Grafomed štamparija

  • 1
5.00 | 4 ocena

O nama - GRAFOMED ŠTAMPARIJA

Štamparija Grafomed je konstantnim ulaganjem, modernizacijom opreme, kao i edukacijom zaposlenih izrasla u jednog od tržišnih lidera u regionu. Naša štamparija se prostire na preko 2000 kvadratnih metara i poseduje preko 20 mašina najsavremenije tehnologije.

Sa željom da Vam ponudimo najviši kvalitet proizvoda, uz kratke rokove isporuke i konkurentne cene, štamparija Grafomed nudi Vam sledeće usluge:

Ofset štampa spada u tehnike indirektne štampe i pogodna je za štampanje: letaka, brošura, plakata, memoranduma, blokova, knjiga, flajera, etiketa, časopisa, kalendara, mapa, fascikla, razglednica, pozivnica i mnogih drugih sličnih stvari. Trenutno, naša štamparija nudi offset štampu u tabaku dok je planirano da se u budućnosti kapaciteti prošire na offset štampu u rolni.

Flekso štampa je deo grafičke industrije u kojoj je trenutno prisutna najveća ekspanzija što se tiče inovativno-tehnološkog aspekta, tako da i štamparija Grafomed najviše sredstava i pažnje ulaže baš u ovu štampu. Zahvaljujući širokom dijapazonu materijala (samolepljivi polipropilen, PVC, polietilen, papir, WAL filmovi, shreenk, i PET materijal...), koji možemo da prerađujemo, sa UV bojama i opremom poslednje generacije, omogućava nam da odgovorimo na svaku Vašu zamisao. Možemo odgovoriti svim zahtevima u industrijama poput: prehrambene, farmaceutske, kozmetičke industrije, vinskoj industriji, proizvodnji sokova, industriji ulja, industriji konditorskih proizvoda…Oprema koju posedujemo i zaposleni stručni kadar, omogućavaju nam da se promene posla odvijaju veoma brzo, tako da ni manji tiraži kod nas nisu problem.

Sa ciljem da odgovorimo na sve veće zahteve za modernom ambalažom domaćih kompanija u proizvodnji mineralnih voda, sokova, piva, ali i drugim granama industrije, naša delatnosti je štampa etiketa, pravilnih i nepravilnih oblika.

Jedna od najstarijih vrsta štampe, sito štampa, u novije vreme je doživela potpuni preokret i postala opšte prihvatljiva tehnika štampanja u svetu i kod nas. Opseg primene sito štampe nije ograničen tako da se može štampati na staklenim, plastičnim tekstilnim, metalnim, drvenim i keramičkim materijalima. S obzirom na raznovrsne mogućnosti ova tehnika je našla svoju primenu u mnogim granama industrije, a posebnu primenu ima u tekstilnoj industriji.

Tampon štampa se najčešće koristi za štampu na zakrivljenim površinama predmeta izrađenih od različitih materijala, kao što su staklo, keramika, plastika, guma, metal. Na neki način tampon štampa predstavlja proces kojim se 2D slika prenosi na 3D objekat. Najčešći artikli koji se štampaju tehnikom tampon štampe jesu olovke, upaljači, šoljice, pepeljare, privesci i drugi promotivni artikli.

Ljubazno i profesionalno osoblje štamparije Grafomed stoji Vam na usluzi i nudi inovativne ideje koje će Vam omogućiti da budete jedinstveni na tržištu.

ŠTAMPAJTE SA STILOM!

Za sve dodatne informacije o našim uslugama, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:

Tel: 037/ 759 555
037/ 759 545
037/ 759 114

Mob: 064/828 28 88

E-mail: info@grafomed.rs

Posetite naš sajt: www.grafomed.rs

Grafomed štamparija, Stanjevo bb, Aleksandrovac

Iskustva i preporuke posetilaca

23.04.2018 11:39
Radomir Petrovic

Postovanje roka ,kvalitet pri stampanju i povoljna cena je najbolji pokazatelj da bas ovde trebate uraditi bilo koju vrtu stampanja.Grafomed vam nudi odlicne uslove!

27.06.2016 03:34
Ilija Radovic

Ono sto ih izdvaja od slicnih je povoljna cena i trud da u najkracem roku ispostuju vas projekat.Stamparija Grafomed nudi vam sledece usluge ofset stampa,flexo stampa,sito stampa,tampon stampa.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Grafomed štamparija
  • Grafomed štamparija Stanjevo Aleksandrovac,
  • Grafomed štamparija,
  • Grafomed Stanjevo,
  • Grafomed Aleksandrovac