O nama - ELITE PRINT

Štamparija "Elite Print" nalazi se na teritoriji opštine Vračar u Beogradu, u ulici Požarevačka 25. Širok asortiman štamparskih usluga nudimo Vam po najpristupačnijim cenama u gradu. Ono čime se štamparija "Elite Print" prvenstveno bavi jeste digitalna štampa.

U domen usluga koje su naša specijalnost spada izrada:

Bavimo se takodje i koričenjem diplomskih radova veoma profesionalno i ažurno. Postali smo nezaobilazna stanica mnogih studenata koji se opredeljuju za saradnju s nama kada je reč o najkvalitetnijem koričenju diplomskih radova. Na obostrano zadovoljstvo u dogovorenom vremenskom periodu, završavamo proces koričenje diplomskih radova.

Kada je reč o firmama, pripremili smo čitav niz usluga vezanih za njihov identitet sa željom da Vam omogućimo što bolje poslovanje.
Izdvojili bi za Vas neke od njih:

 • reklame i reklamne konstrukcije
 • brendiranje vozila
 • brendiranje izloga i enterijera (fototapete)

Ono po čemu se štamparija "Elite Print" izdvaja od drugih je vrhunska i brza usluga najvišeg kvaliteta. U mogućnosti smo to da postignemo korišćenjem najsavremenijih mašina za digitalnu štampu.

Naš stručni tim vrhunskih dizajnera ispuniće svaku Vašu želju. Vašu viziju pretvaramo u delo na jedinstven i unikatan način koji će Vam omogućiti da budete prepoznatljivi i originalni.

Po najpovoljnijim cenama u gradu odaberite vrhunski kvalitet digitalne štampe, izrade vizitkarti, flajera, jelovnika i pozivnica za venčanja.

Izuzetno korektna saradnja sa Vama omogućila nam je da postanemo prvi izbor velikog broja zadovoljnih klijenata.

www.photoshop.rs

Adresa: Požarevačka 25, Vračar, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2019 12:10
Jasna Simic

Bila sam u stamapriji elite print i stampali su mi slike sa veridbe. Kvalitet fotografija koje sam dobila u booku je zaista fantastican, a sto se tice cena mislim da su medju najpovoljnijim u Beogradu. jedina zamerka mi je bila na vreme isporuke, tj na vreme cekanja koliko im je bilo potrebno da to sve odrade. Kad bolje razmislim ipak je mozda i bolje malo vise sačekati a dobiti kvalitetno nego da su uradili brzo a da bude lošijeg kvaliteta.

06.07.2018 10:07
Snezana Aleksic

Pre godinau dana kada sam otvorila firmu ukazala sam poverenje stampariji Elite Print ia dogovorila sa njima da mi urade vizit karte. Bila sam veoma zadovoljna uslugom koju sam od njih dobila. Pre mesec dana suprug i ja porucili smo pozivnice za vencanje i opet je sve ispostovano i uradjeno tao da bidemo i vise nego zadovoljni. Nastavisu da budem njihov stalan klijent.

23.05.2018 01:33
Danijela Markovic

Sve pohvale za stampariju. Suprug i ja smo dugo trazili gde cemo stampati pozivnice za svadbu i mogu vam reci da je upravo ova stamparija ispunila nasa ocekivanja sa jako velikim izborom i lakim dogovorom.

19.04.2018 11:11
Tihomir Senic

Kad cujete da pricaju o Elite Print stampariji znajte da ste dobro culi. Ako planirate svoje ili necije vencanje ovde cete naci odlican izbor pozivnica sa unikatnim natpisima i slikama. Takodje pruzaju uslugu koricenja,izradu jelovnika ,flajera,vizit-karata..Mnogo toga lepog na jednom mestu!

17.09.2016 09:42
Mile Petrović

Veoma sam nezadovoljan saradnjom sa ovom firmom, dobio sam veoma losu uslugu i jos gore los proizvod, od pripreme sve do finalne dorade proizvoda nista nije uradjeno kako treba. Na moju žalbu nisam dobio odgovor.

27.06.2016 03:30
Jovica Vitakic

Najpovoljnija izrada vizitkarti,flajera,kalendara,kataloga,jelovnika,plakata,pozivnica za vencanje.Ja sam konkretno narucio kalendare za pekaru i veoma sam zadovoljan,laka realizacija a dobio sam i popust.

29.04.2015 02:09
Ivana Jovic

Gde mozemo da vidimo kakav izbor pozivnica za vencanje imate ?

23.07.2013 01:59
nikola

vruhnska stamparija, moram da pohvalim Elite Print

23.05.2013 12:34
mirko

postovani, koliko kosta izrada jelovnika za restorane, zanima me okvirna cena koju nidi Elite Print digitalna stampa a za jedno 20 jelovnika

24.04.2013 12:27
dragan

Elite Print digitalna stampa koliko kosta izrada pozivnica za vencanja

26.03.2013 02:12
nesa

Elite Print digitalna stampa interesuje me koja je cena kada su u pitanju vizit karte.

04.03.2013 02:10
Nesa

Elite Print digitalna stampa interesuje me koliko bi me preko vase stamparije izaslo stampanje pozivnica za vencanja, jedno 100 komada

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Elite Print štamparija
 • Elite print,
 • Elite print Vračar,
 • pozivnice za vencanja,
 • izrada pozivnica za vencanja,
 • stampanje pozivnica za vencanja,
 • izrada jelovnika za restorane,
 • jelovnici za kafice,
 • vizitkarte,
 • Elite Print radno vreme