Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kardan servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -20% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kardan servis

Na samom početku teksta, hajde da definišemo pojam kardana ili kardanskog vratila. To je zapravo jedan mehanički deo, za prenos obrtnog momenta i rotacije, i koristi se za povezivanje drugih delova pogonskog mehanizma. Takvi delovi ne mogu biti povezani direktno, zbog toga što su udaljeni ili između njih postoji potreba za relativnim kretanjem.

kardan servis

 

Servis kardana

U ponudi preduzeća koja se bave servisiranjem, a često i samom proizvodnjom kardana, postoje kardanska vratila za sve tipove vozila – za autobuse, kombije, putnička vozila, kamione, ali isto tako i za brodove, traktore, industrijska postrojenja, razne građevinske i radne mašine i drugo.

U servisima kardanskih vratila možete da iskoristite i uslugu projektovanja novog kardanskog prenosa, ali i za unapređenje već postojećih rešenja. To bi značilo da je najbolje da porazgovarate sa stručnim licima, koja će, u skladu sa vašim potrebama, predložiti najbolje rešenje.

Korisno je imati informaciju da servis kardanskih vratila rade ljudi koji su visoko kvalifikovani i obučeni, i da koriste najsavremenije i najmodernije mašine. Pored toga, komponente i delovi koji se ugrađuju vode poreklo od najpoznatijih svetskih proizvođača.

Servis može izgledati tako što se najpre izvrši opšta kontrola funkcionalnosti i ispravnosti, nakon čega majstori urade rastavljanje kardana, pa se tako utvrđuje funkcionisanje svih zasebnih komponenti.

Ako kardan ima neke delove koji su pohabani, i na bilo koji način oštećeni, izvršiće se njihova zamena. To mogu biti cev, centralni ležaj, klizni sklop, krst, viljuška, prirubnice...

Takođe, radi se i montaža zglobova, vratila, priprema cevi, kao i zavarivanje vratila. Nekada je potrebno uraditi ispravljanje u dozvoljenim granicama pravosti. Majstori obavljaju dinamičko balansiranje, što znači da se pri radu neće javljati vibracije, a sve to je obavezno za servisiranje kardanskih vratila.

Remont kardana

Kada je reč o remontu kardana, prate se svi svetski standardi u poslovanju, i koriste se najsavremenije tehnologije kao i najkvalitetniji materijali. Cilj je da se usluga remonta kardanskih vratila obavi lako, efikasno, brzo i uspešno.

remont kardana

 

Remont kardana se radi uz pomoć originalnih nemačkih delova, tako da će prvoklasna usluga i dobar odnos kvalitet-cena, opravdati vaše poverenje.

Ono što je veoma važno, jeste da se na remont kardana izdaje garancija koja traje dve godine, a dostava se obavlja na željenu adresu.

Prodaja kardana

Ukoliko vam je neophodno da kupite kardansko vratilo, tada se možete obratiti firmama koje u svojoj ponudi imaju kardane svetskih proizvođača ili ih sami proizvode. U oba slučaja se radi o vrhunskom kvalitetu, a kao što smo već naveli na početku teksta, možete da kupite kardane za sve tipove vozila.

Ako imate nekih dodatnih pitanja, uvek se možete obratiti putem telefona, email-a ili doći direktno u sedište firme koja se bavi prodajom i servisiranjem kardanskih vratila, pa ćete izabrati ponudu koja je usklađena sa vašim stvarnim potrebama.

Kardan servis – cena:

Cena servisa kardana zavisi od više faktora, i to vam mogu reći samo stručna lica nakon što pregledaju kardansko vratilo, utvrde u čemu je neispravnost, te da li je potrebno da se određeni deo zameni, ili je neophodan kompletan remont kardanskog vratila i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.10.2018
Nikola Majstorovic

Ako imate problem sa kardanom posetite srboauto servis. Oni su najbolji kardan servis u beogradu pa i sire. Sve probleme sa kardanom resavaju sa lakocom i povoljni su.

14.09.2017
Dusan Markovic

Karadn servis je sigurno veoma skup i kao takav je ako vec morate da placate najbolje da potrazite bas nekog proverenog mehanicara u Beogradu. Pogledajte samo koliki je Beograd grad, sigurno u njemu mozete da pronadjete nekog od poverenja za sebe.