Vratite se na mobilnu verziju sajta
Stampa velikih formata Stampa velikih formata - ove stamparije rade stampu velikih formata, saznajte zasto se radi stampa velikih formata, kao i cene i akcije za stampu velikih formata www.navidiku.rs Stampa velikih formataSTAMPA VELIKIH FORMATA Beograd cena STAMPA VELIKIH FORMATA Šabac cena STAMPA VELIKIH FORMATA Pančevo cena STAMPA VELIKIH FORMATA Novi Sad cena STAMPA VELIKIH FORMATA Novi Beograd cena STAMPA VELIKIH FORMATA Čukarica cena STAMPA VELIKIH FORMATA Palilula cena STAMPA VELIKIH FORMATA Rakovica cena STAMPA VELIKIH FORMATA Stari grad cena STAMPA VELIKIH FORMATA Voždovac cena STAMPA VELIKIH FORMATA Vračar cena STAMPA VELIKIH FORMATA Zvezdara cena STAMPA VELIKIH FORMATA Borča cena STAMPA VELIKIH FORMATA cena

Stampa velikih formata

Digitalna štampa velikih formata, upotpunjena sa mogućnostima za izradu kvalitetnih grafičkih rešenja kao i realizacijom na najsavremenijoj opremi, učiniće svaku vrstu promocije veoma uspešnom. 
Štampa velikih formata zaista ima najširu moguću primenu. Ovakvu štampu srešćete kod unutrašnjeg i spoljašnjeg brendiranja firmi i lokala; koristi se za izradu bilborda, postera, plakata, banera, nalepnica, slika, zastava... Sigurno svakodnevno viđate brendirana vozila, izloge, reklamne cirade, sajamske štandove i još mnogo toga. 

Štampa velikih formata – kako se radi?

Za ovu vrstu štampe koriste se mašine najsavremenije tehnologije, koje pružaju otisak visokog kvaliteta i odlikuju se velikom brzinom štampe. Mnoge štamparije koriste isključivo EKO solvent originalne boje. One daju takozvani – realan print i pri tome su otporne na sve spoljašnje i vremenske uslove kroz dugi niz godina.
Za štampu se koriste različiti mediji u zavisnosti od namene finalnog proizvoda. 

Štampa velikih formata - karakteristike

Maksimalna širina često ide do 160 cm. Rezolucija je obično 2880 x 1440 dpi i koriste se profesionalni Inkjet materijali. Profesionalna kalibracija i korekcija vaših fotografija poslužiće da se na kraju dobije upravo ono što ste vi zamislili.
Štamparije obično koriste mat, sjajne, saten, lustra foto papire, samolepljivi PVC, backlit foliju, kao i platno (canvas) renomiranih svetskih proizvođača.

Štampa velikih formata – iskustva

Ono što je veoma zanimljivo, jeste da je kod ove tehnike štampe širina ograničena na pomenutih 160 cm, dok je dužina gotovo neograničena. Savremena tehnologija omogućava do sada neviđenu reprodukciju boja kao i postojanost od čak čitavih 200 godina u zatvorenom prostoru. Maksimalna rezolucija od 2880 x 1440 dpi omogućiće da se i najsitniji detalji veoma precizno uočavaju i sa velikih razdaljina. 

Štampa velikih formata – cena

Cena štampanom materijala  po kvadratnom metru: PVC samolepljiva folija, prosečna cena od 15 evra po metru kvadratnom, papir Blueback, cena od 12e/m2, Backlit folija, od 26e/m2. 
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od stamparija gde mozete raditi STAMPU VELIKIH FORMATA

Stampa velikih formata :

Pogledajte različite proizvode na kojima se radi štampa velikih formata

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Stampa velikih formata
Napišite komentar:
Miodrag Kostic

Ponedeljak, 17.12.2018. 12:54

U Beogradu se moze pronaci dosta mesta na kojima se moze odraditi stampa velikih formata. Sve zavisi sta vam je potrebno. Licno sam saradjivao sa Kolortonom po pitanju grafickog dizjna i sa njima sam i vise nego zadovoljan.

Lea Stankovic

Petak, 03.02.2017. 09:14

Koliko mi se samo cini, sve veci broj stamparija prosto dere i ubija koliko ima samo stampa velikih formata kosta.

Simona Vucinic

Utorak, 24.01.2017. 09:21

Koliko mi se samo cini, ovo je stampa veoma znacajnih formata. Ako se vec za njih odlucite sigurno je samo to da se nikada necete pokajati.

Petar Jankulovski

Petak, 06.01.2017. 07:07

Ova vrsta stampe u skoro svakoj vecoj stampariji mora uvek posebno da se plati. Pri tome, odmah treba da znate da cene nisu ni malo jeftine.

Stojance Ristovski

Četvrtak, 05.01.2017. 09:05

Moje licno misljenje je da stampa velikih formata mora u velikoj meri da se plati.

Marta Dencevic

Utorak, 27.12.2016. 10:04

Ipak je stmpa velikih formata sigurna sam nesto sto u danasnje vreme moze poprilicno da kosta.

Milen Jovanovic

Petak, 16.12.2016. 09:57

Nazalost, stampu velikih formata, ne moze svakio da uradi i zbog toga su cene poprilicno velike. bas iz tog razloga treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 09.12.2016. 10:03

Posto je stampa velikih formata nesto sto je generalno skupo, u svakom slucaju je potrebno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim profesionalcem u ovoj oblasti.

Filip Milutinovic

Sreda, 30.11.2016. 11:50

Kako bi stampa velikih formata mogla da bude kvalitetna, bitno je naravno da rezulucija bude odgovarajuceg kvaliteta kako bi svi pikseli mogli da se vide. Bas iz tog razloga treba da mesto koje se strucno bavi grafickim dizajnom.

Nikolina Pantelic

Sreda, 23.11.2016. 01:15

Po pitanju stampe velikih formata, najbolje je resenje da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje. Zatop ja cesto idem u stampariju Destefiko.

Jana Stankovic

Utorak, 15.11.2016. 09:07

Po pitanju stampe velikih formata, ubedljivo je najbolje resenje da posetite Normureclamare I tamo pitate sve sta vas zanima.

Biljana Brankovic

Petak, 04.11.2016. 10:45

Ukoliko planirate d auradite stampu velikih formata, onda u svakom slucaju ne treba previse da rizikujete vec slobodno treba posetite stampariju Anagraf. To je stamparija u koju mozete da imate puno poverenje.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 02:20

Po pitanju stampe velikih formata, moj vam je topao savet da slobodno posetite stampariju Grafotehna i sigurno se necete pokajati.

Todor Markovic

Četvrtak, 25.08.2016. 07:40

I ja sam cuo da je Kolortone po prilicno mocan u stampi velikih formata. Pri tome, cuo sam i da su cene i vise nego povoljne i da u njih mozete da imete puno poverenje.

Petar Jankovic

Sreda, 24.08.2016. 08:57

Kolortone je mesto koje je tokom dugog niza godina sticalo veliko visegodisnje iskustvo po pitanju stampe velikih formata. U tom slislu sigurno se necete pokajati ukoliko svoje poverenje ukazete ovom mestu.

Ivan Stojanovic

Sreda, 10.08.2016. 10:16

Ukoliko planirate da radite stampu velikih formata, onda je u svakom slucaju potrebno da to uradite na nekom proverenom mestu. Ukoliko se vec odlucite da se na taj nacin ophodite, onda slobodno mozete da posetite stampariju Kolortone i licno se uverite u kvalitet.

Marko Petrovic

Četvrtak, 21.07.2016. 09:21

Reklama u danasnje vreme jeste bitna ali je istovremeno i bitan format reklame. Ne znaci da nuzno ono sto najvise bode oci predstavlja nesto sto je kvaliteto. U svakom slucaju, mogu da kazemd a su cene bilborda jako visoke i da zahtevaju poprilicno novca.

Ivan Stojanovic

Sreda, 15.06.2016. 12:30

U Beogradu se moze pronaci dosta mesta na kojima se moze odraditi stampa velikih formata. Sve zavisi sta vam je potrebno. Licno sam saradjivao sa Kolortonom po pitanju grafickog dizjna i sa njima sam i vise nego zadovoljan.

Janko Zivanovic

Sreda, 15.06.2016. 10:14

Slazem se sa Dusanom da je dan reklama sve ali da bi ona mogla da ima neki efekat potrebno je da bude adekvatno osmisljena. Zbog toga se ja uvek orijentisem kada radim na velikom formatu da prvo kunsultuje kvalittnu agenciju za graficki dizajn pa tek onda sve ostalo.

Utorak, 14.06.2016. 11:21

Ivana Petrovic

Utorak, 14.06.2016. 09:39

Stampala sam reklamni materijal u velikom formatu u Taff Line. Cene od 26 eura/metar kvadratni bilaje i vise nego smesna i prihvatljiva.

Dusan Markovic

Ponedeljak, 13.06.2016. 08:55

U danasnje vreme je reklama sve. Zbog toga bih zeleo da uradim bilbord. Koja bi bila cena i ko to najbolje radi u Beograd?Pozz