Vratite se na mobilnu verziju sajta
Preslikaci Preslikaci - ove stamparije rade stampu preslikaca, saznajte kako se radi stampa preslikaca kao i cene i akcije za preslikace www.navidiku.rs PreslikaciPRESLIKACI Beograd, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Šabac, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Pančevo, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Novi Sad, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Čukarica, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Palilula, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Stari grad, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Voždovac, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Vračar, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Zemun, Preslikaci za majice cena PRESLIKACI Zvezdara, Preslikaci za majice cena

Preslikaci

Svi mi volimo da na majici, recimo, imamo sliku omiljenog benda ili neki slogan, kao “Don't worry be happy“. Ljudi vole da bez reči, odnosno vizuelno prenose neku svoju ličnu poruku ili stav drugima, odnosno celom svetu. Preslikači su odličan način da to i postignete.

Štampa preslikača

Termo štampa (preslikač) je postupak prenosa grafičkog simbola na tekstil, najčešće majicu. Kompjuterski izrezanu foliju pomoću termo prese, štampari prenose na tekstil. Ovakva štampa vrši se materijalima kao što su vinil i flok.
Vinilom se postiže efekat gumene strukture kakav najčešće možemo videti na sportskim dresovima, dok flok daje plišani reljefni efekat. 

Preslikači – kako se radi?

Štampa preslikača se može vršiti od jedne do neograničenog broja, boja vrhunskog kvaliteta, najčešće na listovima formata 25 x 35 cm. Koriste se svi efekti koji se upotrebljavaju i u direktnoj štampi. Prilikom štampanja, profesionalci će voditi računa o autentičnosti vaših motiva.
Preslikači mogu biti jednobojni, dvobojni, trobojni, četvorobojni i kolorni. Ono što je potrebno, to je da zamislite dizajn kakav želite, a grafički dizajner odabrane štamparije će odraditi pripremu. 
Specijalnom štamparskom tehnikom dizajn se prenosi na podlogu koja putem prese bukvalno preslikava vašu poruku na željeni proizvod. Najpogodniji za ovu vrstu štampe je tekstil. 

Preslikači – prednosti

Prednost preslikača se ogleda u tome što se na transfer papiru može štampati više aplikacija u jednom otisku koje se naknadno isecaju i prenose na tkaninu pa se u zavisnosti od njihove veličine, a posebno kod manjih aplikacija, značajno može smanjiti cena gotovog proizvoda. 
Preslikači su pronašli svoju primenu kod proizvođača tekstilne galanterije koji koriste usluge štampe jer se lakše transportuju, zahtevaju znatno manji skladišteni prostor i smanjuju rizik nagomilavanja robe. 
Budite jedinstveni, izreklamirajte vašu firmu, ili jednostavno prošetajte gradom i budite zapaženi!

Preslikači – cena

Primeri cena štampe preslikača: grb, 100 x 100 mm, od 80 do 100 dinara po majici, natpis 100 x 300 mm, od 160 do 270 dinara po komadu, i natpis veličine od 300 do 400 mm, cena od 380 do 480 dinara.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Preslikaci
Napišite komentar:
Jovana Lukic

Ponedeljak, 17.12.2018. 11:43

Uradila sam za klince kvalitetne preslikace za decije majice u stampariji Macinkovic. Ukoliko i vi ukazete ovoj stampariji poverenje sigurno se necete pokajati.

Zoran Milic

Petak, 13.07.2018. 11:06

Stampa velikih formata idelan je kada su neke promocije u pitanju ili kada na velikom bilbordu zelite da predstavite drugima usluge vase firme. Jovsic printig centar po meni jedina je stamparija u Beogradu koja radi najkvalitetniju stampu velikih formata.

Srdjan Budimirovic

Petak, 13.07.2018. 11:04

Preslikaci danas imaju zaista siroku primenu jer omogucuju svima nama da na majici nosimo sliku omiljenog benda, brenda ili bilo cega drugog sto zelimo. Stamparija simbol radi po meni najkvalitetnije preslikace u Beogradu. Nekoliko puta sam radio kod njih i veoma sam zadovoljan.

Marina Zivkovic

Petak, 03.02.2017. 09:13

Ako vec pricamo o preslikacima, kada sam bila jako mala bas sam ih dosta volela. Ko zna samo koliko sam majici imala a da su na sebi imale aplikaciju preslikaca.

Jovana Milinkovic

Utorak, 24.01.2017. 09:19

Koliko se samo meni cini, svi preslikaci moraju da budu bas onako kvalitetni da bi mogli koliko toliko dugo da opstanu.

Petar Jankulovski

Utorak, 17.01.2017. 07:58

Sto se ovih preslikaca tice, najvaznije je da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo nije toliko vazno.

Lea Stankovic

Petak, 06.01.2017. 07:06

Moje licno misljenje je da po pitanju preslikaca, samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

Stojance Ristovski

Četvrtak, 05.01.2017. 09:04

Sto se tice preslikaca, samo treba da potraziet kvalitet i vise nista ne treba da brinete.

Simona Vucinic

Utorak, 27.12.2016. 10:04

Ako nista, bar su presliakci nesot sot je jako posebno i sto bez problema mozete da uradite u Beogradu.

Milen Jovanovic

Petak, 16.12.2016. 09:56

Ako mene pitate, po pitanju preslikaca, samo treba da potrazite neko provereno mesto u koje po mom misljenu mozete da imate puno poverenje.

Marta Dencevic

Petak, 09.12.2016. 10:02

Po pitanju preslikaca je samo bitno da se po tom pitanju opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete. Mislim da je to za va ubedljivo najbolje resenje.

Filip Milutinovic

Sreda, 30.11.2016. 11:48

Po pitanju preslikaca, uvek gledan da graficka resenje budu na veoma visokom nivou u koji definitivo uvek mozete da imate puno poverenje.

Ljubinka Sreckovic

Sreda, 23.11.2016. 01:14

Moje je misljenje da prislikaci ipak treba da budu graficki dobro odradjeni a ne samo tek onako zbrzani. Zato generalno mislim da je najbolje da posetite agenciju Digital Art.

Nikolina Pantelic

Utorak, 15.11.2016. 09:06

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni preslikaci, onda je ubedljivo najbolje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem kao sto je primera radi stmprarija Jovsic.

Jana Stankovic

Petak, 04.11.2016. 10:44

Smatram da je u ovom trenutku jedno od najboljih resenja po pitanju preslikaca da posetite stampraiu Ami i da se iskljucivo tamo uverite u kvalitet.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 02:19

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni preslikaci onda u svakom slucaju treba da budete spremni da platite minimum 500 dinara po komadu.

Todor Markovic

Četvrtak, 25.08.2016. 07:38

Zbog toga, po meni preslikaci i nisu za neku ozbiljnu pricu. Pre svega, treba ih raditi kada zelite sebi malo da ulepsate zivot, volite neku grafiku a nema je u komercijalnoj prodaji sa majcama.

Janko Zivanovic

Sreda, 24.08.2016. 08:54

Nije bas tako. To po meni jeste nesto jaca cena zbog toga sto ce gotovo siguron da vec nakon prvih nekoliko pranja da dodje do brisanja tih preslikaca odnosno preslikaci ce poceti da blede.

Biljana Brankovic

Sreda, 10.08.2016. 10:08

Nije to po meni stvarno toliko skupa cena, kada uzmete u obzir da mozete deci da uradite zaista neku lepu majcu (sa primera radi nekim crtanim junakom) a koja inace kao takva gotova ne moze da se kupi na nekom drugom mestu.

Marko Petrovic

Četvrtak, 21.07.2016. 09:18

Meni su nekekako preslikaci vise namenjeni za decu. U svakom slucaju, mogu samo da kazem da se u proseku neka cena za preslikace krece oko 300 dinara po komadu. Naravno, sve zavisi od toga kolike tacno dimenzije zelite da uradite neki preslikac.

Ivan Stojanovic

Sreda, 15.06.2016. 12:28

Ne mora da znaci da ce ukoliko dobro platite preslikace, dobiti i vrhunski kvalitet. vremenom ce kada - tad doci do pucanja preslikaca i guljenja. Licno sam cuo da je Sasa City Design vec nekoliko godina za redom jedna od najuspesnijih firmi u beogradu na ovom planu.

Petar Jankovic

Sreda, 15.06.2016. 10:10

Koliko mi se cine obicno cena kvalitetnih preslikaca u Beogradu zavisi od velicine istih i od ugleda te stamparije. Mislim da je uglavnom bolje da se prvo konsultuje neka agencija za graficki dizajn koja bi pre same stampe sve to lepo iscrtala. Pozdrav

Ivana Petrovic

Utorak, 14.06.2016. 11:20

Uradila sam za klince kvalitetne preslikace za decije majice u stampariji Macinkovic. Ukoliko i vi ukazete ovoj stampariji poverenje sigurno se necete pokajati.

Dusan Markovic

Ponedeljak, 13.06.2016. 10:40

Razmisljam o reklamnom materijalu. Gde bi mogao sa se kupi kvalitetan? Trazim neko provereno mesto. Preporuka?Dule