Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Preslikaci
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Preslikaci

Svi mi volimo da na majici, recimo, imamo sliku omiljenog benda ili neki slogan, kao “Don't worry be happy“. Ljudi vole da bez reči, odnosno vizuelno prenose neku svoju ličnu poruku ili stav drugima, odnosno celom svetu. Preslikači su odličan način da to i postignete.

Štampa preslikača

Termo štampa (preslikač) je postupak prenosa grafičkog simbola na tekstil, najčešće majicu. Kompjuterski izrezanu foliju pomoću termo prese, štampari prenose na tekstil. Ovakva štampa vrši se materijalima kao što su vinil i flok.

Vinilom se postiže efekat gumene strukture kakav najčešće možemo videti na sportskim dresovima, dok flok daje plišani reljefni efekat. 

Preslikači – kako se radi?

Štampa preslikača se može vršiti od jedne do neograničenog broja, boja vrhunskog kvaliteta, najčešće na listovima formata 25 x 35 cm. Koriste se svi efekti koji se upotrebljavaju i u direktnoj štampi. Prilikom štampanja, profesionalci će voditi računa o autentičnosti vaših motiva.

Preslikači mogu biti jednobojni, dvobojni, trobojni, četvorobojni i kolorni. Ono što je potrebno, to je da zamislite dizajn kakav želite, a grafički dizajner odabrane štamparije će odraditi pripremu. 

Specijalnom štamparskom tehnikom dizajn se prenosi na podlogu koja putem prese bukvalno preslikava vašu poruku na željeni proizvod. Najpogodniji za ovu vrstu štampe je tekstil. 

Preslikači – prednosti

Prednost preslikača se ogleda u tome što se na transfer papiru može štampati više aplikacija u jednom otisku koje se naknadno isecaju i prenose na tkaninu pa se u zavisnosti od njihove veličine, a posebno kod manjih aplikacija, značajno može smanjiti cena gotovog proizvoda. 

Preslikači su pronašli svoju primenu kod proizvođača tekstilne galanterije koji koriste usluge štampe jer se lakše transportuju, zahtevaju znatno manji skladišteni prostor i smanjuju rizik nagomilavanja robe. 

Budite jedinstveni, izreklamirajte vašu firmu, ili jednostavno prošetajte gradom i budite zapaženi!

Preslikači – cena

Primeri cena štampe preslikača: grb, 100 x 100 mm, od 80 do 100 dinara po majici, natpis 100 x 300 mm, od 160 do 270 dinara po komadu, i natpis veličine od 300 do 400 mm, cena od 380 do 480 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

17.12.2018
Jovana Lukic

Uradila sam za klince kvalitetne preslikace za decije majice u stampariji Macinkovic. Ukoliko i vi ukazete ovoj stampariji poverenje sigurno se necete pokajati.

13.07.2018
Zoran Milic

Stampa velikih formata idelan je kada su neke promocije u pitanju ili kada na velikom bilbordu zelite da predstavite drugima usluge vase firme. Jovsic printig centar po meni jedina je stamparija u Beogradu koja radi najkvalitetniju stampu velikih formata.

13.07.2018
Srdjan Budimirovic

Preslikaci danas imaju zaista siroku primenu jer omogucuju svima nama da na majici nosimo sliku omiljenog benda, brenda ili bilo cega drugog sto zelimo. Stamparija simbol radi po meni najkvalitetnije preslikace u Beogradu. Nekoliko puta sam radio kod njih i veoma sam zadovoljan.

03.02.2017
Marina Zivkovic

Ako vec pricamo o preslikacima, kada sam bila jako mala bas sam ih dosta volela. Ko zna samo koliko sam majici imala a da su na sebi imale aplikaciju preslikaca.

24.01.2017
Jovana Milinkovic

Koliko se samo meni cini, svi preslikaci moraju da budu bas onako kvalitetni da bi mogli koliko toliko dugo da opstanu.

17.01.2017
Petar Jankulovski

Sto se ovih preslikaca tice, najvaznije je da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo nije toliko vazno.

06.01.2017
Lea Stankovic

Moje licno misljenje je da po pitanju preslikaca, samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

05.01.2017
Stojance Ristovski

Sto se tice preslikaca, samo treba da potraziet kvalitet i vise nista ne treba da brinete.

27.12.2016
Simona Vucinic

Ako nista, bar su presliakci nesot sot je jako posebno i sto bez problema mozete da uradite u Beogradu.

16.12.2016
Milen Jovanovic

Ako mene pitate, po pitanju preslikaca, samo treba da potrazite neko provereno mesto u koje po mom misljenu mozete da imate puno poverenje.

09.12.2016
Marta Dencevic

Po pitanju preslikaca je samo bitno da se po tom pitanju opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete. Mislim da je to za va ubedljivo najbolje resenje.

30.11.2016
Filip Milutinovic

Po pitanju preslikaca, uvek gledan da graficka resenje budu na veoma visokom nivou u koji definitivo uvek mozete da imate puno poverenje.

23.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Moje je misljenje da prislikaci ipak treba da budu graficki dobro odradjeni a ne samo tek onako zbrzani. Zato generalno mislim da je najbolje da posetite agenciju Digital Art.

15.11.2016
Nikolina Pantelic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni preslikaci, onda je ubedljivo najbolje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem kao sto je primera radi stmprarija Jovsic.

04.11.2016
Jana Stankovic

Smatram da je u ovom trenutku jedno od najboljih resenja po pitanju preslikaca da posetite stampraiu Ami i da se iskljucivo tamo uverite u kvalitet.

24.10.2016
Mihajlo Nastasovic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni preslikaci onda u svakom slucaju treba da budete spremni da platite minimum 500 dinara po komadu.

25.08.2016
Todor Markovic

Zbog toga, po meni preslikaci i nisu za neku ozbiljnu pricu. Pre svega, treba ih raditi kada zelite sebi malo da ulepsate zivot, volite neku grafiku a nema je u komercijalnoj prodaji sa majcama.

24.08.2016
Janko Zivanovic

Nije bas tako. To po meni jeste nesto jaca cena zbog toga sto ce gotovo siguron da vec nakon prvih nekoliko pranja da dodje do brisanja tih preslikaca odnosno preslikaci ce poceti da blede.

10.08.2016
Biljana Brankovic

Nije to po meni stvarno toliko skupa cena, kada uzmete u obzir da mozete deci da uradite zaista neku lepu majcu (sa primera radi nekim crtanim junakom) a koja inace kao takva gotova ne moze da se kupi na nekom drugom mestu.

21.07.2016
Marko Petrovic

Meni su nekekako preslikaci vise namenjeni za decu. U svakom slucaju, mogu samo da kazem da se u proseku neka cena za preslikace krece oko 300 dinara po komadu. Naravno, sve zavisi od toga kolike tacno dimenzije zelite da uradite neki preslikac.

15.06.2016
Ivan Stojanovic

Ne mora da znaci da ce ukoliko dobro platite preslikace, dobiti i vrhunski kvalitet. vremenom ce kada - tad doci do pucanja preslikaca i guljenja. Licno sam cuo da je Sasa City Design vec nekoliko godina za redom jedna od najuspesnijih firmi u beogradu na ovom planu.

15.06.2016
Petar Jankovic

Koliko mi se cine obicno cena kvalitetnih preslikaca u Beogradu zavisi od velicine istih i od ugleda te stamparije. Mislim da je uglavnom bolje da se prvo konsultuje neka agencija za graficki dizajn koja bi pre same stampe sve to lepo iscrtala. Pozdrav

14.06.2016
Ivana Petrovic

Uradila sam za klince kvalitetne preslikace za decije majice u stampariji Macinkovic.

Ukoliko i vi ukazete ovoj stampariji poverenje sigurno se necete pokajati.

13.06.2016
Dusan Markovic

Razmisljam o reklamnom materijalu.

Gde bi mogao sa se kupi kvalitetan?

Trazim neko provereno mesto.

Preporuka?

Dule