Dodaj firmu

Joshua Print štamparija ID kartice

Štamparija u Vršcu, bavi se štampom vizit karti, memoranduma, kataloga, reklamnog materijala, štampom na majicama, šoljama i drugim gift proizvodima
Pročitaj više

2. Oktobra 61
Vršac

ID kartice ćemo susresti u svakoj sferi života. Na primer, gotovo svaka firma poseduje personalizovane plastične kartice, a one su prisutne takođe i na sportskim takmičenjima, raznim kongresima, seminarima...

Koje su vrste ID kartica?

Postoji nekoliko vrsta identifikacionih kartica, a mi ćemo navesti:

- ID kartice sa štipaljkom

- ID kartice sa kanapom

- ID kartice sa neštampanom trakom i metalnim karabinjerom. Ukoliko se želi štampanje traka, o tome ćete se posebno dogovoriti sa odabranom firmom za saradnju.

Dimenzije ID kartica

Postoje nekoliko osnovnih dimenzija ID kartica i to su:

- 65 x 95 mm;

- 70 x 105 mm;

- 86 x 54 mm;

- 80 x 111 mm;

- 111 x 154 milimetara.

ID smart čip plastične kartice

Osnovna svrha postojanja ID kartica je u dobroj organizaciji i identifikaciji radnika vaše firme. Na primer, kartica dimenzija 86 x 54 mm može biti debljine 0, 76 i 0, 25 mm. Ukoliko vas zanima izgled same identifikacione kartice, reći ćemo da se one izrađuju u punom koloru i to obostrano. Sama štampa je zaštićena na poseban način, što podrazumeva da zaštitni sloj može biti sjajan ili mat. 

ID kartice - izrada

Sasvim je jasno da se ID kartice moraju personalizovati. To se radi na taj način što se svakoj kartici, pored logotipa vaše firme, dodaje ime i prezime zaposlenog, njegova slika, potpisna traka... Po potrebi, dodaje se i hologram, bar kod, serijski broj... 

Ako vas zanima materijal izrade, reći ćemo da se radi o kvalitetnim PVC materijalima, što samoj kartici omogućava dugotrajnost upotrebe.

ID kartice sa trakom

U prethodnom delu teksta smo spomenuli ID kartice sa neštampanom trakom, koja može biti crna, tamno plava ili trobojka. Ukoliko se želi štampanje traka, kao što smo naveli, o tim detaljima ćete se posebno dogovoriti. 

ID kartice - rokovi izrade

Pretpostavimo da je u planu veoma važan događaj za koji su vam neophodne identifikacione kartice. Jasno je da želite da one budu odštampane i spremljene za upotrebu u što kraćem roku.

Dobra vest je da se uglavnom štampi ID kartica može pristupiti odmah, ukoliko ste doneli odštampan materijal koji je isečen na odgovarajuću meru. Međutim, čest je slučaj da firme nemaju gotovu pripremu, pa je neophodno da odabrana štamparija završi ceo posao, koji podrazumeva štampanje, sečenje, laminaciju... Ipak, i u ovim varijantama rokovi su izuzetno kratki, jer se profesionalci trude da maksimalno izađu u susret ljudima kojima su identifikacione kartice potrebne što pre. 

ID kartice - iskustva

Ko god je koristio identifikacione kartice, reći će vam da je organizacija i komunikacija između zaposlenih ili učesnika nekog događaja, veoma lagana i pojednostavljena. Bez ID kartica, savremeni život bi bio nezamisliv, zato iskoristite sve prednosti koje one nude.

ID kartice - cena:

Kada je reč o tome koliko ćete platiti za ID kartice, cena će zavisiti od nekoliko faktora, kao što su: da li su blanko sa štipaljkom; imaju neštampanu traku sa metalnim karabinjerom (gde je traka tamno plava ili crna), ili je reč o trobojci... Takođe, na cenu će uticati i koliko komada ID kartica naručujete. Za količine od jedne ID kartice do 20 komada, cena je u proseku 130 do 160 dinara - po komadu; dok za količine od 51 do 250 ID kartica, potrebno je platiti od 85 do 155 dinara po jednoj ID kartici, što sve zavisi od vaših konkretnih zahteva i želja. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane