Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Foto puzzle
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Foto puzzle

Možda želite originalan poklon za vama dragu osobu, ali su sve ideje već viđene, sve je već kupljeno i darivano, a vi ne biste da se ponavljate, već hoćete da budete drugačiji? Jedno od mogućih rešenja jeste da odaberete foto puzzle. 

 

 

Kako ćete na ovaj način obradovati voljenu osobu, i šta su zapravo foto puzzle, saznajte u nastavku našeg teksta.

Foto puzle

Svi znamo šta znači reč puzzle, da su u pitanju komadići od kojih se slaže lepa slagalica ili mozaik. Kao mali, imali smo razne slikovnice, sa princezama i dvorcima, sa Štrumpfovima, ili Diznijevim junacima koje smo sa oduševljenjem uklapali u celinu, nestrpljivo očekujući da vidimo konačnu sliku.

Foto puzle, kao što im i ime kaže, na sebi nose fotografiju. I to ne bilo kakvu, već onu po vašem izboru. 

Dakle, radi se o poklonu od odabrane fotografije, koji će biti upakovan u prigodnu kutiju, koju će krasiti ista ta slika. Ovo su slagalice formata A4, sačinjene od 120 delova. Foto puzle mogu biti i u obliku srca, što je posebno zanimljivo i dodatno će vas zabaviti dok budete sklapali slike iz svog života. 

Spomenimo da postoje puzzle koje se rade na drugačijim formatima, većim od A4, kao što je A3, (duplo veći format, dimenzija 30 x 42 cm), kao i manjem od A4, a to je A5, njegova veličina je 15 x 21 centimetar. 

 

 

Puzzle formata A3 imaju 96 delova, a veličina A5 poseduje 12 delova.

Na primer, foto puzzle mogu predstavljati sliku sa vašeg venčanja, i kao što smo napomenuli, oblik srca daće posebnu dozu romantike. Veoma je lepo ovakav poklon darivati svojoj lepšoj/jačoj polovini, recimo, za prvu godišnjicu braka.

Takođe, foto puzle mogu predstavljati bilo koji srećan trenutak iz vašeg života, kao što je veridba, proslava osamnaestog rođendana, matura, prvi rođendan, slike sa letovanja, porodične ili fotografije kućnih ljubimaca...

Svoje mesto kao puzzle mogu pronaći i slike sa interneta, na primer neki vaš omiljeni grad koga još niste posetili ili motivi prirode. Da biste poslali ovakvu fotografiju da se od nje naprave foto puzle, potrebno je da slika koju skidate sa web-a bude dovoljno visoke rezolucije, kako bi pri uvećanju ona bila i dalje oštra i jasna.

Ako biste izabrali sliku sa niskom rezolucijom, ona bi pri povećanju na A4 format postala zamućena i vaša slagalica ne bi bila zadovoljavajućeg kvaliteta.

Foto puzzle – iskustva

Ovako zanimljiv suvenir, možete pokloniti najpre sebi. Jednostavno, da biste uvek imali slagalicu svog života na regalu, vitrini, kompjuterskom stolu i odmarali oči svakodnevno je gledajući. 

Takođe, vama dragoj osobi, kao spomenuti originalni poklon, čak i bez posebne prilike, možete darivati foto puzzle, jer je uvek pravo vreme da se neke lepe večeri zabavite u dvoje, slažući zanimljive fotografije, koje predstavlju upravo vas.

Da biste dobili svoju slagalicu, dovoljno je da e-mailom pošaljete svoju fotografiju, pa će za par dana foto puzzle stići na vašu adresu. 

Foto puzzle – cena:

Cene su u rasponu od 750 do 790 dinara za puzzle formata A4.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

25.04.2017
Ivana Petrovic

Mogu one da se u svakom slucaju urade bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

28.03.2017
Marina Zivkovic

Po meni one moraju da se dobro plate. Sve ostalo je samo cisto gubljenje vremena.

02.03.2017
Petar Jankulovski

kako god da okrenete, ovo je nesot sto predstavlja cist luksuz i sto je sigurno nesto sto mora dosta da kosta.

21.02.2017
Jovana Milinkovic

Da sam i dalje dete, sigurno bih se uvek igrala sa foto puzlama.

13.02.2017
Stojance Ristovski

Sto se mene licno tice, foto puzzle su bile nesto sot je uvek moralo posebno da se plati. Sve drugo je manje vazno.

03.02.2017
Lea Stankovic

Definitivno je veoma bitno da se sve foto puzle mogu kupiti po povoljnim cenama.

24.01.2017
Milen Jovanovic

Koliko mi se samo cini, foto puzle su ipak nesto sto je bas onako posebno i kreativno. U svakom slucaju tamo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je onda manje vazno.

17.01.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, foto puzzle bas mogao da imaju onako lep i ozbiljan efekat. Sve naravno zavisi od toga za sta su vam tacno potrebne.

06.01.2017
Filip Milutinovic

Sto se ovoga tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

27.12.2016
Marta Dencevic

Po ovom pitanju samo treba da potrazite neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet zaisat ne treba da sumnjate.

16.12.2016
Mihajlo Nastasovic

Foto puzzle bas mogu da budu onako skupe ali je zato i vise nego bitno da budu lepog mozaika i da nakon toga slobodno mozete da ih uramite pa da vam budu kao slika.

09.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Po ovom pitanju svoje poverenje samo treba da ukazete nekom strucnom i proverenom mestu u okje prema tome mozete da imate puno poverenje.

30.11.2016
Todor Markovic

Po pitanju foto puzzla, priznajem samo one u koje mozete da imate puno poverenje da se uzradjene u nekoj kvalitetnoj stampariji.

23.11.2016
Nikolina Pantelic

Veoma kvalitetne foto puzzle od fotografija okje su u viskoj rezoluciji mozete da uraditi u foto radnji foto Kifla.

15.11.2016
Jana Stankovic

Foto puzzle su ipak nesto sto mozte po veoma povoljnim cenama da priustite u stampariji Scream.

04.11.2016
Biljana Brankovic

Bas lepe i kvalitetne foto puzle mozete da pronadjete u foto radnji Luka. Moze se po meni reci da im je to bukvalno uza specijalnost.

24.10.2016
Janko Zivanovic

Bas sam skoro mladjem bratu jurio da kapum foto puzzle da se malo zanima posto ima previse energije u sebi. Uznenadio sam se sa cenama. neke normalne velicine ispod 4000 dinara ne mogu da se nadju.

13.09.2016
Petar Jankovic

Ukoliko planirate da uradite neke kvalitetne foto puzzle, bice potrebno da izdvojite najmanje 2000 dinara pa na vise. Naravno, sve zavisi od dimenzija.

25.08.2016
Ivan Stojanovic

Najbolje je da posetite stampraiju Jovanovic i slobodno pitate sta vas sve zanima po ovom pitanju. Ukoliko to uradite, sigurno se necete pokajati.

10.08.2016
Marko Petrovic

Foto puzzle mogu da budu bas lep poklon, ne vezano samo i iskljucio za decu. Ukoliko se vec odlucite da nekome za rodjendan ili neku drugu priliku poklonite foto puzzle, onda se sigurno necete pokajati.

14.06.2016
Ivana Petrovic

Dugo sam trazile msto gde bih mogla da uradim kvalitetne foto puzle.

Posle mnogo lutanja pronasla sam stampariju Macanovic.

Sa ljubaznoscu, cenom i odgovornoscu sam prezadovoljna.

13.06.2016
Dusan Markovic

Klincu sam uradio foto puzlu.

Veoma je srecan i zadovoljan.

Uradio sam je u stampariji Penda i veoma sam ponosac.

Dule