Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Foto puzzle
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Foto puzzle

Možda želite originalan poklon za vama dragu osobu, ali su sve ideje već viđene, sve je već kupljeno i darivano, a vi ne biste da se ponavljate, već hoćete da budete drugačiji? Jedno od mogućih rešenja jeste da odaberete foto puzzle. 

 

 

Kako ćete na ovaj način obradovati voljenu osobu, i šta su zapravo foto puzzle, saznajte u nastavku našeg teksta.

Foto puzle

Svi znamo šta znači reč puzzle, da su u pitanju komadići od kojih se slaže lepa slagalica ili mozaik. Kao mali, imali smo razne slikovnice, sa princezama i dvorcima, sa Štrumpfovima, ili Diznijevim junacima koje smo sa oduševljenjem uklapali u celinu, nestrpljivo očekujući da vidimo konačnu sliku.

Foto puzle, kao što im i ime kaže, na sebi nose fotografiju. I to ne bilo kakvu, već onu po vašem izboru. 

Dakle, radi se o poklonu od odabrane fotografije, koji će biti upakovan u prigodnu kutiju, koju će krasiti ista ta slika. Ovo su slagalice formata A4, sačinjene od 120 delova. Foto puzle mogu biti i u obliku srca, što je posebno zanimljivo i dodatno će vas zabaviti dok budete sklapali slike iz svog života. 

Spomenimo da postoje puzzle koje se rade na drugačijim formatima, većim od A4, kao što je A3, (duplo veći format, dimenzija 30 x 42 cm), kao i manjem od A4, a to je A5, njegova veličina je 15 x 21 centimetar. 

 

 

Puzzle formata A3 imaju 96 delova, a veličina A5 poseduje 12 delova.

Na primer, foto puzzle mogu predstavljati sliku sa vašeg venčanja, i kao što smo napomenuli, oblik srca daće posebnu dozu romantike. Veoma je lepo ovakav poklon darivati svojoj lepšoj/jačoj polovini, recimo, za prvu godišnjicu braka.

Takođe, foto puzle mogu predstavljati bilo koji srećan trenutak iz vašeg života, kao što je veridba, proslava osamnaestog rođendana, matura, prvi rođendan, slike sa letovanja, porodične ili fotografije kućnih ljubimaca...

Svoje mesto kao puzzle mogu pronaći i slike sa interneta, na primer neki vaš omiljeni grad koga još niste posetili ili motivi prirode. Da biste poslali ovakvu fotografiju da se od nje naprave foto puzle, potrebno je da slika koju skidate sa web-a bude dovoljno visoke rezolucije, kako bi pri uvećanju ona bila i dalje oštra i jasna.

Ako biste izabrali sliku sa niskom rezolucijom, ona bi pri povećanju na A4 format postala zamućena i vaša slagalica ne bi bila zadovoljavajućeg kvaliteta.

Foto puzzle – iskustva

Ovako zanimljiv suvenir, možete pokloniti najpre sebi. Jednostavno, da biste uvek imali slagalicu svog života na regalu, vitrini, kompjuterskom stolu i odmarali oči svakodnevno je gledajući. 

Takođe, vama dragoj osobi, kao spomenuti originalni poklon, čak i bez posebne prilike, možete darivati foto puzzle, jer je uvek pravo vreme da se neke lepe večeri zabavite u dvoje, slažući zanimljive fotografije, koje predstavlju upravo vas.

Da biste dobili svoju slagalicu, dovoljno je da e-mailom pošaljete svoju fotografiju, pa će za par dana foto puzzle stići na vašu adresu. 

Foto puzzle – cena:

Cene su u rasponu od 750 do 790 dinara za puzzle formata A4.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Ivana Petrovic
Mogu one da se u svakom slucaju urade bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Po meni one moraju da se dobro plate. Sve ostalo je samo cisto gubljenje vremena.
Petar Jankulovski
kako god da okrenete, ovo je nesot sto predstavlja cist luksuz i sto je sigurno nesto sto mora dosta da kosta.
Jovana Milinkovic
Da sam i dalje dete, sigurno bih se uvek igrala sa foto puzlama.
Stojance Ristovski
Sto se mene licno tice, foto puzzle su bile nesto sot je uvek moralo posebno da se plati. Sve drugo je manje vazno.
Lea Stankovic
Definitivno je veoma bitno da se sve foto puzle mogu kupiti po povoljnim cenama.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, foto puzle su ipak nesto sto je bas onako posebno i kreativno. U svakom slucaju tamo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je onda manje vazno.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, foto puzzle bas mogao da imaju onako lep i ozbiljan efekat. Sve naravno zavisi od toga za sta su vam tacno potrebne.
Filip Milutinovic
Sto se ovoga tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Marta Dencevic
Po ovom pitanju samo treba da potrazite neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet zaisat ne treba da sumnjate.
Mihajlo Nastasovic
Foto puzzle bas mogu da budu onako skupe ali je zato i vise nego bitno da budu lepog mozaika i da nakon toga slobodno mozete da ih uramite pa da vam budu kao slika.
Ljubinka Sreckovic
Po ovom pitanju svoje poverenje samo treba da ukazete nekom strucnom i proverenom mestu u okje prema tome mozete da imate puno poverenje.
Todor Markovic
Po pitanju foto puzzla, priznajem samo one u koje mozete da imate puno poverenje da se uzradjene u nekoj kvalitetnoj stampariji.
Nikolina Pantelic
Veoma kvalitetne foto puzzle od fotografija okje su u viskoj rezoluciji mozete da uraditi u foto radnji foto Kifla.
Jana Stankovic
Foto puzzle su ipak nesto sto mozte po veoma povoljnim cenama da priustite u stampariji Scream.
Biljana Brankovic
Bas lepe i kvalitetne foto puzle mozete da pronadjete u foto radnji Luka. Moze se po meni reci da im je to bukvalno uza specijalnost.
Janko Zivanovic
Bas sam skoro mladjem bratu jurio da kapum foto puzzle da se malo zanima posto ima previse energije u sebi. Uznenadio sam se sa cenama. neke normalne velicine ispod 4000 dinara ne mogu da se nadju.
Petar Jankovic
Ukoliko planirate da uradite neke kvalitetne foto puzzle, bice potrebno da izdvojite najmanje 2000 dinara pa na vise. Naravno, sve zavisi od dimenzija.
Ivan Stojanovic
Najbolje je da posetite stampraiju Jovanovic i slobodno pitate sta vas sve zanima po ovom pitanju. Ukoliko to uradite, sigurno se necete pokajati.
Marko Petrovic
Foto puzzle mogu da budu bas lep poklon, ne vezano samo i iskljucio za decu. Ukoliko se vec odlucite da nekome za rodjendan ili neku drugu priliku poklonite foto puzzle, onda se sigurno necete pokajati.
Ivana Petrovic
Dugo sam trazile msto gde bih mogla da uradim kvalitetne foto puzle. Posle mnogo lutanja pronasla sam stampariju Macanovic. Sa ljubaznoscu, cenom i odgovornoscu sam prezadovoljna.
Dusan Markovic
Klincu sam uradio foto puzlu. Veoma je srecan i zadovoljan. Uradio sam je u stampariji Penda i veoma sam ponosac.Dule