Photoshop - foto tapete po želji

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - PHOTOSHOP - FOTO TAPETE PO ŽELJI


Udobnost prostora u kome boravite možete potpuno promeniti i osvežiti novim bojama I drugačijom pogledom na svet! Dovoljno je da samo zidove ukrasite foto tapetama Photoshop - foto tapete po želji.

Mi smo firma PHOTOSHOP DOO i nalazimo se u ulici Požarevačka 25, na Vračaru, u Beogradu. Možete nam se obratite ukoliko želite da umesto u prazan zid posmatrate prirodu, da imate pogled na more, plažu, reke, planine, vodopade. Ili, pak, da uživate u zalasku sunca, da gledate na Ajfelovu kulu. Izbor je veliki, na Vama je da izaberete sliku iz naše široke palete foto tapeta.

Boje kojima štampamo foto tapete su atestirane od Svetske zdravstvene organizacije, što znači da nisu štetne po zdravlje, te da ih komotno možete staviti u Vaš dnevnik boravak, spavaću sobu, ili u dečiju sobu. Takođe, našim foto tapetama možete dodatno osvežiti i Vašu kuhinju ili radni prostor.

Važno je i da znate da su naše tapete otporne na vlagu pa ih možete čistiti vlažnom krpom, a budite uvereni da je boja kojom štampamo tapete postojana i da neće izbledeti.

Oslikavanje vašeg eneterijera odnosno šampu tapeta možemo da uradimo i po Vašoj narudžbini, i to na izvanrednom ploteru Mimaki CJV300. Format-dimenzija štampanih tapeta je neograničen, a materijal na kojima ih štampamo je photo matt tapet folija 100mic.

Ukoiko želite da odštampamo motiv koji nam Vi dostavite, važno je da znate da to treba da bude kvalitetna HD fotografija. Dva megapiksela je minimumalna rezolucija koju prihvatamo da radimo, kako bi foto tapet bio dobrog kvaliteta kada se odštampa. Što više megapiksela ima vaša fotografija to će i kvalit slike na tapetu biti bolji.

Pored foto tapeta za vas možemo uraditi i slike na platnu, stikere, na majicama odštampati što poželite. Kod nas možete naći i foto šolje, štampane jastučiće, puzzle, photobook.

Naš stručni tim školovanih grafičkih dizajnera sa kreativnim rešenjima stoji vam na raspolaganju u ispunjavanju svih Vaših želja.

Posedujemo najmodernije grafičke mašine koje redovno kalibrišemo, unapređujemo i održavamo, grafičke softvere koje takođe redovno unapređujemo prateći svetske inovacije i grafičke standarde, a sve sa ciljem da naši klijenti uvek budu zadovoljni i da im pružimo vrhunski kvalitet i ispunimo svaki zahtev u što kraćem vremenskom roku.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je profesionalan odnos prema našim klijentima, poštovanje dogovora i rokova, a posebno dobar odnos cene i kvaliteta koji pružamo.

Robu plaćate pouzećem, a rok za koji vam naš proizvod stiže je od 7 do 10 radnih dana.

Neke od naših radova, kao i cenu naših usluga i proizvoda možete detaljnije pogledati na našem sajtu.

Za svaki dogovor stojimo Vam na raspolaganju. Pozovite nas na sledeće brojeve telefona:
- Telefon: 011/3974-614
- Viber: 065/2358-432; 060/5000-323
- WhatsApp: 065/2358-432; 060/5000-323

Ili nam pišite na e-mail adresu:
office@photoshop.rs

Adresa: Požarevačka 25, Vračar, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Photoshop - foto tapete po želji
  • Photoshop foto tapete,
  • foto tapete po želji Vračar,
  • foto tapete,
  • foto tapete 3d,
  • 3d fototapete,
  • Photoshop foto tapete Vračar,
  • Photoshop doo Beograd