Auto servis Prvi servis Beograd

0.0 | 0 ocena
Ulica: Prvoboraca 37a
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Auto servis Prvi servis Beograd
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

AUTO SERVIS PRVI SERVIS BEOGRAD

Preduzeće PRVI SERVIS BEOGRAD osnovano je 2002. godine i bavi se uvozom, veleprodajom i maloprodajom delova. Kroz kvalitet, povoljnu cenu i poslovnost u protekle dve decenije, PRVI SERVIS BEOGRAD postao je partner od poverenja u auto grani Srbije.

U maloprodaji PRVI SERVIS BEOGRAD vlasnici motornih vozila mogu da pronađu sve što im je potrebno za njihovog četvorotočkaša: širok asortiman autodelova, autoelektrike, autokozmetike, kao i motorna ulja renomiranih proizvođača: ENEOS, NIPPON OIL.

Dugogodišnje uspešno poslovanje u oblasti prodaje auto delova i veliki broj zadovoljnih klijenata podstakli su nas da proširimo delatnost i otvorimo auto servis za sva evropska vozila. Konstantnim rastom, edukacijom i usavršavanjem PRVI SERVIS BEOGRAD će nastojati da proširuje asortiman, uvodi nove usluge, razvija kadrove i povećava broj poslovnih jedinica.

PRVI SERVIS BEOGRAD vrši kompletno servisiranje vozila italijanskih proizvođača: Fiat, Lancia i Alfa Romeo. Naši iskusni i posvećeni majstori nude sve potrebne usluge vezano za Vaše putničko vozilo: autodijagnostika, autoelektrika, veliki servis, mali servis, čišćenje DPF filtera na dizel motorima. Primenom najsavremenije tehnologije zagarantovan je visok kvalitet usluge, efikasno i u najkraćem mogućem roku.

Dizel vozila novije proizvodnje poseduju DPF filter koji je namenjen za prečišćavanje izduvnih gasova, odnosno čestica čađi koje nastaju sagorevanjem goriva. Kod nekih vozila filter se može zameniti kada se zapuši (napuni), dok se kod drugih preporučuje regeneracija filtera koja je dostupna u auto servisu.

PRVI SERVIS BEOGRAD predstavlja inovativan proces čišćenja DPF filtera na dizel motorima, koji je patentirao i razvio TUNAP. Glavna svojstva čistača DPF filtera su:

 • Čišćenje bez rastavljanja filtera čestica
 • Nezapaljivost
 • Neutralna formulacija bez pepela i metala
 • Isparavanje bez ostatka
 • Kompatibilnost materijala
 • Preventivna uloga koja omogućava da izbegnete skupe popravke

Zahvaljujući jedinstvenim svojstvima natapanja, čistač je u stanju da rastopi i očisti čađ i naslage pepela i ugljenika poroznih saćastih struktura koji su prisutni u filteru čestica. Pored ovog posebnog sredstva koje ne sadrži metal i nije zapaljivo, u okviru seta za čišćenje DPF-a nalazi se i tečnost za ispiranje. Sve ovo olakšava čitav proces čišćenja DPF filtera, jer ne zahteva demontažu i rastavljanje filtera.

Koncentrat za ispiranje osigurava savršeno čist filter čestica. Svojom neutralnom formulom, bez prisustva metala, sredstvo za ispiranje efikasno rastvara naslage pepela i regeneriše filter čestica. Nakon toga, koncentrat isparava bez ostatka.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-18h
subota od 09-15h
nedelja neradna

Auto servis PRVI SERVIS BEOGRAD, Prvoboraca 37a, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  26.02.2021 07:55

  Vlasnik je zaista pošten i dobar čovek koji će vam izaći u susret u svakom trenutku

  Firme u blizini

  Servis japanskih automobila Japan Art, Gocka 59 (Metro-Ibarska magistrala), Rakovica, Beograd
  Auto servis Shop Invest, Vareska bb, Rakovica, Beograd
  Auto Centar Nesa, Kneza Višeslava 59, Rakovica, Beograd
  Auto servis Novak, Borska 9z, Rakovica, Beograd
  BOSKE LLN AUTO SERVIS, Petra Drapšina 58k, Železnik, Čukarica, Beograd
  Auto servis Žuja, Borska 43m, Beograd, Rakovica, Beograd
  Auto servis Mirković, Avalska 142dj, Železnik, Čukarica, Beograd
  Ford auto servis V&D, Avalska 88b, Čukarica, Beograd
  Tomić auto servis, Avalska 106, Čukarica, Beograd
  Auto Hertz BGD auto servis, Patrijarha Dimitrija 55, Rakovica, Beograd