O nama - TOMIĆ AUTO SERVIS


Auto servis Tomić od 2010. godine pruža usluge popravke i održavanja vozila svih proizvođača iz putničkog i teretnog programa. Zahvaljujući primeni najsavremenije opreme i rezervnih delova vrhunskog kvaliteta, dovešćemo Vašeg četvorotočkaša u vozno stanje, u najkraćem mogućem roku.

Tomić auto servis nudi usluge iz sledećih oblasti:
-Auto mehanika
-Dijagnostika
-Centriranje trapa
-Vulkanizerske usluge
-Provera dizel i benzinskih dizni
-Servis i punjenje klima

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva stečenog u radu sa svim modelima automobila, naš tim mehaničara u mogućnosti je da uspešno otkloni svaki kvar na Vašem vozilu. Sve mehaničarske usluge obavljamo profesionalno, brzo i efikasno, sa našim ili Vašim rezervnim delovima.

Auto servis Tomić u svom programu usluga za Vaš automobil nudi i centriranje trapa koje se najčešće preporučuje posle zamene opruga, spona ili amortizera. U našem servisu koristi se najsavremenija oprema za podešavanja točkova kako bi se postiglo bolje držanje pravca tokom kretanja automobila i produžio vek trajanja pneumatika.

Jedna od usluga koju nudi auto servis Tomić je punjenje klima i popravka kompletne instalacije klima uređaja. Kod nas možete izvršiti i proveru dizni na Vašem automobilu, bilo da je u pitanju benzinski ili dizel motor. Takođe, nudimo sve vrste vulkanizerskih usluga, kao i veliki izbor svih vrsta guma.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-15h
nedelja neradna

Tomić auto servis, Avalska 106, Železnik, Čukarica, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

25.01.2020 06:07
Neregistrovan korisnik
Preterano dobra usluga i cene su jeftine.
22.01.2020 09:10
Neregistrovan korisnik
Servis za svaku pohvalu. Vrhunska oprema i odlicni radnici,krajnje ljubazno osobolje i strogo profesinalno,svima bih preporucio,godinama radim auto kod njih,prezadovoljan sam uslugom. Veliki pozdrav i samo tako nastavite.
21.01.2020 09:05
Neregistrovan korisnik
Majstor Deki, majstor za pohvalu, rešava i moguće i nemoguće. Uvek voljan da sasluša i da reši problem. Sve pohvale za ovaj servis, a pvenstveno za majstor Dekija.
21.01.2020 09:02
Neregistrovan korisnik
Servis za svaku preporuku.usluga i ljubaznost na nivou. Vulkanizerske usluge,reglaza trapa,mehanika,dijagnostika,servis klima i naj savremeniji BOSSH sto.
21.01.2020 08:42
Neregistrovan korisnik
Servis za svaku preporuku,pocev od zamene guma,reglaze,mehanike,servis auto klime,dijagnostika i najsavremniji bossh sto.cene vise nego povoljne.Svaka cast i za preporuku
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Tomić auto servis
  • Tomić auto servis,
  • auto servis Tomić Čukarica,
  • auto servis na Čukarici,
  • servis Tomić Beograd,
  • Tomić auto servis radno vreme