Auto servis Euroguma

5.0 | 2 ocena
Ulica: Poenkareova 35, Toplice Milana 22
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Auto servis Euroguma
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.euroguma.rs

O nama

AUTO SERVIS EUROGUMA


Auto servis Euroguma nudi Vam kompletne mehaničarske i vulkanizerske usluge za sve tipove i vrste vozila. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima majstora nudimo Vam vrhunsku uslugu i rešavanje svih vrsta kvarova na Vašem vozilu u najkraćem mogućem roku.

Veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadgradnju našeg tima. Naš tim mehaničara sa dugogodišnjim iskustvom klijentima nudi širok asortiman usluga za sve vrste vozila iz putničkog i teretnog programa. Zahvaljujući savremenoj opremi, brzo i lako ćemo sve vrste mehaničarskih kvarova, kao što su: reparacija svih vrsta motora, menjača, diferencijala i delova trapa.

U savremeno opremljenom vulkanizerskom delu našeg servisa, nudimo Vam sve vrste intervencija na gumama, kao što su: zamena pneumatika, balansiranje, pumpanje guma azotom, krpljenje, reglaža. Takođe, u našoj ponudi imamo sve vrste delova za automobile, po najpovoljnijim cenama.

Zahvaljujući saradnji sa renomiranim proizvođačima pneumatika kako u našoj zemlji, tako i u svetu, kod nas možete pronaći sve vrste guma za različite tipove vozila, uz najbolji odnos cene i kvaliteta. U svakom trenutku na našem lageru nalazi se veliki izbor guma za sve vrste vozila:
letnje i zimske gume, gume za džipove, gume za 4x4, gume za kombi i dostavna vozila.

U našem prodajnom asortimanu nalazi se veliki broj guma vodećih svetskih proizvođača: Tigar, Sava, BF Goodrich, Kleber, Matador, Michelin, Taurus. Kako bismo Vam izašli u susret i u potpunosti preuzeli brigu o Vašim gumama, auto servis Euroguma nudi Vam uslugu sezonskog čuvanja guma, po ceni već od 120 dinara po pneumatiku.

Osim pneumatika, u našoj ponudi nalaze se i čelične felne, alat, koferi i nosači, metlice i druga oprema za automobile, kao što su: antene, patosnice, presvlake, punjači, ogledala i retrovizori, obavezna oprema, kozmetika i još mnogo toga.

Auto servis Euroguma nudi Vam sve što je neophodno za Vaš automobil na jednom mestu, a možete nas naći na 4 lokacije u Beogradu:
-Poenkareova 35
-Grčića Milenka 37
-Čuburska 10
-Toplice Milana 22

Kao i u Varvarinu, Železnička 22

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Auto servis Burgund, Vojvode Brane 4, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Auto servis za ford Ljubinko, Zarija Vujosevica 85a, Novi Beograd, Beograd
  Auto servis Panter Zvezdara, Dimitrija Tucovića 155, Zvezdara, Beograd
  Karburator servis Eco Motors, Preševska 96, Zvezdara, Beograd
  Pavlović Auto Centar, Južni Bulevar 57, Vračar, Beograd
  Saab Griffin car servis, Cvetanova ćuprija 16a, Zvezdara, Beograd
  Auto servis Trend, Svetozara Miletica 10, Beograd, Stari grad, Beograd
  Auto servis Japan auto plus, Dimitrija Tucovića 148, Zvezdara, Beograd
  Proffesional Car Clinic, Sutjeska ulica 1. 22A, Palilula, Beograd
  Auto servis Zokijeva Garaža, Fabrisova 4, Savski venac, Beograd