Mercedes auto servis Matija

 • 5
5.00 | 3 ocena

O nama - MERCEDES AUTO SERVIS MATIJA

Auto servis "Matija" nalazi se u Železniku, na teritorji opštine Čukarica u ulici Lole Ribara broj 10, u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1986. godine. Specijalizovani auto servis za Mercedes vozila, nudi Vam kompletu uslugu popravke, servisa i održavanja Vašeg automobila. Domen naših usluga odnosi se na putnička i laka teretna vozila. Usavršavajući tokom proteklih godina, metode i tehnike popravki, kao i modernizacijom našeg servisa za Mercedes vozila, uspeli smo da odgovorimo na zahteve naših klijenata po pitanju stručne i odgovorne usluge. Mercedes auto servis "Matija" konkretno se bavi:
 • - auto mehaničarskim uslugama
 • - auto dijagnostikom
 • - auto elektrikom
 • - auto elektronikom
 • - prodajom auto delova - novih i polovnih
Što se tiče mehanike pod tim podrazumevamo poslove zamene ulja, proveru tečnosti u automobilu, proveru kočionog sistema, veliki servis, čišćenje dizni, klapne, ventila, kao i zamenu seta kvačila. Kod nas takođe možete popraviti motor i menjač Vašeg Mercedes vozila. Znanjem i višegodišnjim iskustvom, naši majstori odgovoriće na sve izazove postavljene pred njih i obezbediti Vašem Mercedesu savršeno funkcionisanje. Najsavremenijom auto dijagnostikom za sva Mercedes vozila, ustanovićemo precizno gde je došlo do kvara sa Vašim automobilom i efikasno pristupiti poslovima popravke istog. Dijagnostika svih mercedesovih vozila vrši se uređajem Francuskog proizvođača Actia. Upotrebom profesionalanog alata, dijagnostičkih uređaja i alatom za specijalne namene renomiranih svetskih proizvođača, podigli smo naše poslovanje na zavidan nivo. Rad sa isključivo Mercedes vozilima, omogućio nam je da se usredsredimo na probleme sa kojima se susreću vlasnici ovih automobila. Razvoj auto industrije Mercedes vozila, zahteva konstantno ulaganje u tehničku opremljenost auto servisa i proširivanje znanja majstora zaduženih za popravke. Sa tim na umu trudimo se da pratimo svetske trendove i budemo tu za Vas u svakoj prilici. Pored privatnih vlasnika, odnosno fizičkih lica, Mercedes vozila, usluge auto servisa "Matija" koje podrazumevaju dijagnostiku, popraku i održavanje vozila, dostupne su privatnim, društvenim i javnim ustanovama i firmama. Ukoliko sa nama sklopite ugovor o održavanju Vašeg voznog parka, ostvarujete brojne popuste na naše usluge za Vaše preduzeće. Mogućnost overe putnih naloga, u našem Mercedes auto servisu "Matija" je garancija tehničke ispravnosti Vašeg vozila. Usluga prodaje i ugradnje polovnih i novih auto delova za Mercedes tipa 123, 124 i 190, po veoma pristupačnim cenama, očekuje Vas u našem servisu. Savršen izbor za popravku, održavenje i servis Vašeg Mercedes vozila. Dijagnostika svih Mercedesovih vozila. Mercedes auto servis "Mateja" Čukarica, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

14.12.2014 09:32
DARKO
IMAM PROBLEM SA A 170CDI.KADA PALIM ZADIMI BEO DIM I TROSI ULJE NA 300 KM 1 LIT. ULJA.I NE VUCE DOBRO.
07.09.2014 10:05
Dragan
Poštovani! Hteo bi da Vas pitam,imam mercedes 123 i teško ubacujem u drugu,krči i mora motor da smirim i da držim ručicu menjača.O čemu se tu radi? Unapred zahvalan Dragan
16.03.2014 02:50
bane
matija je pre svega dobar covek i vrstan majstor za mercedes vozila samo napred i tako nastavi
16.07.2013 02:10
vlada
odlican auto servis za mercedes, Matija je stvarno profi
14.05.2013 03:30
borivoje
nudi li Mercedes auto servis Matija farbarske usluge?
04.04.2013 02:50
jova
Mercedes auto servis Matija da li radite popravku malih udubljenja na limariji?
19.03.2013 03:48
dusan
Mercedes auto servis Matija pozdrav, da li je cena auto dijagnostike ista za sve modele mercedes vozila ?
26.02.2013 01:54
Steva
naslusao sam se pohvala za Mercedes auto servis Matija, kazu ne postoje bolji auto servisi u beogradu... Kako bilo, trebalo bi da dovezem merdzu na dijagnostiku, jer potrebno zakazivanje il ida dodjem kad bilo?
04.03.2012 09:30
Vesna
Cao Matija,imam mercedesa E200 kompresora 1999 godiste u odlicnom stanju presao 147 hiljada,nesto mi lupa u zadnjem tocku kao kad vozis po neravnom terenu osjeca se tup udar kao od neki zglob ne stalno samo ponekad kao da u gepeku vozim neku tezinu,mozes li mi pomoci otprilike priblizno da znam sta je da mi majstori nebi naglabali. Hvala.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
VOZILA Auto servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mercedes auto servis Matija
 • Mercedes auto servis Matija,
 • servis Mercedes vozila,
 • popravka Mercedes automobila,
 • auto servisi Cukarica,
 • Mercedes servis Beograd,
 • auto servis Mercedes,
 • dijagnostika svih mercedesovih vozila