Land Rover auto servis Bugi

5.0 | 1 ocena
Ulica: Makiska kolonija Kosmaj 28d
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Land Rover auto servis Bugi
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.servis-bugi.rs

O nama

Auto servis Service Bugi d.o.o je sertifikovani servis za Land Rover vozila koji nudi kompletne usluge vlasnicima ovog renomiranog britanskog brenda. Pored sertifikovanog servisa za Land Rover vozila, u sklopu našeg auto servisa nalazi se prodavnica originalnih i alternativnih rezervnih delova.

Iskustvo od preko 40 godina u servisiranju Land Rover vozila, započeto davne 1972. godine, prenosi se na buduće generacije i akredituje se sertifikatima. U skladu sa našim motom “Znanje je bogatstvo”, trudimo se da naše znanje stavimo u službu klijenata, sa ciljem da budu bezbedni, zadovoljni i bezbrižni u svom automobilu. Pored znanja koje posedujemo mi i volimo Land Rover pa će tako Vaše vozilo biti u sigurnim rukama i imati kompletan tretman kako bi ste Vi bili sigurni i bezbedni na putu.

Service Bugi nudi Vam sledeće usluge:

 • Redovno servisiranje vozila
 • Generalni remont motora
 • Kompjuterska dijagnostika
 • Servisni pregled motornog vozila
 • Stručnost, iskustvo i znanje
 • Parking

Naš iskusni tim majstora u svom radu koristi najsavremeniju dijagnostiku, opremu i alate, a višedecenijsko iskustvo u radu garancija je rešavanja svih problematičnih kvarova na Vašem vozilu. Svim vlasnicima Land Rover vozila pružamo usluge kompjuterske dijagnostike specijalizovane za bilo koji model renomiranog britanskog proizvođača. Nakon detaljnog pregleda vozila, klijentima dajemo izveštaj sa rezultatima pretrage, očitanim parametrima i greškama. Naš cilj je da klijenti budu upoznati sa stanjem vozila, sigurni i bezbedni na putu, i zadovoljni pruženom uslugom.

Redovno servisiranje vozila je najbolji način da Vaše vozilo održite u odličnom stanju i da budete sigurni tokom vožnje. Kod nas možete izvršiti servisni pregled motornog vozila koji obuhvata pregledanje svih grupa na vozilu: motorna grupa, ceo pogonski stroj, trapove, kočioni sistem, elektriku i instalaciju. Ukoliko kupujete vozilo možete ga pregledati kod nas, i dobiti detaljan izveštaj o stanju vozila.

U našoj ponudi nalaze se originalni delovi za Land Rover, vrhunskog kvaliteta i neverovatne pouzdanosti. Originalni Land Rover delovi imaju garanciju i prilikom ugradnje u servisu uvek preporučujemo njihovu upotrebu. Pored toga, u našoj ponudi nalazi se i delovi za prvu ugradnju (OEM) koje Land Rover koristi i ugrađuje u svoja vozila. Među proizvođače ovlašćene za proizvodnju ovih delova spadaju: Delphi, AP Driveline, Bosch, Britpart, Valeo, QH, VDO, Lucas.

Auto servis Service Bugi je jedini sertifikovani distributer Britpart delova za teritoriju Srbije. Radi se o kvalitetnim britanskim alternativnim delovima za Land Rover vozila, na koje dajemo odgovarajuću garanciju. Takođe, naš servis je jedini ovlašćeni diler za Evropu delova i setova za reparaciju diferencijala za Range Rover Sport i Land Rover Discovery 3 i 4. U ponudi Differential Parts-a se nalaze i tanjirasti i konusni zupčanici, ležajevi, semerinzi, fabrički remontovani reduktori i diferencijali. Differential Parts SA (Differential Parts Europe) je odobren od strane Land Rover-a.

U sklopu našeg servisa nalazi se i osvetljen parking koji je pod video nadzorom, što nam omogućava da na vrhunskom nivou brinemo za vozila koja čekaju na servis. Posetite sertifikovani servis za Land Rover vozila i maksimalno uživajte u svim prednostima koje Vam pruža Vaše vozilo.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-14h

Land Rover auto servis Bugi, Makiška Kolonija Kosmaj 28d, Beograd

011/2547-845 011/3548-023
064/118-5645 063/218-667

www.servis-bugi.rs
www.differentialpartseurope.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Auto servis Aleksandar, Vinogradska 105, Novi Beograd, Beograd
  Mercedes auto servis Matija, Lole Ribara 10, Beograd, Čukarica, Beograd
  Auto centar Stojanov - Skoda i VW servis, Vojvođanska 134, Novi Beograd, Beograd
  Auto servis Peugeot, Citroen, Renault - Panter, Gandijeva 156, Dimitrija Tucovica 155, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Auto servis Rasa, Vinogradska 35G, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Opel auto servis A.G. Stevanović, Surčinska 19b, Ledine, Novi Beograd, Beograd
  Đelmaš servis, Endija Vorhola 14, Julino brdo, Čukarica, Beograd
  Auto servis Tehnomehanika, Dr. Ivana Ribara 91, blok 61, lokal 15, Novi Beograd, Beograd
  Auto servis Dača i Dubonac, Vinogradska 35, Novi Beograd, Beograd
  Koprom as auto servis, Surčinska 5b, Novi Beograd, Beograd