Vratite se na mobilnu verziju sajta
Štampa ID kartica Štampa ID kartica - ove stamparije nude uslugu stampanja ID kartica, saznajte sve u vezi ove usluge, kao i cene i akcije za stampanje ID kartica. www.navidiku.rs Štampa ID karticaŠTAMPA ID KARTICA Beograd cena ŠTAMPA ID KARTICA Pančevo cena ŠTAMPA ID KARTICA Novi Sad cena ŠTAMPA ID KARTICA Palilula cena ŠTAMPA ID KARTICA Rakovica cena ŠTAMPA ID KARTICA Stari grad cena ŠTAMPA ID KARTICA Zemun cena ŠTAMPA ID KARTICA Zvezdara cena

Štampa ID kartica

Slobodno možemo reći da su ID kartice ušle u sve pore savremenog života. Zamislite, recimo, jednu veliku firmu, koja ima ogroman broj zaposlenih. Ukoliko niko od njih ne bi imao identifikacione kartice, sama organizacija i komunikacija, bile bi veoma otežane, a svi znamo da to predstavlja osnov uspešnog poslovanja.
 

Kako se radi štampa ID kartica?

Možda po prvi put izrađujete ovakvu vrstu kartica, pa ćemo pokušati da vam damo neke smernice koje mogu biti više nego korisne. 
Materijal možete doneti odštampan i isečen na odgovarajuću meru. U takvom slučaju, rokovi izrade su tako reći, odmah, to jest, vaše kartice ćete dobiti za veoma kratko vreme. U drugoj varijanti, kada ceo postupak prepuštate odabranoj štampariji, takođe će sve biti urađeno jako brzo, jer se vodi računa o rokovima za koje su vam ID kartice neophodne.
Pri izradi identifikacionih kartica, najpre se radi sama štampa, a potom sečenje i laminacija. 

Na kojim formatima se radi štampa ID kartica?

Postoji nekoliko formata vaše nove ID kartice i to su: 
- 65 x 95 mm;
- 70 x 105 mm;
- 86 x 54 mm;
- 80 x 111 mm;
- 111 x 154 milimetara.
Razlikuju se u još nekoliko detalja, na primer, mogu imati štipaljku ili kanap, takođe, mogu posedovati neštampanu traku, koja može biti tamno plava, crna ili trobojka, ali i metalni karabinjer. 
Kada je reč o štampanju traka, o tom delu posla ćete se posebno dogovoriti sa osobljem odabrane štamparije. 

ID smart čip plastične kartice

Svakome od nas je estetski izgled kartice veoma važan, pa je neophodno znati da ID kartica može biti izrađena u punom koloru i to obostrano. Preko same štampe, stavlja se određeni zaštitni sloj, koji može biti sjajan ili mat, a to opet zavisi od vaših potreba i želja.
 
 
ID plastične kartice se izrađuju od kvalitetnog PVC materijala, i mogu se dodatno personalizovati, što bi značilo dodavanje imena, prezimena, slike, holograma, potpisne trake, serijskog broja, bar koda i slično...

Štampa ID kartica – iskustva

Uvek je bolje da ceo posao prepustite profesionalcima, a to najpre podrazumeva izradu grafičkog rešenja ID kartice. To bi značilo, da tek kada pripremu odobrite, ID kartice će biti odštampane. Tako se izbegava svaka mogućnost da se načini bilo kakva greška.
Ponekad ljudi sami žele da odrade pripremu, a tome nisu previše vični, pa se dobije format koji ne odgovara potrebnim dimenzijama. Onda se sve mora raditi ispočetka, tako da je bolje sve u startu ostaviti zaposlenima u odabranoj štampariji. 
Vi ćete samo istaći svoje želje po pitanju samog dizajna, ali i personalizacije ID kartice. Koliko komada ćete poručiti, isključivo zavisi od vaših potreba, što znači da ne postoji ni minimum, niti maksimum. 
ID kartica u sebi sadrže sve što je neophodno da bi se određena osoba identifikovala. One mogu biti obične PVC kartice, ali i sa beskontaktnim i kontaktnim čipom. Razlikujemo i hibridne kartice i kartice sa magnetnom trakom. 
Kartice se mogu štampati i jednostrano, a ukoliko imate bilo kakvih dilema oko dizajna ili dimenzija ID kartice, uvek se možete posavetovati sa ljubaznim osobljem odabrane štamparije.

Štampa ID kartica – cene:

Cena ID kartica će zavisiti od nekoliko faktora, kao što su: da li su blanko sa štipaljkom; imaju neštampanu traku sa metalnim karabinjerom (gde je traka tamno plava ili crna), ili je reč o trobojci... Takođe, na cenu će uticati i koliko komada ID kartica naručujete. Za količine od jedne ID kartice do 20 komada, cena je u proseku 130 do 190 dinara – po komadu; dok za količine od 51 do 250 ID kartica, potrebno je platiti od 85 do 175 dinara po jednoj ID kartici, što sve zavisi od vaših konkretnih želja i zahteva.  
*Cene su prikzane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od štamparija gde možete raditi usugu štampanje ID KARTICA

Štampa ID kartica :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Štampa ID kartica
Napišite komentar:
Lea Stankovic

Ponedeljak, 07.08.2017. 12:52

Ova stampa je deo standardne ponude stamparija u Beogradu. Cene nisu previse jeftine ali kako god da okrenete nisu ni previse skupe. Sa cenama zaista sve to stoji i vise nego povoljno.

Todor Markovic

Utorak, 09.05.2017. 01:59

Samo treba da znate da su ovo zaista i vise nego odlicne kartice.

Simona Vucinic

Utorak, 25.04.2017. 07:52

Kako god da okrenete, nije stampa ID kartica nesto sto je bas narocito jeftino.

Janko Zivanovic

Sreda, 12.04.2017. 08:15

Za ovu stampu vam je potreban poseban stampac koji pri tome nije ni malo jeftin.

Marta Dencevic

Utorak, 28.03.2017. 08:27

Po meni je ona nesto sto je veoma i vise nego vazno. Sve drugo je po meni samo jedno cisto gubljenje vremena.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 13.03.2017. 11:09

Kako god da okrenete, stampa ID kartica je nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 21.02.2017. 12:52

Sto se mene tice, stampa ID kartica je zaista nesto posebno. Ukoliko se za nju odlcuite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

Ivan Stojanovic

Petak, 03.02.2017. 10:23

Koliko mi se samo cini, stampa ID kartica postaje sve unosniji biznis.

Nikolina Pantelic

Utorak, 24.01.2017. 10:27

Koliko mi se samo cini, za ovo je potreban poseban jedan stampac koji pri tome nije ni malo jeftin.

Marko Petrovic

Petak, 06.01.2017. 07:51

Sto se tice ID kartica, veoma je vazno da umete po ovom pitanju da se opredelite za kvalitet.

Jana Stankovic

Petak, 16.12.2016. 10:52

Stampa ID kartica je moguca ali za to uvek moraju da se koriste posebni uredjaji, odnosno stampaci koji po mom misljenju poprilicno kostaju.

Dusan Markovic

Sreda, 30.11.2016. 12:59

Koliko je meni poznato, ovo bi trebalo da bude bas jedan cvrsta i pouzdana stampa.

Biljana Brankovic

Utorak, 15.11.2016. 11:24

Stampa ID kartica vise nije uopste toliko zahtevan posao. Cak sta vise, moze po veoma povoljnim cenaam da se uradi u velikom broju stamparija.