Adresa: Patrijarha Dimitrija 53
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 43
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 43
Beograd
Adresa: Radovana Simića Cige 21
Beograd
Adresa: Kumodraška 253 (Bul. Peke Dapčevića 253)
Beograd
Adresa: Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Beograd
Adresa: Hadži Djerina 2
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 229/ lokal 14
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Roll up baneri
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Roll up baner 85 x 200 cm

Akcija -13% 39 Din.
Roll up baner 85 x 200 cm po ceni od 39 evra samo u firmi BizNet!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Roll up baner 100 x 200 cm

Akcija -16% 46 Din.
Roll up baner 100 x 200 cm po ceni od 46 evra samo u firmi BizNet!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Roll up baneri

Roll up baneri su prenosivi reklamni panoi. Ovakve panoe često ćete susresti na predavanjima, kongresima, seminarima, izložbama, sajmovima... Aluminijumski reklamni pano se koristi isključivo za unutrašnje, odnosno enterijerske potrebe.
 

Roll up baneri – kako izgledaju?

Oni poseduju mehanizam za samoizvlačenje i uvlačenje, kao i futrolu koja će vam omogućiti da roll up baner lako prenesete do mesta prezentacije. Ono što je jako zanimljivo, a svakako će vam se dopasti, jeste da se jedan te isti roll up baner može koristiti više puta, ali sa različitom štampom. To se postiže time što se zameni odštampano platno na baneru. Jednostavno rečeno, jednom kupljeni mehanizam može se koristiti neograničeno. 

Roll up baneri – izrada

Ono što je za vas najvažnije jeste grafički dizajn, odnosno reklamna poruka koju će prikazivati roll up baner. To mora biti izrađeno efektno, sa ukusom i sa svim potrebnim informacijama koje su namenjene vašoj ciljnoj grupi. 
Iz tog razloga, najbolje je da ne pokušavate da budete “sami svoj majstor“, već da brigu oko ovog dela posla, takođe prepustite stručnim licima. Profesionalni grafički dizajneri, nakon što budu saslušali vaše želje i zahteve, odradiće predlog grafičkog rešenje roll up banera. Vi ćete pogledati, zahtevati eventualne izmene, ili ćete odobriti štampu reklamnog panoa.
Zbog svega toga, mogućnosti za nekom greškom ne postoje, jer vi vidite na monitoru upravo ono što će ući u štampu i sve se koriguje na vreme. 

Roll up baneri – iskustva

Na kraju, možemo zaključiti da se izrada roll up banera sastoji iz dva koraka (grafički dizajn i sama izrada, odnosno štampa reklamnog panoa). 
 
 
Kada vaš roll up baner preuzmete, spremni ste za predstavljanje vaših proizvoda, usluga i slično, a poželite li novo grafičko rešenje, samo će se štampano platno zameniti i eto novog roll up banera za neke druge uspešne prezentacije.

Roll up baneri – cena:

Cene se kreću u rasponu od 45 do 85 evra, u zavisnosti od dimenzija. Prosečna cena je 55 evra za roll up baner formata 100 x 200 cm.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Mladen Todorovic
Kvalitetni roll up baneri su nesto sto ipak ne mora nuzno da puno da kosat ali je u svakom slucaju nesto sto koliko toliko kvalitetno treba da se uradi u stampariji kao sto je primera radi SAFI.
Marina Zivkovic
Moraju ovi baneri da se dobro i kvalitetno plate nekoj dobroj i proverenojstampariji u Beogradu ukoliko zaista mislite da vam to neko uradi kvlalitetno. Jednostavno, postoje pojedine stvari u Beogradu na kojima ne mozete da ustedite, kao sto je primera radi neka dobra stamparija koja ima dobre kalupe i okvire za izradu roll up banera.
Petar Jankulovski
Roll up Baneri su odlican reklamni materijal. Dovoljno je samo da pogledate koliko samo ovaj materijal je u ovom trenutku prisutan u Novom Sadu i sve ce vam odmah biti jasno. Pri tome, kada pricamo o iznajmljivanju, nije to vise ni toliko skupo kao sto je mozda nekada bilo.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, nisu oni ni malo jeftini. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovi baneri su nesto sto sigurno pre ili kasnije treba da se plati.
Stojance Ristovski
Koliko samo mogu da vidim, ovo su i vise nego kvalitetni baneri. Bez njih se u svakom slucaju ne moze.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovi baneri su nesto sto pre ili kasnije treba i mora da se plati. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Milen Jovanovic
Po meni su u svakom slucaju ovo baneri nesto sto je svima sigurno pre ili kasnije potrebno.
Marta Dencevic
Nije ovo bas toliko skupo kao sto pojedini ljudi misle.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, smatram da je ovo posebna vrsta banera. Ukoliko se vec za njih odlucite sigurno se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
generalno, koliko je samo meni poznato, ovo je odlicna vrsta banera. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice, ovo su posebni baneri u koje zaisat mozete ako mene pitate da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Nije ovo nesto sto mora previse da se plati.
Todor Markovic
Sto se tice ovih banera,samo treba da se odlucite za kvalitet i nista vise oko toga ne treba da se brinete.
Jana Stankovic
Ako pricamo realno i ako mene pitate, veoma je vazno da tacno znate koliko je potrebno da se u danasnje vreme ulozi u reklamu.
Janko Zivanovic
Po pitanju roll up banera, treba da budete svesni da su to ipak veoma kvalitetni reklamni materijali.
Biljana Brankovic
Kvalitetni roll up baneri su nesto sto ipak ne mora nuzno da puno da kosat ali je u svakom slucaju nesto sto koliko toliko kvalitetno treba da se uradi u stampariji kao sto je primera radi SAFI.
Petar Jankovic
Samo jednu stvar mogu da kazem. Pravac stamparija Grafotehna. Tao su vrhunski strucnjaci u ciji kvalitete je najbolje da se sami uverite.
Ivan Stojanovic
Dobra i kvalitetna reklama mora dobro i kvalitenot da se plati. Svako treba da izdvoji odredjeni budzet za reklamiranje.
Marko Petrovic
Da, sigurno da kostaju toliko. Ne kazu dzabe da je reklama kljuc uspeha ali definitvno ne moze svako da ima dobru u kvalitetnu reklamu.
Dusan Markovic
Oni su takodje jedno znacajno sredstvo reklame. U proseku treba da vodite racuna da taj baner bude dovoljno upecatljiv. takodje, potrebno je i da povedete racuna o cenama, u proseku se cene krecu od 55 eura pa na vise.