Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Plastične kartice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Plastične kartice

Savremeni život se ne može zamisliti bez plastičnih kartica. Njih susrećemo bukvalno „na svakom ćošku“ – od kreditnih kartica, preko plastičnih vizit karti, ID kartica koje se koriste za kontrolu pristupa, VIP kartica, članskih kartica...

 

Plastične vizit karte

Vizit karta je najosnovniji reklamni materijal svakog poslovnog čoveka. Neophodno ju je imati, a da biste se razlikovali od ostalih, vaša vizit kartica može biti izrađena od plastike. 

Ne treba posebno napominjati da će utisak koji ostavljate kod vaših poslovnih partnera, saradnika i klijenata, biti daleko bolji. Osim toga, plastična vizit kartica se ne može pocepati, pohabati, i svi ljudi kojima je budete poklonili dugo vremena će je koristiti, pa će tako biti lep podsetnik na vaš biznis.

Plastične ID kartice

Plastične kartice su sačinjene od najkvalitetnijih PVC materijala. Kada govorimo o ID karticama, zapravo je reč o ID smart čip plastičnim karticama. One se obično štampaju u obostrano punom koloru, dok je sama štampa zaštićena posebnim slojem. Taj sloj može biti sjajan ili matiran, što zavisi od želja i potreba klijenata. 

ID kartica se dodatno personalizuje, a to se radi dodavanjem imena i prezimena, slike, holograma, potpisne trake i slično.

Plastične gift kartice

Ovakve kartice se mogu izrađivati na dimenzijama 86 x 54 milimetara, a debljine su 0.25 i 0.76 mm, što sve zavisi od vaših želja. Poklon kartice se mogu personalizovati, dodavanjem imena, serijskog broja, bar koda i slično.

Plastične članske kartice

Kada kažemo plastična kartica, obično se misli na izradu od PVC-a. Članska kartica podrazumeva prilagođavanje svakoj osobi pojedinačno, što bi značilo da se na karticu dodaje ime i prezime, potpisna traka, slika i sve ostalo što je potrebno.

 

 

Članska kartica veoma lepo izgleda, jer je izrađena u punom koloru, obostrano. Takođe, mogu biti i providne.

Plastične lojaliti kartice

Ovde će biti reči o lojaliti vaučer plastičnim karticama. Sama štampa je zaštićena specijalnim slojem, koji u zavisnosti od vaših potreba, može biti matiran ili sjajan. Personalizacija  se podrazumeva, a to bi značilo dodavanje osnovnih podataka o korisniku lojaliti kartice.

Plastične beskontaktne kartice

Kartice mogu biti sa logotipom vašeg preduzeća, i u bojama u kojima želite. Svoju primenu najčešće nalaze kod evidencije prisutnosti, kao i za kontrolu pristupa.

Plastične kontaktne kartice

Kontaktne kartice su personalizovane, što znači da se na njima nalaze osnovni podaci o osobi koja karticu koristi, kao što su ime i prezime, slika, potpisna traka i slično.

Plastične VIP kartice

Kada je reč o VIP karticama, one se takođe koriste kod kontrole pristupa i evidencije prisutnosti. Mogu biti beskontaktne, i izrađene na način kako vi to želite – u obostranom punom koloru, gde je štampa zaštićena na poseban način. Logotip firme se podrazumeva, kao  i personalizacija kartice. 

Plastične kartice – cena:

Koliko novca ćete izdvojiti za plastične kartice zavisi od količine koja vam je potrebna, kao i od drugih želja i zahteva po pitanju dizajna, dodatne personalizacije i slično. U tom smislu, raspon cena je od 130 do 190 dinara po komadu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

17.06.2018
Dragan Markovic

Izrada i upotreba lojaliti kartica sa čipom može biti pravi izazov. Svijet neminovno ide ka bezgotovinskom plaćanju - najbolji primjer je Švedska koja će biti uskoro prva zemlja u svijetu koja će ukinuti papirni i metalni novac. Zato me i interesuju iskustva onih koji su ih imali oko izrade kartica sa čipom.

07.08.2017
Lea Stankovic

Naravno da u danasnje vreme plasticne kartice imaju i vise nego veliku primenu. Jedino je mozda stvar u tome da one stamparije koje su prve uocile takvo novo trziste su daleko vise zaradile nego one stamparije koje su relativno skoro usle u posao.

09.05.2017
Todor Markovic

One u svakom slucaju mogu da se zaista i vise nego dosta plate.

25.04.2017
Simona Vucinic

One uvek mogu da budu onako solidnog kvaliteta.

12.04.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su one zaista i vise nego idealno resenje koje treba i mora da se lepo plati.

28.03.2017
Marta Dencevic

Po meni su one nesto sto debelo treba da se plati. Sve drugo je manje vazno i bitno.

13.03.2017
Petar Jankovic

Kako god da okrenete, one su nesto sto treba da se pre ili kasnije debelo plati. To je ipak jedna surova realnost.

21.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Problem sa ovim karticama je pre svega u tome sto dosta moraju da se plate. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.

03.02.2017
Ivan Stojanovic

Koliko mi se samo cini, sto se tice plasticnih kartica veoma je vazno da se na vreme uverite i izaberete kvalitet.

24.01.2017
Nikolina Pantelic

Samo je bitno da vas plasticne kartice dobro sluze i da se ne lome tako lako.

06.01.2017
Marko Petrovic

Ukoliko mene pitate, naravno da treba da znate da je ovo tehnika koja je u svakom slucjau i vise nego korisna.

16.12.2016
Jana Stankovic

Bas mi se nkako cini da sve veci broj firmi daje bas dobre tendere za izradu plasticnih kartica kao sredstva za identifikaciju.

30.11.2016
Dusan Markovic

Realno mislim da je po pitanju plasticnih kartica, ubedljivo najbolje da posetite neku bas veliku stampariju.

15.11.2016
Biljana Brankovic

kada pricamo o kvalitetnim plasticnim karticama, ubedljivo je onda najbolej da posetite stampraiju Sasa City Design.