Lasersko i CNC graviranje Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Lasersko i CNC graviranje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Lasersko i CNC graviranje

Pokloniti dragoj osobi skupocenu olovku ili penkalo, sa ugravirenim natpisom – to je već nešto posebno što se čuva celoga života.

Laser za graviranje i markiranje koristi fotonski zrak koji u svom fokusu snažnom energijom topi i isparava slojeve raznih materijala. Kontrolom energetskih parametara kao i brojem prolaza laserskog zraka može se kontrolisati dubina i nijansa gravirane površine.

 

Lasersko graviranje na metalu

Prednost lasera jeste u velikoj koncentraciji energije. Tehnologija laserskog optičkog kabla nudi veliki izbor mogućnosti za rad na metalnim i nemetalnim površinama. Takav posao biće odrađen pouzdano, brzo i precizno. 

Laserski zrak je oštar, i zbog te osobine, gravure laserom su visoke rezolucije, čiste i oštre bez obzira na podlogu. Visok kvalitet ove tehnike omogućava primenu lasera kod osetljivih obeležavanja, sečenja metalnih folija, poliranja ravnih površina i slično.

Princip manipulacije lasera je kao sa štampačem, odnosno importuje se zadatak, to može biti grafika, slika ili tekst, potom se zadaju parametri – veličina, esktenzija, režim, intenzitet, i pristupa se graviranju. Koliko će vremena biti utrošeno, zavisi od površine, dubine i finoće. 

Lasersko graviranje metalne hemijske olovke

Lasersko graviranje omogućava da se na različitim proizvodima napravi trajni otisak vašeg znaka, logotipa, poruke ili naziva. Tehnika laserskog graviranja idealna je za metalne hemijske olovke, jer bi se svaka druga vrsta štampe, kao što je tampon ili sito štampa, sa njih vremenom skinula. Lasersko graviranje omogućava dugovečnost vaše reklame. 

Lasersko graviranje šnale od kaiša

Laserska gravura kao tehnika je pogodna za otisak na raznim vrstama metalnih predmeta od kojih su najčešće eksploatisani privesci, kopče za kaiš, šnale, kao i mnogi drugi predmeti koji mogu poslužiti u marketinške svrhe iz razloga što predstavljaju odličan reklamni materijal. 

Lasersko graviranje sata

Sat je zaista divan poklon, na primer, za pet ili deset godina vernosti nekoj kompaniji. Međutim, bez posvete taj dar nije kompletan, iz tog razloga mora se uraditi laserska gravura. Na ovakav način utisnuta poruka na poleđini sata, omogućuje primaocu poklona da isti može čuvati večito, te ponosno pokazivati i svojim praunucima, upravo iz razloga dugovečnosti laserske gravure.

 

 

Lasersko graviranje – cena:

Lasersko graviranje na metalnim olovkama od 0,22 evra po komadu, dok je na primer za priveske cena 0,35 evra/kom, odnosno graviranje jedne strane. Za veće količine štamparije odobravaju određene popuste.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.03.2017
Petar Jankulovski
Po meni je lasersko graviranje jedna veoma moderna tehnika.
21.03.2017
Ivana Petrovic
Kako god da okrenete, nije bas nesto sto dosta mora i moze da se plati.
13.03.2017
Marina Zivkovic
Nikada ne biste trebali da sumnjate ako se vec desi da treba da uradite lasersko graviranje a to vam ne podje od ruke da je novac kriv.
13.02.2017
Marina Zivkovic
Sto se samo mene licno tice, svako lasersko graviranje je nesto sto mora posebno da se plati. To jednostavno tako funkcionise.
03.02.2017
Jovana Milinkovic
jedna od osnovnih stvari je da svako lasersko graviranje mora debelo da se plati.
24.01.2017
Petar Jankulovski
Licno mislim da je po pitanju svakog laserskog graviranja bitno da se odlucite za pravi kvalitet. Sve drugo je onda u tom slucaju manje bitno.
17.01.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini i sto se mene licno tice, veoma je vazno da se po ovom pitanju opredelite iskljucivo za neki ozbiljan kvalitet. Sve ostalo nije bas toliko vazno.
17.01.2017
Stojance Ristovski
Moje je licno misljenje takvo da sto se tice laserskog graviranja, samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nije nista potrebno vise da po tom pitanju uradite.
06.01.2017
Simona Vucinic
Sto se tice laserskog graviranja, samo treba da potrazite neko bas strucno i provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
28.12.2016
Milen Jovanovic
Lasersok graviranje je tehnika koja je u danasnje vreme poprilicno prijhvacena.
27.12.2016
Marta Dencevic
Po meni je veoma bitno da lasersko graviranje bude uradjeno na najbolji moguci nacin. Ukoliko se za to odlucite onda se sigurno necete pokajati. To je za mene na prvom mestu umetnost.
16.12.2016
Filip Milutinovic
Po ovom pitanju samo treba da spremite dovoljno novca i da vise nista oko toga ne brinete.
12.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Ovo je bukvalno jedna od najboljih i najsavremenijih tehnka koja ljudima stoji na raspolaganju po pitanju izrade pecata.
09.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju lasersokg graviranja, samo mogu da kazem kako i dalje nisam uspela da vas razumem kako taj postupak izgleda u praksi i sta se to zapravo sa njim postize.
30.11.2016
Todor Markovic
Ukoliko se vec neka stamparija bavi kvalitetnim laserskim graviranjem, onda je u svakom slucaju to mesto koje je poznato. U suprotnom, ukoliko ne radi lasersko graviranje, onda i nije toliko bitno.
24.11.2016
Nikolina Pantelic
Pecat plus je agencija koja se na jedan veoma profesionalan nacin bavi laserskom graviranjem pecata i to mozda po najpovoljnijim cenama u prestonici.
15.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju laserskog graviranja, ubedljivo je najbolje resenje da posetite stampraiju SAFI I da se bas tamo opredelite za kvalitet.
04.11.2016
Biljana Brankovic
U ovom trenutku je po pitanju laserskog grafviranja Dark Mark i vise nego neprevazidjen u Beogradu.
24.10.2016
Janko Zivanovic
lasersko graviranje je po meni usloga koju mozete ali I ne morate nuzno da uzmete. To je prosto u danasnje vreme cist luksuz
14.09.2016
Petar Jankovic
Tehnika laserskog graviranja u izradi obelezja pecata je danas nesto sto je potpuno normalno. Zbog toga, oko toga zaista ne treba nesto previse da brinete.
02.09.2016
Stevan Gruborovic
Graviranje olovaka mozete odraditi i kod mene, Stamparija Spidi, Zemun
25.08.2016
Ivan Stojanovic
Mislim da se lasersko graviranje ne moze uraditi u svim stamparijama vec samo u nekima od njih. Zbogt oga, pamet u glavu i samo hrabro napred.
11.08.2016
Marko Petrovic
Ukoliko pricamo o laserskom graviranju hemijski olovki pre sveg bih rekao da je to jedan poprilicno lep postupak. Neka prosecna cena koju je potrebno izdvojiit za lasersko graviranje olovki iznosti oko 30 dinara po komadu pa na vise.
14.06.2016
Ivana Petrovic
Potrebno mi je lasersko graviranje za hemijske olovke. Interesuje me da li vec neko ima iskustva sa ovim postupkom. Do sada sam nailazila na neke opise ali me sada interesuje da li neko moze da mi preporuci konretnu firmu gde bih to mogla da uradim.
13.06.2016
Dusan Markovic
Nisam do sada ima iskustva sa ovom tehnikom. Gde moze da se radi i koja bi bila cena?Srdacan pozdrav