Kontakt podaci za vašu firmu

Štamaprija Constanta

  • 1
5.0 | 5 ocena
Štamparija Constanta pokriva širok dijapazon usluga iz sfere štampe: ofset, digitalna, štampa na šoljama i tekstilu, UV štampa Iza nas je dugogodišnje iskustvo u poslu, a savremena oprema i preciznost u radu, garantuju vrhunski kvalitet us...
Pročitaj više
Cvećarska 23
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Petar Jankulovski
Po meni je lasersko graviranje jedna veoma moderna tehnika.
Ivana Petrovic
Kako god da okrenete, nije bas nesto sto dosta mora i moze da se plati.
Marina Zivkovic
Nikada ne biste trebali da sumnjate ako se vec desi da treba da uradite lasersko graviranje a to vam ne podje od ruke da je novac kriv.
Marina Zivkovic
Sto se samo mene licno tice, svako lasersko graviranje je nesto sto mora posebno da se plati. To jednostavno tako funkcionise.
Jovana Milinkovic
jedna od osnovnih stvari je da svako lasersko graviranje mora debelo da se plati.
Petar Jankulovski
Licno mislim da je po pitanju svakog laserskog graviranja bitno da se odlucite za pravi kvalitet. Sve drugo je onda u tom slucaju manje bitno.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini i sto se mene licno tice, veoma je vazno da se po ovom pitanju opredelite iskljucivo za neki ozbiljan kvalitet. Sve ostalo nije bas toliko vazno.
Stojance Ristovski
Moje je licno misljenje takvo da sto se tice laserskog graviranja, samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nije nista potrebno vise da po tom pitanju uradite.
Simona Vucinic
Sto se tice laserskog graviranja, samo treba da potrazite neko bas strucno i provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Milen Jovanovic
Lasersok graviranje je tehnika koja je u danasnje vreme poprilicno prijhvacena.
Marta Dencevic
Po meni je veoma bitno da lasersko graviranje bude uradjeno na najbolji moguci nacin. Ukoliko se za to odlucite onda se sigurno necete pokajati. To je za mene na prvom mestu umetnost.
Filip Milutinovic
Po ovom pitanju samo treba da spremite dovoljno novca i da vise nista oko toga ne brinete.
Mihajlo Nastasovic
Ovo je bukvalno jedna od najboljih i najsavremenijih tehnka koja ljudima stoji na raspolaganju po pitanju izrade pecata.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju lasersokg graviranja, samo mogu da kazem kako i dalje nisam uspela da vas razumem kako taj postupak izgleda u praksi i sta se to zapravo sa njim postize.
Todor Markovic
Ukoliko se vec neka stamparija bavi kvalitetnim laserskim graviranjem, onda je u svakom slucaju to mesto koje je poznato. U suprotnom, ukoliko ne radi lasersko graviranje, onda i nije toliko bitno.
Nikolina Pantelic
Pecat plus je agencija koja se na jedan veoma profesionalan nacin bavi laserskom graviranjem pecata i to mozda po najpovoljnijim cenama u prestonici.
Jana Stankovic
Po pitanju laserskog graviranja, ubedljivo je najbolje resenje da posetite stampraiju SAFI I da se bas tamo opredelite za kvalitet.
Biljana Brankovic
U ovom trenutku je po pitanju laserskog grafviranja Dark Mark i vise nego neprevazidjen u Beogradu.
Janko Zivanovic
lasersko graviranje je po meni usloga koju mozete ali I ne morate nuzno da uzmete. To je prosto u danasnje vreme cist luksuz
Petar Jankovic
Tehnika laserskog graviranja u izradi obelezja pecata je danas nesto sto je potpuno normalno. Zbog toga, oko toga zaista ne treba nesto previse da brinete.
Stevan Gruborovic
Graviranje olovaka mozete odraditi i kod mene, Stamparija Spidi, Zemun
Ivan Stojanovic
Mislim da se lasersko graviranje ne moze uraditi u svim stamparijama vec samo u nekima od njih. Zbogt oga, pamet u glavu i samo hrabro napred.
Marko Petrovic
Ukoliko pricamo o laserskom graviranju hemijski olovki pre sveg bih rekao da je to jedan poprilicno lep postupak. Neka prosecna cena koju je potrebno izdvojiit za lasersko graviranje olovki iznosti oko 30 dinara po komadu pa na vise.
Ivana Petrovic
Potrebno mi je lasersko graviranje za hemijske olovke. Interesuje me da li vec neko ima iskustva sa ovim postupkom. Do sada sam nailazila na neke opise ali me sada interesuje da li neko moze da mi preporuci konretnu firmu gde bih to mogla da uradim.
Dusan Markovic
Nisam do sada ima iskustva sa ovom tehnikom. Gde moze da se radi i koja bi bila cena?Srdacan pozdrav