Pečatoreznica Garmond

  • 8
5.00 | 9 ocena

O nama - OVLAŠĆENA PAČATOREZNICA GARMOND


Pečatoreznica "Garmond" nalazi se u Ustaničkoj ulici broj 128b, u okviru TC Košum, lokal broj 9, na teritoriji Voždovca u Beogradu. Domen naših usluga obuhvata izradu pečata i graviranje na različitim materijalima. Kvalitatan rad, efikasna i ljubazna usluga, kao i veoma povoljne cene učinile su da iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih kupaca, čija smo srdačna preporuka.

Rešenjem MUP-a Republike Srbije br. 3328/12-5 Pečatoreznica Garmond je ovlašćena pečatoreznica za izradu pečata državnih i drugih organa Nudimo Vam na jednom mestu izradu svih vrsta pečata: - pečati na gumi - pečati na drvetu - pečati na automatu - laserska metoda U mogućnosti smo da izradimo pečate za 10 minuta: - četvrtasti pečati - za radnje - okrugli pečati - za firme - delovodni pečati - zavodni pečati - potpis pečati - faksimil pečati - pečati koji se koriste za udruženja Takođe bavimo se i graviranjem na plastici i metalu: - graviranje na mesingu, aluminijumu... - suvi žig - žig za vosak - klješta za blombiranje - natpisne pločice za vrata - natpisne pločice za sandučiće - identifikacione pločice - table za firme Ukoliko Vam zatreba graviranje privezaka, mi smo tu za Vas da Vam omogućimo: - graviranje privezaka na sunđeru, kliritu, drvetu, metalu - graviranje ikon na drvetu Nastojimo da pratimo tehnološki napredak u poslu kojim se bavimo i konstantnim proširenjem ponude naših usluga odgovorimo na zahteve novog doba i iznad svega Vaša očekivanja. Brojna inovativna rešenja koja možemo da Vam ponudimo, naš su način da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju. Izrada i graviranje pečata, table za firme, natpisne pločice za vrata i identifikacione pločice. Kvalitetno, povoljno i veoma brzo izrađivanje svih vrsta pečata. Izrada tabli za fime po najpovoljnijim cenama. Vama na usluzi. Pečatoreznica "Garmond" Voždovac, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.06.2017 01:19
Borislav Milic

Table za firme,natpisne plocice za vrata i identifikacione plocice.Kvalitetno, povoljno i veoma brzo izradjivanje svih vrsta pecata.Izrada tabli za firme po najpovoljnijim cenama.

13.06.2016 11:55
Zarko Manic

Najkvalitetnija izrada pecata,vizikarti,gravirenje i stampa po najpovoljnijim cenama u gradu.Sve sto je potrebno je da ih posetite a oni ce za veoma kratko vreme profesionalnom uslugom zadovoljiti vase potrebe.

09.05.2015 11:01
Natasa Petrusic

Sve pohvale za Pečatoreznica Garmond. Najpovoljniji pecati u Beogradu!

02.09.2014 12:35
Radivoj Pavkovic Bugarski

Poštovani, Molim Vas da mi dostavite ponudu za izradu table dimenzija 80x32sm.sa sledećim natpisom: ZDRAVSTVENI CENTAR "JUŽNI BANAT" PANČEVO OPŠTA BOLNICA RJ OČNO ODELJENJE Prim.Dr.ĐORĐE PAVKOVIĆ BUGARSKI Visina slova za prva tri reda je 3sm.a preostala tri 5,5sm. Molim Vas da ponudite cenu table u zavisnosti od ponuđenog materijala, vreme isporuke, način montaže i plačanja kao i vremenski period garancije. Puno pozdrava. Radivoj Pavković Bugarski

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Pecati / izrada pecata
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pečatoreznica Garmond
  • ovlašćena pečatoreznica garmond,
  • pečatoreznica garmond,
  • garmond pečatoreznica,
  • garmond,
  • pečatoreznica garmond radno vreme