ŠTAMPA MAJICA I ŠOLJA KUP


Štamparija KUP nudi Vam mogućnost izrade majica, kačketa, šolja, dukserica sa Vašim logotipom, omiljenim likom ili natpisom. Ako želite da nekoj Vama dragoj osobi ili poslovnim partnerima poklonite originalan i zanimljiv poklon u našoj ponudi nalazi se veliki izbor proizvoda za brendiranje.

Majice su za mnoge omiljeni deo garderobe i nešto što svako voli da nosi. Ukoliko želite najbolju moguću reklamu za Vašu firmu, štamparija KUP nudi Vam mogućnost izrade reklamnih majica sa logotipom ili brendom Vaše firme. Postupak izrade majica, kačketa i dukserica vrši se štampom na printabilnom flex-u ili isecanjem istog u određenoj boji, što garantuje postojanost aplikacije.

Zahvaljujući najsavremenojoj opremi nudimo Vam mogućnost direktne štampe na majicama, bez ograničenog okvira definisanog linijom. U našoj ponudi nalaze se najkvalitetnije pamučne majice, svih boja i veličina, sa dugim ili kratkim rukavom. Takođe, možete izabrati neku od velikog broja slika koje se nalaze u našoj ponudi ili sami doneti sliku za koju želite da se nađe na Vašoj majici.

Još jedna od usluga koje Vam nudimo je štampa na šoljama koju vršimo sublimacionim postupkom, što znači da boja ulazi u materijal, gde i ostaje, bez skidanja. U ponudi imamo više vrsta šolja koje mogu biti bele ili crne, kao i magične šolje koje kada se sipa tečnost promene boju. Nudimo Vam mogućnost izrade šolja sa Vašim logom i porukom ili pak, fotografijom sa Vama dragom osobom.

Pored štampe na majicama i šoljama, Copy Centar KUP nudi Vam i druge proizvode pogodne za brendiranje, kao što su: kačketi, tanjiri, puzzle, podloge za miša, rokovnici, kišobrani... Takođe, po prvi put u Srbiji predstavljamo Vam novu tehnologiju koja je potpuni hit u svetu, a to je 2D/3D lasersko graviranje unutar kristala. U našem radu koristimo laser najnovije generacije, tako da su brzina i kvalitet graviranja trenutno najbolji mogući.

Štamparija KUP sa ponosom Vam predstavlja još jednu potpunu novinu kod nas, a to je UV LED štampa na 3D objektima. Zahvaljujući Roland UV-LED inkjet štampaču LEF-12, omogućavamo Vam da štampate na 3D objektima visine do 100mm. Zbog integrisanih UV-LED lampi koje istovremeno suše boju tokom štampe, moguća je direktna štampa na materijalima poput PET, PVC, polikarbonata, plastike, kao i papira i kartona.

Ono po čemu se Copy Centar KUP razlikuje od drugih štamparija i kopirnica je visok standard i kvalitet naših proizvoda, zahvaljujući upotrebi najsavremenijih mašina i repromaterijala. Poverene poslove izvršavamo u rekordnom roku, a naš profesionalni tim, koji je i glavni oslonac našeg poslovanja, je uvek tu da odgovori na sve Vaše zahteve.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-21h
subota od 08-15h
Po potrebi klijenata radimo od 00-24h

Štampa majica i šolja KUP, Ruzveltova 14, preko puta AMSS, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

19.06.2018 03:21
Ljubica Teofilovic

Ako zelite da iznenadite vama dragu osobu,moj vam je savet da odete u stampariju KUP i na jedinstven i originalan nacin to uradite. Odaberite sami tekst,sliku...i odaberite da li solju,majicu,kacket,sta god vam delovalo interesantno. Ostalo prepustite njima i sigurno da cete biti odusevljeni i vi i voljena osoba.

21.04.2018 10:07
Milos Petrovic

Zahvaljujuci najsavremenijoj opremi stamparija majica i solji Kup vam nudi direktnu stampu na majicama bez ogranicenog okvira definisanom linijom.Ovde cete naci kvalitetne pamucne majice na duge i kratke rukave.Takodje u ponudi imaju kvalitetne keramicke solje,na kojima se moze naci vas logo ili poruka pa cak i lik vama drage osobe.Odlicni su!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Štampa majica i šolja KUP
  • Štampa majica i šolja KUP,
  • Štampa majica i šolja KUP radno vreme,
  • Štampa majica i šolja KUP kontakt telefon