Štamparija Design Factory Plus

5.0 | 5 ocena
Ulica: Autoput 20, TC Belmax, lok. 10-1
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Štamparija Design Factory Plus
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.designfactory.rs

O nama

ŠTAMPARIJA DESIGN FACTORY PLUS

Osnovna delatnost štamparije Design Factory Plus koja uspešno posluje od 2012. godine je dizajn, štampa i izrada svih vrsta reklama. Bilo da Vam je potrebna štampa velikih formata (bilbordi, baneri, zastave), izrada svetlećih reklama ili reklamnih polica, naša štamparija je pravo mesto za Vas.

Kako bismo realizovali sve Vaše ideje u najkraćem mogućem roku i uz vrhunski kvalitet usluge, u našem radu koristimo najsavremeniju opremu i mašine: štampač velikog formata 180cm, optički kater 132cm, lasersku gravericu 130x90cm, CNC mašinu 130x130cm, laminator 160cm, mašinu za digitalnu štampu A3+ i mnogobrojne druge alate.

Ipak, najveća vrednost firme Design Factory Plus je stručan i profesionalan tim koji je spreman da efikasno odgovori na sve Vaše zahteve nudeći kompletna i originalna rešenja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslu, kao i upotrebi najsavremenije opreme garantujemo vrhunski kvalitet usluge, od ideje do realizacije.

Štamparija Design Factory Plus nudi Vam sledeće usluge:

 • Grafički dizajn
 • Laserska obrada: laserska gravura, proizvodi od pleksiglasa – info table, razni držači (cenovnika, flajera, brošura...), table za obeležavanje, govornice, police, razna postolja i stalci, kutije, plakete...
 • CNC sečenje velikog broja materijala: foreks, pleksiglas, leksan, drvo, medijapan, alubond, obojeni metali, pena, guma, koža i sl.
 • Katersko isecanje folije: PVC folije u boji, stikeri za zid, peskirna folija
 • Digitalna štampa velikog formata: autografika, brendiranje izloga, štampa postera, štampa banera, podna grafika, prozorska grafika, štampa na slikarskom platnu, magentini stikeri, stikeri za vrata, zastave, promo oprema...
 • Digitalna i ofset štampa: vizit karte, flajeri, katalozi, memorandumi, deklaracije, etikete, pozivnice, ulaznice, nalepnice, plakate...
 • Svetleće reklame: 3D svetleća slova, frontlit reklame, LED diode, profline svetleće reklame, totemi

Ako želite da pretvorite izgled Vašeg lokala ili automobila u moćnu i lako prepoznatljivu reklamu, štamparija Design Factory Plus svojim klijentima nudi zavidan kvalitet štampe. Koristeći sve prednosti savremene digitalne tehnologije, štampamo na najrazličitijim vrstama materijala, kao što su: samolepljiva folija, baner platno, meš, papir, kanvas i slično. Kada se proces štampanja završi, možemo laminirati štampu kako bi osigurali dugovečnost i UV zaštitu.

Iz naše ponude posebno izdvajamo svetleće reklame koje su izuzetno efektan vid reklame i izrađuju se u različitim dimenzijama. Najčešće izrađujemo profilne reklame i reklame od alubonda, a kada je osvetljenje u pitanju koriste se fluo cevi ili LED rasveta. Sa prednje strane se mogu postaviti i LED diode koje rade po posebnom programu i služe za privlačenje pažnje krajnjih kupaca.

Štamparija Design Factory Plus nudi Vam i veliki izbor proizvoda od pleksiglasa (klirita) koji ima veliku primenu u reklamnoj industriji. Pleksiglas je dostupan u nekoliko debljina i boja, a najčešće se koristi providni pleksiglas, jer je on praktično imitacija stakla, a dosta je pogodniji za obradu i daleko je otporniji na lom. U skladu sa Vašim željama i zahtevima izrađujemo držače, police i govornice od pleksiglasa koje su savršen izbor za izlaganje i prezentaciju Vaših proizvoda.

Profesionalnost u radu i visok kvalitet usluge preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Naš cilj je upravo zadovoljstvo svakog klijenta, zbog čega smo otvoreni za sve pohvale, primedbe i sugestije.

Design Factory Plus – zvanična štamparija Diplomatske asocijacije Srbije

Štamparija Design Factory Plus, Autoput za Zagreb 20, Belmax Center, Zemun, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ana Jakovljevic
  21.04.2018 10:19

  Prosle nedelje sam prvi put posetila stampariju Desing Factirz Plus.Kod njih sam vadila digitalnu stampu velikog formata,preciznije postere. Moram priznaati da su me veoma prijatno iznenadili,prvenstveno povoljnoj ceni i neospornog kvaliteta. Preporucujem ih svima!

  Firme u blizini

  Digitalna stamparija Copy Studio, Kumanovska 2, Vračar, Beograd
  Štamparija Zevs Print, Gandijeva 49a, Novi Beograd, Beograd
  Cardplast plastične i id kartice, Save Burića 4, Zemun, Beograd
  Beograd Stampa, Makedonska 1A, lokal 13, Zemun, Beograd
  Prometej Graf štamparija, Prve Pruge 43e, Zemun, Beograd
  Orgon print štamparija, Batajnički drum 23, Zemun, Beograd
  Štamparija Milovanović print, Jakšićeva 17a, Zemun, Beograd
  Grafičar Branković - izrada jelovnika, Aleksandra Dubčeka 38, Novi Beograd, Beograd
  Go Print Štamparija, Ugrinovačka 15, Zemun, Beograd
  Mrak Štampa štamparija, Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane