M Spirala - spiralno koričenje

 • 7
5.00 | 9 ocena

M SPIRALA SPIRALNO KORIČENJE


Grafička firma "M spirala" nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici O nama - Emila Zole broj 13 u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1996. godine. Predanim radom i visokim stepenom profesionalnosti, od samog osnivanja naše firme, ostvarili smo zavidne rezultate u svom poslu.

Težeći ka tome da Vam u svakom trenutku ponudimo savremenija idejna rešenja, prisustvovali smo brojnim sajmovima grafike u našoj zemlji, Milanu, Diseldorfu i Birmingemu. Praćenjem svetskih tokova, kada je u pitanju grafika, uspeli smo da se izdvojimo od konkurencije i stvorimo prepoznatljiv brend na našem tržištu.

Saradnjom sa Rilecart i S.G.M firmama iz Italije, podigli smo naše poslovanje na zavidan nivo i zvanično 2002. godine, postali zastupnici za našu zemlju, Crnu Goru, Makedoniju i Bugarsku kada je reč o proizvodnji spirala, spiralnom koricenju i prodaji masina za spiralni povez. Naši proizvodi našli su svoju primenu u industrijskom i kancelarijskom segmentu.

"M spirala" bavi se prodajom:
- masina za spiralni povez
- spirala

Usluge firme "M spirala" obuhvataju spiralno koričenje: kalendara, sveski, blokova, agendi, knjiga i dokumenata i ostale papirne galanterije. Kao lider u oblasti spiralnog povezivanja, firma "M spirala", postavlja visoke standarde i daje težak zadatak konkurenciji. Konstantnom modernizacijom mašina za spiralno koričenje, u mogućnosti smo da u rekordnom roku obavimo zadate poslove.

Kada je u pitanju spiralni povez radimo sa različitim veličinama istih i nudimo Vam široku paletu boja u kojima izrađujemo spirale. U zavisnosti od Vaših želja i potreba preporučujemo Vam spiralno koričenje sa belim, crnim, srebrnim, teget, crvenim, svetlo plavim, zelenim, žutim, bronzanim ili metalik plavim spiralama. Izrađujemo plastične spirale za koričenje, koje kako je praksa pokazala najviše odgovaraju poslovima povezivanja.

Trostrukom kontrolom naših proizvoda isključujemo mogućnost grešaka pri proizvodnji spirala za koričenje. Dnevno proizvedemo oko 30 000 spiralnih poveza, što govori u prilog našoj ažurnosti pri radu. Po završetku izrade spirala, vršimo pakovanje i dostavu finalnih proizvoda na zadatu adresu.

Uslužno povezivanje spiralom i prodaja spirala u saradnji sa nama očekuje Vas po najpovoljnijim cenama u Beogradu, Srbiji i šire. Pored kvaliteta plastične sečene spirale za koričenje, akcenat smo stavili i na cenu koštanja iste, približavajući je mogućnostima naših kupaca.

Kada je u pitanju prodaja mašina za spiralni povez, u našem asortimanu Vas očekuju kvalitetne mašine zavidnih performansi, koje će zadovoljiti kriterijume i naših najzahtevnijih klijenata.

Uslužno spiralno koričenje kalendara, sveski, blokova, agendi, knjiga, dokumenata, blokova i kataloga kao i prodaja mašine za spiralni povez.

"M spirala" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

06.07.2018 10:09
Dragana Misic
Stamparija M spirala najbolja je u Beogradu kada je u pitanju spiralno koricenje kalendara, rokovnika, sveski, agendi itd. Mislim da ne postoji bolja firma u Beogradu kada je ovausluga u pitanju.
11.06.2018 02:57
Danijela Markovic
Jako sam zadovoljna nacinom rada i uslugom koju pruza stamparija M Spirala koja se nalazi u Beogradu. Cesto koristim njihove usluge kada je u pitanju koricenje knjiga i dokumenata zbog potreba posla i prezadovoljna sam. Krajnje profesionalni i jako precizni u radu.
19.04.2018 11:22
Svetlana Andric
M Spirala firma se nalazi na Cukarici u ulici Emila Zole br.13. Svojim trudom i zalaganjem stvorili su zavidan nivo rezultata u svom poslu.Bave se prodajom masina zaspiralni povez, spirala.Ako vam treba spiralno koricenje,usluzno povezivanje spiralom ili da vam se izradi plasticne spirale za koricenje onda ste na pravoj adresi.
17.05.2016 12:13
Sanja Kekic
Sve sto vam je potrebno od papirne galanterije a zelite spiralno da ukoricite M spirala je pravo mesto za vas.Ja redovno koricim skripte za fakultet i prezadovoljna sam uslugom koju dobijam.Pre svega cene su povoljne.
23.07.2013 02:53
slavko
izradjuje li stamparija M Spirala memorandume i koja je cena?
11.07.2013 11:00
julijana hristovska kulevska
Pocituvani.Zainteresirani sme za masina so spiralno koriceno od pogolemi dimenzii dlabina 4 sm ke ve molam da mi odgovorite so poskoroako ste vo moznost i denes,ke mi trebaat i specifikacii za taa masina poz
23.05.2013 12:36
predrag
interesuje me cena za spiralno koricenje nekih 100 kalendara, da li stamparija m spirala radi sa manjim kolicinama?
24.04.2013 12:28
goran
M Spirala - spiralno koričenje, postovani koliko kosta spiralno koricenje dokumenata
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu M Spirala - spiralno koričenje
 • M Spirala Cukari,
 • M Spirala Beograd,
 • spiralni povez,
 • spiralno koricenje,
 • masina za spiralno koricenje,
 • spiralno koricenje kalendara,
 • spiralno koricenje sveski,
 • spiralno koricenje blokova,
 • spiralno koricenje agendi,
 • spiralno koricenje knjiga,
 • spiralno koricenje dokumenata,
 • M SPIRALA radno vreme