Štamparija Zevs Print

5.0 | 3 ocena
Ulica: Gandijeva 49a
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Štamparija Zevs Print
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.zevsprint.rs

O nama

ŠTAMPARIJA ZEVS PRINT

Firma "Zevs print" postoji i radi na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici broj 49a. Započevši sa svojim radom davne 1989. godine, stekli smo zasluženo poverenje svojih sugrađana, kao odgovorna firma koja se bavi izradom reklamnog materijala.

Znanje i iskustvo, osnivač naše firme stekao je posmatrajući majstore svog zanata, vrhunske dizajnere i direktore marketinga Crvene Zvezde i Partizana. Dobra podloga i konstantno usavršavanje metoda tokom godina, dovelo je do toga da porodična firma "Zevs print" dostigne sam vrh u poslovima koje obavlja.

Poslovi usko povezani sa štampom, poznavanjem materijala i brendiranjem firmi i preduzeća, naša su uža specijalnost, što nas čini preporučljivim širokom auditorijumu naših klijenata. Brojna rešenja za pospešenje Vašeg poslovanja, koja Vam nudimo, omogućiće Vam da postanete primećeni i uspešni u svom poslu.

Domen poslova kojima se bavimo konkretno obuhvata:

 • lasersko graviranje
 • tampon štampu
 • blinkdruk
 • sito štampu
 • plotovanje

Lasersko graviranje je do sad najprecizniji način graviranja na najrazličitijim površinama. Posebno pogodno za metalne i čelične površine lasersko graviranje predstavlja savršeno rešenje koje ostavlja oštriji i bolji otisak od bilo kog CO2 lasera.

Prilikom tampon štampe, koristimo 3 mašine sa po 39 programa koji uklanjaju i najsitnije greške prilikom štampanja. Tampon štampa pogodna je za ravne i neravne površine predmeta. Izuzetno kvalitetan i precizan otisak je ono što odlikuje tampon štampu.

Blinkdruk odnosno suvi žig, je metoda koja bez upotrebe boje ostavlja reljefni otisak na rokovnicima. Jedina smo firma u našoj zemlji koja poseduje PNEUMATSKI BLINKDRUK. Uz pomoć Blinkdruk tehnike može se utisnuti logo ili ime firme, na Vama željeni predmet.

Sito štampa je način prenosa boje na odabrani proizvod, kroz štamparsku formu koja je izrađena od svile. Odlika sito štampe je štampanje u više boja na najrazličitijim materijalima i oblicima. Zastupljenost sito štampe u tekstilnoj industriji je izuzetno velika.

Plotovanje je tehnika štampanja crteža i fotografija na mašini zvanoj ploter. Postoje dve vrste ploter mašina. Prvi su vektorski ploteri za štampanje tehničkih crteža a drugi su rasterski za štampanje slika. Plotovanje na ink-jet ploterima je trenutno najzastupljenija tehnika koja se koristi.

Paletu naših proizvoda čine:

 • usb flash memorije
 • pribor za pisanje
 • upaljači
 • kancelarijski pribor
 • torbe, rančevi, kese
 • privesci i trakice
 • kišobrani
 • stoni i zidni satovi
 • kuhinjski setovi
 • alati i oprema
 • kačketi, kape, šalovi
 • tekstil

Konstantnim proširenjem naših usluga i proizvoda, trudimo se da odgovorimo na zahteve naših klijenata. Sa zadovoljstvom ističemo da uspevamo iz godine u godinu da povećamo broj zaposlenih u našoj firmi, i time podignemo naše poslovanje na još viši nivo.

Inovativne ideje i zamisli, omogućavaju nam da Vam ponudimo unikatne proizvode za Vaše uspešno reklamiranje i poslovanje. Prilikom svog rada koristimo najkvalitetnije boje i EURO 2014 GREEN PARTNER tehnologiju.

Uverite se u i sami zašto smo najtraženiji. Vaš "Zevs print" Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Stefan Simovic
  20.04.2018 11:22

  Dugogodisnje iskustvo stamparija Zevs ostvarila je posmatrajuci vrhunske direktore i dizajnere marketinga Crvene Zvezde i Partizana. Dobra podloga i konstatno usavrsavanje metoda tokom godine dovelo je kompaniju Zevs do usavrsenja.Razlicite stvari na jednom mestu,potrazite ih i sigurno cete biti zadovoljni.

  vukota
  23.07.2013 04:49

  radite li mozda reklamne sibice, sta stamparija Zevs Print nudi i po kojoj ceni

  branko
  23.05.2013 02:44

  zevs print koliko bi me izaslo stampanje reklame na kisobranima, i koja je minimalna kolicina koja se mora poruciti preko vase stamparije

  tomislav
  24.04.2013 01:51

  Stamparija Zevs Print mozete li m ireci cenovnik vase stamparije za za NCR-blokove

  rade
  26.03.2013 03:34

  Stamparija Zevs Print radite li tampon stampu i koje su cene

  sladjan
  04.03.2013 03:49

  koristio sam usluge koje nude brojne stamparije Beograd i mislim da je Stamparija Zevs Print u samom vrhu po kvalitetu usluge.

  Firme u blizini

  Štamparija Kolorton, Savski nasip 11a, Novi Beograd, Beograd
  Beograd Stampa, Makedonska 1A, lokal 13, Zemun, Beograd
  Štamparija Primo Studio, Palmira Toljatija 5, Novi Beograd, Beograd
  Štamparija Design Factory Plus, Autoput 20, TC Belmax, lok. 10-1, Zemun, Beograd
  Prometej Graf štamparija, Prve Pruge 43e, Zemun, Beograd
  Štamparija Milovanović print, Jakšićeva 17a, Zemun, Beograd
  Grafičar Branković - izrada jelovnika, Aleksandra Dubčeka 38, Novi Beograd, Beograd
  Štamparija Penda, Antifašističke borbe 63, Novi Beograd, Beograd
  Flash Copy Digitalna štampa, Aleksinačkih rudara 10a, Novi Beograd, Beograd
  Mrak Štampa štamparija, Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane