Bubanj štampa

0.0 | 0 ocena
Ulica: Brace Jerkovic 135a
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Bubanj štampa
Mobilni: 061/

O nama

BUBANJ ŠTAMPA

Štamparija Bubanj nudi Vam široku lepezu štamparskih usluga koje se odnose na oblast ofset štampe. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i vrhunskom kvalitetu opreme možemo da Vam omogućimo najviši vid kvalitetne štampe, po pristupačnim cenama.

Vrhunska preciznost pri radu, kratki rokovi isporuke i konkurentne cene, omogućili su nam da ispunimo Vaša očekivanja i zadovoljimo najviše standarde po pitanju ofset štampe. Ovu vrstu štampe karakteriše visok kvalitet otiska, tako da najčešću primenu ima u štampi:

 • letaka
 • flajera
 • vizit karti
 • brošura
 • fascikli
 • kesa
 • postera
 • nalepnica

Kao vrlo važan segment u komunikaciji sa Vašim poslovnim partnerima, štampani i poslovni materijal izrađujemo u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Naš stručni tim spreman je da Vam ponudi dopadljiva i kreativna rešenja i zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Izrada flajera je efikasan način da predstavite Vaš proizvod i ostvarite uspešnu komunikaciju sa potencijalnim klijentima i željenom ciljnom grupom. Bilo da Vam je potreban manji ili veći tiraž flajera, Bubanj Štampa nudi Vam najpovoljnije štampanje flajera svih formata. Takođe, možemo Vam ponuditi štampanje vizit karti različitih vrsta, u smislu oblika, boje i strukture materijala od kojih se izrađuju.

Bubanj Štampa nudi i usluge dorade u štampi, kako svojim direktnim klijentima kojima pruža usluge štampe, tako i uslužno klijentima koji nisu odštampali proizvod kod nas. Nudimo Vam kompletnu doradu knjiga, časopisa, brošura, kataloga, po najpovoljnijim cenama i što je veoma važno sa čvrstim rokovima.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 08-16h

Bubanj Štampa, Braće Jerković 135a, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dusan Visnjic
  19.06.2018 03:16

  U stampariji Bubanj,radio sam reklamni materijal,tacnije letke,flajere...Precizni,profesionalni,postuju dati rok. Ma slobodno mogu reci da je ova stamparija za svaku pohvalu.

  Marko Miletic
  21.04.2018 09:20

  Bubanj Stampa vam nudi najrazlicitije izrade flajera i vizit karti. Bilo da vam je potreban manji ili veci tiraz flajera ,Bubanj stampa vam nudi najpovoljniju izradu flajera svih formata.Jednom recju odlicni su!

  Firme u blizini

  Stamparija Grafotehna, Crnotravska 23, Beograd, Voždovac, Beograd
  Stamparija (sito stampa) Toka, Mihaila Todorovića 14g, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Stamparija Bigraf plus, Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor ), Zvezdara, Beograd
  Štamparija Java otisak, Vojvode Stepe 389a, Voždovac, Beograd
  Digitalna štampa Taff Line, Vojvode Stepe 347c, Voždovac, Beograd
  Zebra 011 štamparija, Kumodraška 172, Voždovac, Beograd
  Štamparija Proof, Kumodraška 253 (Bul. Peke Dapčevića 253), Voždovac, Beograd
  Master print štamparija, Radovana Simića Cige 21, Voždovac, Beograd
  Line Print štamparija, Vojvode Stepe 183, Voždovac, Beograd
  Iskon Print štamparija, Bulevar Kralja Aleksandra 578, Zvezdara, Beograd