O nama - MILOVANOVIĆ PRINT ŠTAMPANJE, KORIČENJE, FOTOKOPIRANJE

Štamparija Milovanović print nalazi se u Zemunu i već dugi niz godina uspešno se bavi izradom reklamnog materijala (sito štampa). Osim toga, pružamo i usluge iz oblasti štampanja, koričenja i fotokopiranja, po najpovoljnijim cenama.

Kako bismo realizovali sve Vaše ideje u najkraćem mogućem roku, u radu koristimo najsavremeniju opremu i mašine. Naš stručan i profesionalan tim, sa dugogodišnjim iskustvom, spreman je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih Vaših proizvoda.

Milovanović print nudi Vam sledeće usluge:

Napredna tehnologija i kvalitetan papir koji koristimo pri radu omogućavaju nam da u svakom trenutku odgovorimo na sva Vaša očekivanja. U skladu sa Vašim željama i zahtevima vršimo usluge štampanja i fotokopiranja crno-belo i kolor, u formatima A3 i A4. Pored toga, Milovanović print nudi i sve vrste koričenja, počev od standardne i široko rasprostranjene plastične spirale, pa sve do tvrdog poveza.

Sito štampa je jedna od najstarijih tehnika štampe koja je u novije vreme doživela potpuni preokret i postala opšte prihvatljiva tehnika štampe u svetu i kod nas. Ova štamparska tehnika je pogodna za štampu na gotovo svim vrstama materijala: papiru, plastici, tekstilu, metalu, a posebnu primenu ima u tekstilnoj industriji.

Štamparija Milovanović print nudi izradu svih vrsta reklamnog materijala tehnikom sito štampe: vizit karte, upaljači, olovke, kese, rokovnici, majice, privesci i drugi reklamni materijal koji će Vašu firmu učiniti prepoznatljivom.

Najviši kvalitet proizvoda, pristupačne cene, kao i kratki rokovi isporuke, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Ukoliko i Vi želite vrhunski odštampan materijal, posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 07:30-15:30h

Milovanović print štampanje, koričenje, fotokopiranje, Jakšićeva 17a, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

23.04.2018 10:57
Marija Mladenovic

Ako se nalazite u Zemunu a hitno su vam potrebne usluge stampanja koricenja, fotokopiranja,sito stampe ili pak zlatotisak onda svratite do Milanovic Print Stampariju. Nece vas izneveriti!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stamparija Milovanovic print
  • stamparija milovanovic print,
  • stamparija milovanovic print radno vreme,
  • stamparija milovanovic print kontakt telefon,
  • milovanovic print,
  • milovanovic print stampanje,
  • milovanovic print fotokopiranje,
  • koricenje,
  • fotokopiranje,
  • stampanje,
  • stamparija