Zebra 011 štamparija

0.0 | 0 ocena
Ulica: Kumodraška 172
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Zebra 011 štamparija
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.zebra011.rs

O nama

ZEBRA 011 ŠTAMPARIJA

Štamparija Zebra 011 osnovana je 1990. godine pod nazivom “Grafički atelje Zebra” i prvih godina rada bavila se visokom i sito štampom. Od 1996. godine, zvanični naziv postaje štamparija Zebra, a oblast delovanja je proširena na sve poslove vezane za grafičku delatnost: ofset štampa, dizajn, digitalna štampa, dorada štampe i sl.

Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da objedinimo celokupan proces “OD IDEJE – DO PROIZVODA”, po čemu se razlikujemo od drugih štamparija. Štampamo na papirima od 60 g/m2 do 420 g/m2 u visokoj i ofset štampi.

Zebra 011 štamparija nudi Vam sledeće usluge:

 • dizajn
 • priprema za štampu
 • visoka štampa
 • ofset štampa
 • digitalna štampa
 • dorada štampe

Osmišljena da u potpunosti olakša proces štampe, digitalna štampa ima brojne prednosti u odnosu na standardnu, ofset štampu: brzina izrade, povoljna cena za male i srednje tiraže, mogućnost štampe na različitim materijalima, kao i mogućnost personalizacije. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji digitalne štampe, za svega nekoliko sati možete dobiti Vaše vizit karte, blokovsku robu, memorandume, pozivnice, flajere, plakate, nalepnice, koverte, fascikle i drugi reklamni materijal koji izrađujemo u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima.

Ako otvarate firmu ili menjate postojeći imidž Vašeg preduzeća, tim dizajnera štamparije Zebra 011 maksimalno će Vam izaći u susret i osmisliti novi vizuelni identitet. To podrazumeva izradu logotipa firme, dizajnerska rešenja za sav štampani i propagandni materijal počev od fotografisanja, skeniranja, preloma teksta, do izrade grafičkih filmova ili štamparskih ploča.

Dorada štampe je završna faza izrade kvalitetnog štampanog materijala u kojoj proizvod dobija svoj konačan izgled i oblik prikladan za upotrebu. U okviru dorade radimo ricovanje, bigovanje, štancovanje, plastifikaciju, numeraciju, perforaciju, laminaciju, pravljenje kutija, pakovanje... Takođe, vršimo izradu paprinih kesa za naočare u dve dimenzije 14x20cm i na 12, 5x22, 5cm na 90gr. ili 115gr. papiru, sa perforacijom i numeracijom.

U prijatnom ambijentu štamparije Zebra 011 dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje koje Vam uvek stoji na raspolaganju i trudi se da sve Vaše ideje i zahteve realizuje u najkraćem mogućem roku. Cena pripreme za štampu je uračunata u cenu gotovog proizvoda, dok se posebni zahtevi za izradu dizajna i vizuelnog identiteta preduzeća naplaćuju prema dogovoru.

OD IDEJE...DIZAJNA I PRIPREME...DO PROIZVODA!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-16h

Zebra 011 štamparija, Kumodraška 172, Voždovac, Beograd

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ivana Mladenovic
  23.04.2018 10:45

  Osmisljena da u potpunosti olaksa proces stampe,digitalna stampa ima brojne prednosti u odnosu na standardnu ofset stampu,brzina izrade,povoljna cena za male i srednje tiraze,mogucnost stampe na razlicitim materijalima kao i mogucnost personalizacije.Zebra 011 stamparija radi za vas!

  Firme u blizini

  Knjigoveznica Drobnjak, Save Tekelije 2, Vračar, Beograd
  Stamparija Grafotehna, Crnotravska 23, Beograd, Voždovac, Beograd
  Stamparija (sito stampa) Toka, Mihaila Todorovića 14g, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Stamparija Bigraf plus, Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor ), Zvezdara, Beograd
  Štamparija Java otisak, Vojvode Stepe 389a, Voždovac, Beograd
  Bubanj štampa, Brace Jerkovic 135a, Voždovac, Beograd
  Digitalna štampa Taff Line, Vojvode Stepe 347c, Voždovac, Beograd
  Štamparija Proof, Kumodraška 253 (Bul. Peke Dapčevića 253), Voždovac, Beograd
  Master print štamparija, Radovana Simića Cige 21, Voždovac, Beograd
  Line Print štamparija, Vojvode Stepe 183, Voždovac, Beograd