Štampanje flajera Mega-Flyer 2

5.0 | 3 ocena
Ulica: Radivoja Koraća 6
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Štampanje flajera Mega-Flyer 2
Mobilni: 060/
www.stampanje-flajera.rs

O nama

ŠTAMPANJE FLAJERA MEGA-FLYER

Štampanje flajera Mega-Flyer nudi izradu visokokvalitetnih flajera najrazličitijih formata za skoro sve vrste reklamnih kampanja. Moderno osmišljeni i kvalitetno odštampani flajeri su savršen način da Vašu firmu ili brend učinite vidljivim i izdvojite se od konkurencije.

Glavna prednost flajera koji se u marketinške svrhe koriste od davnina su brza distribucija i znatno lakše dopiranje do širokog spektra klijenata, kao i daleko najpovoljnije cene izrade i distribucije. Prema rezultatima najnovijih istraživanja, flajeri imaju i do 70% veći učinak u odnosu na sve druge oblike reklamiranja.

Mega-Flyer poseduje dugogodišnje iskustvo u izradi flajera bilo da su u pitanju edukacija, sport, fitnes, nega tela, tehnika, zdravstvo, restorani, brza hrana... Upotrebom savremene opreme i najkvalitetnijeg papira možemo da garantujemo brzu i efikasnu izradu flajera manjeg ili većeg tiraža.

Štampa flajera je moguća u različitim formatima, u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Ako nemate gotovo idejno rešenje, naš stručni tim će Vam vrlo rado izaći u susret i osmisliti originalno idejno rešenje flajera za Vaš proizvod, uslugu, događaj ili žurku.

Sa željom da uštedimo Vaše vreme i novac, Mega-Flyer nudi i uslugu po sistemu „flajer u ruke“ koja podrazumeva dizajn, štampu i deljenje flajera u jednom. Kroz distribuciju flajera Vaša reklama stiže direktno do potencijalnih klijenata, tako da na 1000 podeljenih letaka dobijete 20-100 novih potrošača.

Zahvaljujući dobroj pokrivenosti teritorije koja obuhvata Beograd sa prigradskim naseljima, naš profesionalni tim efikasno stiže do svakog stana, kuće, firme, lokala, tržnog centra, trga, pešačke zone... Ukoliko želite da za Vas svi saznaju, izaberite profesionalno dizajnirane flajere po najpovoljnijim cenama.

Štampanje flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 6, Vračar, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ana Jakovljevic
  23.04.2018 12:50

  Mega Flajer poseduje visegodisnje iskustvo u izradi i stampanju flajera. Nije vazno da li su u pitanju edukacija,sport ,fitnes,nega tela,tehnika ,zdravstvo, upotrebom savremene opreme i najkvalitetnijeg papira mogu da garantuju kvalitetnu i brzu izradu flajera manjeg ili veceg tiraza.Budite sigurni da na podeljenih 1000 letaka,dobijate 20-100 novih potrosaca!

  Firme u blizini

  Knjigoveznica Drobnjak, Save Tekelije 2, Vračar, Beograd
  Copy centar Akademija, Kraljice Natalije 43, Stari grad, Beograd
  Propaganda Jovanović štamparija, Svetozara Markovića 26a, Vračar, Beograd
  Štamparija Simbol, 27-og Marta 27, Palilula, Beograd
  Digital Art Company, Vojvode Milenka 48, Savski venac, Beograd
  Elite Print štamparija, Požarevačka 25, Vračar, Beograd
  Graviranje u kristalu i UV štampa KUP, Cara Nikolaja 46, Ruzveltova 14, Vračar, Beograd
  Štampa majica i šolja KUP, Ruzveltova 14, Palilula, Beograd
  Štampanje flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 6, Vračar, Beograd
  Digitalna štamparija Instant System, Čarlija Čaplina 33, Palilula, Beograd
  Idi na vrh strane