Štamparija Primo Studio

0.0 | 0 ocena
Ulica: Palmira Toljatija 5
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Štamparija Primo Studio
Telefon: 011/

O nama

ŠTAMPARIJA PRIMO STUDIO

Štamparija Primo Studio poseduje bogato iskustvo koje se uspešno prenosi već tri generacije. Naša prva radnja je otvorena 1936. godine u ulici Kralja Milana, a danas smo jedna od najmodernijih štamparija u gradu koja Vam pruža kompletnu uslugu na jednom mestu.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, višedecenijskom iskustvu i znanju možemo Vam ponuditi kreativna i efikasna rešenja i za najzahtevnije zadatke, u najkraćem mogućem roku. Primo Studio je prava adresa za Vas ukoliko želite da budete:

 • UPEČATLJIVI – izrada pečata ODMAH za preduzeća, radnje, lekare, advokate...
 • PRIMEĆENI – obeležavanje poslovnih prostorija, zgrada, natpisi za mašine, firme, na različitim materijalima i u raznim bojama, pločice za vrata, poštanske sandučiće, interfone...
 • SAVREMENI – znak Vaše firme izgraviran na privescima, viziterima, rokovnicima, telefonskim imenicima, raznim kutijama...
 • DAREŽLJIVI – posvete na staklenim predmetima (čaše, flaše, ogledala), za rođendane, slave godišnjice. Na izabranom predmetu možete ugravirati Vašu poruku ili logo Vaše firme. Takođe, izrađujemo sve vrste plaketa, trofeja i medalja za sportske priredbe.
 • ORIGINALNI – mobilni telefon, privezak za ključeve, za garderobe, olovke, upaljač sa Vašim inicijalima, posvetom ili logom firme...
 • UNIKATNI – podmetači za čaše, vešalice, dugmad za kreatore, butike i krojačke salone, brand-ovi na raznim materijalima...
 • POSLOVNI – isecanja i gravire na drvetu, staklu, plastici, kliritu, mermeru, koži...površina do 300x600mm rezolucije do 1200 dpi...

Efikasan način da unapredite Vaše poslovanje je izrada kvalitetnog reklamnog materijala. Primo Studio nudi Vam izradu vizit karti, memoranduma, koverti, flajera, brošura, postera. Naš stručni tim dizajnera, sa višegodišnjim iskustvom, pruža Vam kompletan dizajn i pripremu za štampu, na osnovu kojih možete izabrati ono što želite. Pored vrhunskog kvaliteta proizvoda, glavna karakteristika našeg rada je strogo poštovanje rokova, čime štedimo Vaše vreme i novac.

Primo Studio nudi Vam i usluge štampanja diplomskih i maturskih radova, kataloga, kao i plastifikaciju i koričenje. Takođe, za Vas štampamo karte pića, cenovnike, jelovnike, rezervacije, nalepnice.

Ako Vam je hitno potreban pečat za Vašu firmu, Primo Studio nudi Vam izradu svih vrsta pečata u roku od 5 minuta. Bilo da ste advokat, lekar ili Vam je potreban pečat za privredno društvo, preduzetničku radnju ili razne ustanove, nudimo Vam veliki izbor pečata svih oblika i dimenzija.

Izrada pečata od 850 dinara!
AKCIJA za preduzetnike: automatski pečat i 100 vizit karti 2.500 dinara, a za pravna lica 2.800 dinara.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-16h
subota od 09-14h

Štamparija Primo Studio, Palmira Toljatija 5, TC Stari Merkator, Novi Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovana Vulovic
  29.05.2018 10:49

  Pre svega u stampariji Primo Studio koja se nalazi u Beogradu,kvalitet je zagarantovan. Radio sam reklamni materijal u ovoj stampariji i jako sam zadovoljan kako je sve ispalo.

  Tihomir Senic
  21.04.2018 09:35

  Ako zelite da budete Upecatljivi,Orimeceni,Savremeni,Darezljivi,Originalni,Unikatni,Poslovni onda ste na pravom putu!Stamparija Primo Studio sa svojim bogatim iskustvom vam nudi sva resenja na jednom mestu.Bilo da vam je potreban pecat ili kvalitetna izrada stampanog materijala,i jos mnogo toga uverite se i sami.

  Firme u blizini

  Štamparija Kolorton, Savski nasip 11a, Novi Beograd, Beograd
  Štamparija Zevs Print, Gandijeva 49a, Novi Beograd, Beograd
  Cardplast plastične i id kartice, Save Burića 4, Zemun, Beograd
  Beograd Stampa, Makedonska 1A, lokal 13, Zemun, Beograd
  Prometej Graf štamparija, Prve Pruge 43e, Zemun, Beograd
  Štamparija Milovanović print, Jakšićeva 17a, Zemun, Beograd
  Grafičar Branković - izrada jelovnika, Aleksandra Dubčeka 38, Novi Beograd, Beograd
  Štamparija Penda, Antifašističke borbe 63, Novi Beograd, Beograd
  Go Print Štamparija, Ugrinovačka 15, Zemun, Beograd
  Flash Copy Digitalna štampa, Aleksinačkih rudara 10a, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane