GRAVIRANJE U KRISTALU I UV ŠTAMPA KUP


Copy Centar KUP prvi put u Srbiji predstavlja novu tehnologiju koja je potpuni hit u svetu, a to je 2D/3D lasersko graviranje unutar kristala. Ukoliko želite da Vama dragu osobu iznenadite originalnim poklonom, izaberite kristale sa gotovim motivima ili likom osobe kojoj je poklon namenjen. Na taj način stvaramo uspomenu koja nikad neće izbledeti i sve to u realnom 3D prikazu.

Graviranje se može vršiti u svim optički providnim materijalima, ali je snaga lasera podešena za graviranje u takozvanom KT9 optičkom kristalu koji se izrađuje u više formi. Specijalnim laserskim sočivima laserski zrak se lomi, potom prolazi kroz površinu kristala, a zatim se fokusira u jednu tačku unutar kristala, gde izaziva mikroskopsko topljenje u toj tački. I tako nekoliko miliona puta formirajući 2 ili 3D fotografiju, zavisno od pripreme.

Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme na računaru se može uraditi priprema za bilo koji 2D ili 3D model, a potom ga u željenom kristalu izgravirati. U našem radu koristimo laser najnovije generacije, tako da su brzina i kvalitet graviranja trenutno najbolji mogući.

Da bi smo izgravirali lik neke osobe u 3 dimenzije potrebno je da se osoba fotografiše u našoj radnji specijalnom 3D kamerom koja generiše sliku u tri dimenzije koja se potom može izgravirati unutar kristala. Fotografisanje u Copy Centru KUP se ne naplaćuje, a fotografije i graviranje se mogu uraditi na obe naše lokacije.

Štamparija KUP sa ponosom Vam predstavlja još jednu potpunu novinu kod nas, a to je UV LED štampa na 3D objektima. Zahvaljujući Roland UV-LED inkjet štampaču LEF-12, omogućavamo Vam da štampate na 3D objektima visine do 100mm. Ovaj štampač poslednje generacije pruža Vam mogućnost da budete originalni i dodate vrednost personalizovanjem raznovrsnih potrošačkih artikala.

Inkjet printer LEF-12 je sposoban da štampa bilo šta kako na ravnim, tako i neravnim površinama za 3D objekte debljine do 100mm. Zbog integrisanih UV-LED lampi koje istovremeno suše boju tokom štampe, moguća je direktna štampa na materijalima poput PET, PVC, polikarbonata, plastike, kao i papira i kartona.

Takođe, nudimo Vam mogućnost uključivanja lak štampe što obezbeđuje neobične i kreativne teksture na svim materijalima. Među prednostima koje LEF-12 nudi izdvajamo izuzetne gloss i matt efekte, kao i 3d “Impasto” efekte koji se mogu kreirati slaganjem više slojeva laka. Zahvaljujući 72 teksturna šablona, jednim klikom možete kreirati elegantne i izvrsne efekte za Vaše klijente.

Izaberite Vaš kristal!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-21h
subota od 08-15h
Po potrebi klijenata radimo od 00-24h

Copy Centar KUP nalazi se na dve lokacije u gradu:
-Cara Nikolaja II, broj 46, kod srednje saobraćajne škole
-Ruzveltova broj 14, preko puta AMSS

Iskustva i preporuke posetilaca

21.04.2018 09:58
Radomir Petrovic

Copy Centar Kup vam po prvi put u Srbiji predstavlja novu tehnologiju koja je hit u svetu,a to je 2D/3D lasesrko graviranje unutar kristala. Obradujte sebindrage osobe originalnim poklonom.Izaberite kristale sa gotovim motivima ili likom drage osobe.Na taj nacin cete stvoriti trajnu uspomenu i izazvati odusevljenje kod osoba kojima budete darivali ovakav poklon.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Graviranje u kristalu i UV štampa KUP
  • Graviranje u kristalu i UV štampa KUP,
  • Graviranje u kristalu i UV štampa KUP radno vreme,
  • Graviranje u kristalu i UV štampa KUP kontakt telefon