Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Majami
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Majami

Naši čitaoci koji sada imaju od 35 i više godina, svakako se sećaju popularne serije osamdesetih godina „Poroci Majamija“, ili „Miami Vice“, a lepši pol sigurno pamti plavokosog lepotana Dona Džonsona. Ako ste tada gledali predivne prizore ovog fantastičnog grada, verovatno ste oduvek imali želju da ga posetite.

 

 

U daljem tekstu saznajte sve o cenama avio karata do Majamija, ali i o drugim karakteristikama koje su vezane za ovaj grad na Floridi.

Znamenitosti Majamija

Ili, možda bi mnogo bolji podnaslov bio „Atrakcije Majamija“. Kako god, evo šta vas sve očekuje kada sletite na aerodrom. 

Mesto svih glavnih zbivanja u gradu naziva se South Beach. Uživaćete u ludim žurkama i šopingu, kao i ispijanju pića u fensi lokalima. Naš obilazak nastavlja se prema nacionalnom parku Everglades, a potom sledi i poseta zoo vrtu. Zoološki vrt Majamija je jedan od najboljih u Sjedinjenim Američkim Državama. Razlog tome je povoljna klima koja dozvoljava da se drže životinje iz celog sveta.

Ako volite morski svet, evo poslastice za vas, a to je akvarijum na otvorenom, ili Seaquarium. Ovako nešto svakako ranije niste doživeli, i sigurno se ne nalazi bez razloga u centru turističkog dela Majamija.

Malo edukacije nikada nije na odmet, pa zavirite u Muzej nauke, a potom i u Dečiji muzej, čiji je moto „igraj se, uči, zamisli, stvori“, pa tako i vi stvorite savršenu zabavu za svoje najmlađe.

Ako navratite u Monkey Jungle, nikada nećete znati ko vam visi iznad glave, pošto je to mesto gde se majmuni kreću slobodno a ljudi prolaze kroz pažljivo konstruisane žičane puteve.

Ukoliko više volite ptice, onda je za vas Jungle Island, gde vas očekuju tropske vrste.

Vaša poseta može da se nastavi obilaskom Koralnog dvorca, a zatim Vizcaya, što je staro istorijsko imanje, na oko 50 hekara. 

 

Koliko traje let od Beograda do Majamija?

U najbržoj varijanti, do Majamija stižete za 14 časova, a u najdužoj, za 16 sati i 45 minuta.

Koliko su udaljeni Beograd i Majami?

Dva grada deli 8802 kilometara.

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Majamija?

Kada sletite na aerodrom, moraćete svoje časovnike da vratite za pet sati unazad.

Aerodrom u Majamiju

Dakle, slećemo na Međunarodni aerodrom Majami, koji godišnje opsluži oko 35 miliona putnika iz celog sveta. 13 kilometara delu ovu vazdušnu luku od centra grada.

Koja je cena avio karte Beograd – Majami?

Na cenu utiče odabir avio prevoznika kojim ćete leteti, ali i to da li kupujete kartu u jednom smeru ili ćete izabrati povratnu kartu, pošto znate tačan datum svog povratka u Beograd.

Za avio kartu u jednom pravcu, trebalo bi izdvojiti od 677 do 2279 evra, a za povratnu, od 827 do 922 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Majami je najbolja moguca destinacija za provod. Mada, kada pogledate cene veoma brzo cete da shvatite da sa cenama i nije bas povoljna. Zbog toga je definitivno potrebno da ove avionske karte na vreme rezervisete.
17.05.2017
Simona Vucinic
Mogu samo da vam kazem da je po mnogo cemu ovo i vise nego odlican destinacija. Drugacije to ipak ne moze da funkcinise.
04.05.2017
Todor Markovic
Koliko samo mogu da vidim, Majami je odlican grad za putovanje. To je zaista kako god da okrenete, destinacija koja zaista moze da ponudi razlicite sadrzaje svojim turistima.
20.04.2017
Marta Dencevic
Naravno da je sto se ovog grada tice, sigurno kvalitet nesto sto ce vam pre ili kasnije sigurno trebati.
06.04.2017
Janko Zivanovic
Po meni je ubedljivo najvaznija stvar ta da sve avio karte moraju lepo da se plate. Sve druge stvari po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Mada, nije tu samo gubitak vremena vec i gubitak novca.
04.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Po pravilu je sto sto ovog grada tice, sigurno kvalitet nesto sto je pre ili kasnije nesto sto treba i mora da dodje do izarazaj. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
20.03.2017
Petar Jankovic
Pre ili kasnije je sto se ovog grada tice, kvalitet i vise nego vazan. Naravno, i cene su veoma bitne i vazne.
01.03.2017
Nikolina Pantelic
Ukoliko planirate da otputujete za Majami, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da izdvojite najmanje 500 eura u jednom pravcu.
10.02.2017
Ivan Stojanovic
Sto se Majamija tice, odmah treba da znate da je veoma vazno da se sami odlucite najbolje za neki kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
31.01.2017
Jana Stankovic
Koliko mi se samo cini, po ovom pitanju je veoma bitno da posetite neko strucno i proverenu agenciju koja ima dobre i koliko toliko povoljne cene za avio karte.
16.01.2017
Marko Petrovic
Sto se Majamija tice, ubedljivo je najbolje da na vreme rezervisete karte i iskoristite prave popuste.
26.12.2016
Biljana Brankovic
Majami je jedna veoma atraktivna destinacija. jedino sto treba da vodite racuna je da tamo otputujete kada je idealno letenje vreme.
08.12.2016
Dusan Markovic
Licno mislim da je Majami bas onako lepa destinacija da je posetite. Naravno, to treba da uradite u letnjem periodu. U tom slucaju se sigurno necete pokajati. Takodje, cene koliko sam cuo nisu bas povoljne.