Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Štutgart
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Štutgart

Ako ste ljubitelj automobila, sigurno znate da se u Štutgartu nalaze fabrike Mercedes Benz i Porsche. Turiste iz čitave Evrope i sveta privlače atraktivni muzeji koje su otvorile automobilske kuće, jer je grad poznat kao „kolevka automobila“. Naravno, ovo je samo mali deo onoga što Štutgart ima da vam ponudi.

 

Znamenitosti Štutgarta

Štutgart je glavni grad jedne od najbogatijih nemačkih pokrajina, Baden-Württemberg. Nalazi se na reci Neckar i broji oko 600 000 stanovnika.

U centru grada je glavna ulica koja se zove Konigstrasse, u kojoj možete pronaći raznorazne butike, ali nemojte zaobići uvek popularni H&M. Ukoliko volite suvenire i stvari za kuću, svratite u Butlers.

Šetnja po ovoj ulici nikada nije obična, jer su tu ulični svirači saksofona, kao i klovnovi koji zabavljaju prolaznike. Nova zgrada Muzeja savremene umetnosti nalazi se na početku Konigstrasse. 

Kroz veći deo grada, proteže se Schloss park, obogaćen jezerima, vodoskocima i mestima na kojima se možete odmoriti, razonoditi i rekreirati. Inače, seo Štutgart je smešten na padinama i brežuljcima, okružen vinogradima i šumama. 

Obavezno posetite jedan od najlepših i najvećih zooloških vrtova u Evropi, Wilhelm, u okviru koga je i botanička bašta. Tu ćete se susresti sa biljkama i životinjama iz celog sveta. 

Ako želite da imate Štutgart na dlanu, možete se popeti na televizijski toranj, odakle puca pogled na okolinu. Obiđite poznate muzeje, galeriju slika i Staattheater Stuttgart, što je jedno od najvećih pozorišta. 

 

 

Nedaleko od Štutgarta, nalazi se dvorac Ludwigsburg, koji vraća u vreme kralja Ludwiga, koji je bio poslednji kralj pokrajine Baden-Wurttenberg.

U bilo koje doba u godini, možete zateći poznate festivale, kao što su Weinfest, festival vina, Volksfest ili narodni festival, Fischmarkt - festival ribe, kao i Frulingfest, prolećni festival, Sommerfest - letnji festival. 

Koliko traje let od Beograda do Štutgarta?

Za vrlo kratko vreme ćete biti u ovom divnom gradu, a to je sat i 45 minuta. 

Koliko je Štutgart udaljen od Beograda?

Reč je o razdaljini od 1292 kilometara između dva grada.

Da li su Beograd i Štutgart u istoj vremenskoj zoni?

Ne postoji razlika u vremenu, koliko je sati u našem glavnom gradu, toliko je isto i u Štutgartu. 

Aerodrom u Štutgartu

Pošto smo videli da ćemo veoma brzo sleteti u Štutgart, hajde da se bliže upoznamo sa aerodromom i na koji način da se najbrže prebacimo do centra grada.

Međunarodna vazdušna luka, Aerodrom Stuttgart, nalazi se oko 13 kilometara južno od centra tog grada. Glavni je aerodrom pokrajine u kojoj se nalazi, a po važnosi je na sedmom mestu u Nemačkoj. 

Od aerodroma do grada, možete koristiti voz ili autobus. Putovanje vozom traje nešto manje od pola sata, a polasci su svakih 10 minuta. 

Cena avio karte Beograd – Štutgart:

Naravno, cena zavisi od toga da li je karta povratna ili u jednom smeru, kao i od avio kompanije čije usluge koristite. Tako za povratnu kartu treba izdvojiti od 182 do 302 evra, a za kartu u jednom pravcu, od 114 do 645 evra. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

05.11.2018
Andriajana Simic
Ako nista u danasnje vreme postoje bar one jeftine avio kompanije preko kojih mozete kupiti avio karte Beograd-Stugart. Sa druge strane, ukoliko vam je to nesto skuplja varijanta, uvek imate varijantu da putujete kolima.
01.09.2017
Milen Jovanovic
Sve avio karte na ovoj relaciji se relativno brzo razgrabe i to moze da bude posebno veliki problem. Zbog toga je najbolje da na vreme rezerviste kartu na relaciji Beograd - Stutgart i nista vise dalje po tom pitanju ne biste trebali da brinete.
17.05.2017
Jovana Milinkovic
Samo treba da znate da su ovo avio karte koje zaisat trebaju i moraju da vrede. Nista drugo to mene tu ne moze previse da zacudi.
03.05.2017
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim, po mnogo cemu je ovo i vise nego skupo resenje da otputujete u ovaj grad. Smatram da uvek mozete proci nesto jeftinije.
19.04.2017
Lea Stankovic
Sto se ovog grada tice, pre ili kasnije cete sigurno da dodjete do nekog proverenog kvaliteta.
06.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih avio karata tice, samo treba da znate da nikada ne mozete previse jeftino da prodjete. Pri tome, nije to ni realno da ocekujete. Mozda je bolje samo da na vreme rezervisete.
03.04.2017
Simona Vucinic
Po pravilu, sto se ovog grada tice sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da se pronadje. Mada, nikada ne mozete da racunate da cete pronaci bas potpuno jeftine cene.
20.03.2017
Todor Markovic
Po meni zaista ima i vise nego dobre cene. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
28.02.2017
Marta Dencevic
Nikada niste leteli na ovoj relaciji ali to u svakom slucaju ne znaci da rpe ili kasnije necete leteti. To je ipak jedna dobra stvar.
10.02.2017
Janko Zivanovic
Nikada nisam letela na ovoj relaciji a zapravo mislim da nikada i necu dalje leteti.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Sva sreca pa u Stutgartu zaisat ima dosta Srba. Zato ovo i jeste toliko popularna destinacija medju nasim turistima.
16.01.2017
Petar Jankovic
Stutgart je odlicna relacija ali je osnovni problem u tome sto da biste leteli na ovoj relaciji, zaista treba da izdvojite malo vecu sumu novca.
26.12.2016
Nikolina Pantelic
Ove destinacije su oduvek bile, bas onako atraktivne. Ako se opredelite bas za neku od njih, tada se sigurno necete pokajati.
08.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, po pitanju ove vrste avio karata, samo treba da se opredelite za kvalitet i nista vise po tom pitanju ne treba da se brinete.
22.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko planiarte da letite na liniji Beograd - Stutgart, verovatno je jedno od najboljih resenja da posetite agenciju K - Flights i na vreme rezervisete svoju kartu.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Definitivno po pitanju ove relacije, najpovoljnije karte mozete da pronadjete u agenciji Hipnos. To je definitivno agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
12.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da kupite avio kartu Beograd - Stutgart po nesto nizim cenama onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas ukoliko tu kartu rezervise na vreme.
08.08.2016
Dusan Markovic
Ako nista u danasnje vreme postoje bar one jeftine avio kompanije preko kojih mozete kupiti avio karte Beograd-Stugart. Sa druge strane, ukoliko vam je to nesto skuplja varijanta, uvek imate varijantu da putujete kolima.