Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Buenos Aires
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Buenos Aires

Možda vas činjenica da Buenos Aires nazivaju Parizom Latinske Amerike, navede da spakujete kofere i rezervišete avio kartu za jedno dugo, lepo i nezaboravno putovanje.

 

 

Sve što ste videli na slikama, ili pretraživajući internet, nije ni izbliza ono što vas zaista očekuje kada sletite u prestonicu Argentine.

Znamenitosti Buenos Airesa

Ovaj grad možemo nazvati i egzotičnim Parizom. Malo ćemo se podsetiti istorije, pa navedimo da su iz Italije, Francuske i Španije pristigli doseljenici u  19. veku. Sa sobom su doneli svoju kulturu, kao i gastronomiju, koja je u Buenos Airesu prisutna i dan danas.

Grad poseduje mnoge avenije, kao što je Alvear, koje su projektovane u francuskom stilu, završavaju se trgovima i seku se pod pravim uglom. Zahvaljujući tome, u Buenos Airesu veoma brzo ćete steći osećaj za orijentaciju, lako je snaći se, i sasvim sigurno se nećete izgubiti.

Život u glavnom gradu Argentine se odvija svih 24 časa dnevno, tako da uveče možete pronaći prijatna mesta za šetnju i noćni život.

Ono po čemu je ovaj grad poznat, to su tzv. milonge, što bi u slobodnom prevodu značilo - ulični tango plesači. Preporučujemo da svratite u parkić Plaza Dorrego, kao i nedeljom u ulicu La Defensa, koja je prepuna uličnih prodavaca i atmosfera je veoma živa.

Interesatno je da se za tango ne može reći da predstavlja ples za Argentince, tango je postao njihov životni stil. 

 

 

Kada je reč o dobrom zalogaju, najpoznatiji slatkiš Buenos Airesa je Crepe con Dulce de Leche. Radi se o palačinkama sa nadevom koji čini mešavina karamela i krema od žumanaca. Posle okrepljenja, nastavite do avenije Santa Fe.

Koliko traje let od Beograda do Buenos Airesa?

Za koje vreme ćete stići u prestonicu Argentine, zavisi od toga za koju avio kompaniju se odlučite. Najkraće vreme potrebno da se sleti na aerodrom je 16 časova i 30 minuta, dok je najduža varijanta 41 čas i 20 minuta.

Koliko su udaljeni Beograd i Buenos Aires?

Ova dva glavna grada deli 11867 kilometara.

Koliko iznosi vremenska razlika između Beograda i Buenos Airesa?

Pošto ste stigli u ovaj velelepni grad, moraćete svoje satove da pomerite za četiri sata unazad.

Aerodromi u Buenos Airesu

U ovom gradu postoje dva aerodroma i to su Međunarodni aerodrom Ezeita Ministro Pistarini, i vazdušna luka Jorge Newbery. Prvopomenuti aerodrom je udaljen u odnosu na centar grada 34 kilometara. 

Koja je cena avio karte Beograd – Buenos Aires?

Koliko ćete platiti za ovaj let zavisi od više činilaca, kao što je avio kompanija kojom letite, zatim da li putujete u jednom smeru ili znate tačan datum svog povratka u Beograd, pa možete da kupite povratnu kartu, koja je uvek jeftinija.

Dakle, u varijanti kada odlazite u jednom pravcu, platićete između 1262 i 1838 evra. Ukoliko uzimate povratnu kartu, cene variraju od 1523 do 1900 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Lea Stankovic
Svaka kvalitetna destinacija je ono sto vam je pre ili kasnije potrebno. Druge stvari sto se mene licno tice, mogu da budu samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Mada, za ovu avionsku kartu je potrebno da imate dosta novca.
17.05.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni, samo treba da znate da je ovo odlican destinacija i bez nje se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze.
03.05.2017
Simona Vucinic
Koliko samo mogu da vidim, avio karte za ovaj grad su veoma skupe.
20.04.2017
Todor Markovic
Sto se ovih avio karata tice, pre ili kasnije sigurno treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.
20.04.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih avio karata tice, pre ili kasnije je sigurno potrebno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je samo daleko manje vazno i bitno.
06.04.2017
Janko Zivanovic
Ovo je po meni jedan jako lep grad. Ukoliko se bas za njega odlucite, sigurno cete moci da se licno iz prve ruke odlucite za kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko vazne kao sto se nekima mozda na prvi pogled cini.
03.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Uvek je problem sa ovim avio kartama u tome sto ih ima uzasno malo pa uzasno rano moraju da se rezervisu.
20.03.2017
Petar Jankovic
Sva sreca pa do sada nisam imao potrebu da letim na ovu destinaciju.
28.02.2017
Nikolina Pantelic
Sto se mene licno tice, ovo je po mnogima idealno resenje. Sve drugo je cisto gubljenje vremena
10.02.2017
Ivan Stojanovic
Sto se mene licno tice, Buenos Aeres zaista treba posetiti. Mada, ipak je za to potrebno imati dosta novca.
31.01.2017
Jana Stankovic
Samo treba da imate dovoljno novca da putujete na ovu destinaciju. Sve drugo je daleko manje vazno.
16.01.2017
Marko Petrovic
Za ovu destinaiciju je naravno potrebno da imate poprilicno novca da biste mogli na nju da putujete.
26.12.2016
Biljana Brankovic
Ako iko od vas nekada bude leteto za Argentinu, obavezno treba da mi pozdravi Maradonu.
08.12.2016
Dusan Markovic
U svakom slucaju je ovo po meni jedan veoma lepa i atraktivna destiancija u koju zapravo mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.