Putovanja za Dan zaljubljenih su mozda i najlepsi nacin da obelezite ovaj dan. Ljubav je verovatno najlepše osećanje na svetu, tako da je sasvim očekivano da postoji jedan dan u godini kada ćemo proslavaljati to što nekog volimo i što neko poseban voli nas. U celom svetu, 14. februar je prihvaćen kao Dan ljubavi ili Dan zaljubljenih.

Pročitaj više

Izaberite neku od turističkih agencija gde možete naći ponudu za aranžmane za PUTOVNJA ZA DAN ZALJUBLJENIH

Beograd

Edonismo travel turisticka agencija
Edonismo travel turisticka agencija
Vojvođanska 75 Pozovi

Edonismo travel turistička agencija Vam pruža mogućnost da otputujete na svoje putovanje iz snova. Posetite popularne destinacije poput Grčke, Turske, Italije i Španije ili neku daleku i egzotičnu zemlju poput Japana, Kine, Balija, Maroka...
Pročitaj više

Prizma Travel Turistička Agencija
Prizma Travel Turistička Agencija
Vojvođanska 108, I sprat Pozovi

Turistička agencija Prizma travel nudi najraznovrsniji asortiman aranžmana za Vaš odmor iz snova. Posetite Egipat, Tursku, Grčku, evropske metropole, banje i wellness centre. Pored aranžmana, u našojturističkoj agenciji možete kupiti jeftine ...
Pročitaj više

POPUSTI koje mozete iskoristiti za kupovinu aranžmana za PUTOVNJA ZA DAN ZALJUBLJENIH

Novi Sad

Bancor Travel & Conference
Bancor Travel & Conference
Augusta Cesarca 18/G8 Pozovi

Otkrijte jedan potpuno drugačiji svet putovanja, izaberite turističku agenciju Bancor Travel & Conference d.o.o. Pored top destinacija za letovanje i zimovanje, ponuda agencije obuhvata i aranžmane za obilazak evropskih gradova, krstarenja,...
Pročitaj više

Putovanja za Dan zaljubljenih su mozda i najlepsi nacin da obelezite ovaj dan. Ljubav je verovatno najlepše osećanje na svetu, tako da je sasvim očekivano da postoji jedan dan u godini kada ćemo proslavaljati to što nekog volimo i što neko poseban voli nas. U celom svetu, 14. februar je prihvaćen kao Dan ljubavi ili Dan zaljubljenih.

Toga dana, voljenoj osobi možemo da poklonimo buket cveća ili još bolje korpu sa 101 ružom; možemo svoju dragu izvesti na večeru u najskuplji restoran u gradu ili joj kupiti savršenu haljinu po poslednjem kriku mode... Sa druge strane, dame svojim jačim polovinama mogu da poklone moderne ručne satove, skupocene parfeme, elegantne kravate... Mogućnosti je bezbroj, ali verovatno ćete se složiti sa nama, da je putovanje u dvoje nešto najlepše, jer su to doživljaji koji opuštaju i usrećuju, te ostaju kao predivne uspomene za ceo život.

Putovanje za Dan zaljubljenih

14. februar se u zemljama širom sveta slavi kao dan ljubavi i prijateljstva. Možda niste znali, ali do srednjeg veka, Sveti Valentin je bio poistovećivan sa fizičkom ljubavlju, dok se danas slavi kao praznik romantičnih osećanja.

Ovaj datum je postao popularan osamdesetih godina prošlog veka, i to u Kini i na Tajvanu. Spomenićemo jedno interesantno istraživanje jezičkih stručnjaka, koje je rađeno uoči Dana zaljubljenih, a govori o tome koja reč je najromantičnija na svetu. Pobedu je odnela reč Amour, što na francuskom jeziku znači – ljubav. Na drugom mestu je italijanska reč – amore, a za utehu Italijanima, njihov jezik je proglašen najromantičnijim na svetu.

Ako birate poklon za vama najdražu osobu, onda je pravi izbor upravo putovanje. U ponudi turističkih agencija već se nalaze istaknuti aranžmani za Dan zaljubljenih. Nekoliko divnih dana možete provesti u evropskim metropolama, kao što su Beč, Prag, Rim, Budimpešta, Firenca, Istanbul, Milano, San Remo, Barselona, Pariz...

Putovanja za Dan zaljubljenih – iskustva

Svaki poklon koji kupite voljenoj osobi, vremenom će se ili potrošiti, ili na neki drugi način postati neupotrebljiv i star. Jedino su uspomene nešto što nosimo u srcu celoga života, odnosno putovanja i trenuci na njima koje smo ovekovečili na fotografijama, nasmejani i zagrljeni.

Odaberite Zlatni grad – Prag, kao svoje odredište za 14. februar, a do glavnog grada Češke možete stići autobusom. Prag predstavlja prvorazrednu turističku destinaciju, a ko god je posetio ovaj divni grad na obalama Vltave, reći će vam da je svaki korak koji načinite u njemu prelep.

Beč je grad koji će vas u potpunosti impresionirati, najpre time što se nalazi nedaleko od Srbije, a potom time što ćete imati utisak da ste otišli jako daleko zbog potpuno drugog načina života koji u prestonici Austrije vlada. Posetićete dvorac Šenbrun, dvorac Belvedere, Hofburg, Katedralu Svetog Stefana, Park Prater, Dunavski toranj...

Sjajan način da provedete Dan zaljubljenih jeste da se zaputite u Toskanu, to jest u Firencu. U Firenci se rodila renesansa, i grad je sjajan za ljubitelje umetnosti i one koji se u istu razumeju.

Ako „Svi putevi vode u Rim“, zašto i vaš put za Dan zaljubljenih ne bi poveo u Večni grad? Nakon obilaska, shvatićete zašto je Rim zapravo „muzej na otvorenom“.

Možda ste gledali film „Ljubav u Barseloni“, pa zašto ne biste maštu pretvorili u stvarnost tako što ćete Dan ljubavi dočekati u ovom prelepom gradu?

Ukoliko vam se sviđa ideja da za 14. februar budete na raskršću Evrope i Azije, odaberite Istanbul. Krstarite Bosforom, obiđite Aja Sofiju, Topkapi palatu, Plavu džamiju i uživajte u spoju istoka i zapada.

Putovanja za Dan zaljubljenih – cene:

Navešćemo nekoliko primera: putovanje u Prag, četiri noćenja po ceni od 85 do 95 evra; Budimpešta, od 59 do 79 evra, u zavisnosti od broja noćenja i usluga koje se koriste; Beč, u zavisnosti od hotela, broja noćenja i ostalih usluga, od 79 do 109 eura...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dragana Misic
  07.11.2018 11:39

  Agencija bancor organizuje veoma lepa putovanja za dan zaljubljenih po veoma povoljnim cenama. Sve pohvale i preporuke i samo tako nastavite.

  Lea Stankovic
  01.09.2017 12:08

  Po svemu sudeci, ovo su veoma zahtena putovanja posebno zbog toga sto svaki muskarac gleda da ih na sto je moguce bolji nacin da lepo obraduje svoju lepšu polovinu. Naravno da neki uspe u tome ali neki koliko mi se cini i ne bas.

  Janko Zivanovic
  18.05.2017 06:46

  Ukoliko se po pravilu, odlucite za ova putovanja, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati, ukoliko mene licno pitate. Sve drugo je onda inace samo gubljenje vremena.

  Simona Vucinic
  04.05.2017 07:19

  Po meni se cini, da je najvaznije od svega da se ova putovanja isplaniraju da jedan najbolji moguci nacin.

  Petar Jankovic
  20.04.2017 10:48

  Koliko mi se samo cini, tesko da od njih moze da postoji nesto romanticnije u ovom trenutku.

  Marta Dencevic
  06.04.2017 08:18

  Ljudi uglavnom gledaju da eskiviraju ova putovanja, posebno muskarci. Medjutim, to bi po meni trebala da bude sramota i nista vise od toga. Druge stvari po meni onda nisu bas toliko vazne koliko se mozda na prvi pogled cini.

  Ivan Stojanovic
  04.04.2017 08:10

  Po rpavilu, sto se ovih putovanja tiec, sigurno je kvalitet nesto do cega pre ili kasnije trebate da dodjete.

  Ljubinka Sreckovic
  21.03.2017 09:44

  Po meni su ova putovanja sigurno nesto sto mora debelo da se plati. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

  Nikolina Pantelic
  20.03.2017 11:15

  Mi smo putovali za dan zaljubeljnih i bas smo na kraju bili zadovoljni.

  Jana Stankovic
  01.03.2017 07:51

  Sto se mene licno tice bas sam planirala sa deckom ovakvo jedno putovanje ali na kraju ipak nisam stiga da otputujem.

  Marko Petrovic
  10.02.2017 10:19

  Mogu samo da kazem da su ovo zaisat jedan i vise nego korisna putovanja.

  Biljana Brankovic
  31.01.2017 07:55

  Koliko mi se samo cini, ovo su odlicna putovanja. Ako se bas za njih odlucite sigurno se necete pokajati.

  Dusan Markovic
  16.01.2017 10:43

  Ovo postaju sada posebno zanimljiva putovanja, posto se ferbuar bas onako blizi.