Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Roterdam
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Roterdam

Ako kažemo da letimo u Roterdam, znači da letimo u Holandiju. Grad se može pohvaliti time da spada u najprometnije luke sveta, a krasi ga i veoma moderna arhitektura.

 

Roterdam znamenitosti

Svoje mesto, Roterdam je našao na ušću reke Meze i Rajne u Severno more. Interesantno je da je cela površina grada zapravo ispod nivoa mora. Ipak, da li ste znali šta zapravo znači Roterdam? U pitanju su dve reči i to Rotte (reka u Holandiji) i dam (brana). 

Ovaj grad karakterišu sivo-žute kockaste kuće, koje se oslanjaju na jedan noseći stub, a pri svemu tome, zidovi su pod uglom od 45 stepeni. U pitanju su Kubuswoningen, a u njih možete i zaviriti, pošto neke služe i kao muzeji, pa ćete imati neobično iskustvo da vidite kako izgleda život u nakrivljenoj kući.

Post Experience se nalazi ispod Erazmovog mosta, i nova je atrakcija koja na predivan način predstavlja luku. Ako volite istoriju i umetnost, svratite u muzej Boijmans Van Beuningen, koji će vas provesti od ranog srednjeg veka do današnjeg dana.

Ukoliko ste sa decom u Roterdamu, obavezno obiđite Diergaarde Blijdorp, koji važi za jedan od najlepših zooloških vrtova u Evropi. Oceanium je ogroman akvarijum, iz koga će vas posmatrati razne vrste riba. 

Možda želite pogled sa visine na grad i luku? Tada odaberite Euromast, što je zapravo toranj visine 185 metara, sa koga puca spektakularan pogled. Kada se nalazite na sto metara od zemlje, možete raditi različite stvari kao što su proslavljanje rođendana, iznajmljivanje ekskluzivne sobe, naručivanje ukusnog ručka, a neki mladi parovi se tu čak i venčavaju. 

 

 

Ne zaboravite da obiđete muzej fotografije ili Nederlands Fotomuseum, gde ćete zateći čak četiri miliona negativa najpoznatijih holandskih fotografa. Na listu must-see stavite i Tropicanu, odnosno tropsku oazu sa bazenom, stablima palmi i banana, kao i Spido, zahvaljujući čemu možete Roterdam doživeti na vodi.

U samom centru Roterdama nalazi se NAI, holandski institut arhitekture. 

Koliko traje let od Beograda do Roterdama?

Do ovog atraktivnog grada stići ćete za šest časova i deset minuta u najbržoj varijanti, odnosno u najdužoj, za 13 sati i 20 minuta.

Koliko su udaljeni Beograd i Roterdam?

Dva grada deli 1782 kilometara.

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Roterdama?

Kada izađete iz aviona, neće biti potrebe da pomerate svoje časovnike, pošto se dva grada nalaze u istim vremenskim zonama.

Aerodrom u Roterdamu

Sletećemo na Međunarodni aerodrom u Roterdamu čije usluge iskoristi milion i po putnika na nivou od godinu dana. Do centra grada biće potrebno da pređete svega 5,6 kilometara.

Koja je cena avio karte Beograd – Roterdam?

Cena karte je uslovljena izborom avio kompanije čije usluge koristite, kao i time da li letite u jednom smeru ili znate tačan datum svog povratka u Beograd, pa možete nabaviti povoljnu povratnu avio kartu. 

Za kartu u jednom smeru trebalo bi platiti od 725 do 1184 evra, a za povratnu kartu neophodno je izdvojiti između 236 i 1441 evro.

*Cene su prikazane orijentaicono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Definitivno je po meni roterdam najbolja moguca idealna destinacija. Sve druge destinaciju su ipak nesto sto bi pre ili kasnije trebalo ili moglo da dodje do izrazaja.
17.05.2017
Simona Vucinic
Po mnogo cemu je ovaj grad odlicno resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
04.05.2017
Todor Markovic
Kako god da okrenete, licno smatram da je Roterdam odlican grad bez kojeg se u svakom slucaju ne moze.
20.04.2017
Marta Dencevic
Nisam do sada biuo u Roterdamu i smatram da u svakom slucaju i nemam razloga da budem.
06.04.2017
Janko Zivanovic
Po pravilu, sto se ovog grada tice, veoma je vazno da vreme da rezervisete vasu avionsku jartu kako ne biste bez nje ostali. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
04.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je ovo i vise nego ozbiljan grad. Sve drugo je po meni samo jedno prosot gubljenje vremena.
20.03.2017
Petar Jankovic
pre svega, ovo je po meni odlican grad u ciji kvlaitet ne treba da sumnjate.
01.03.2017
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je takvo da je sto se Roterdama tice, kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
10.02.2017
Ivan Stojanovic
Sto se ovog grada tice, licno mislim da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Takodje je bitno i da vreme karte rezerviete.
31.01.2017
Jana Stankovic
Mogu samo da kazem da je sto se ovog grada tice, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je ipak manje vazno.
16.01.2017
Marko Petrovic
Licno mislim da je najvaznije da se kod Roterdama odlucite za kvalitet. Ostalo nista vise ne treba da vas zanima.
26.12.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju Roterdama samo trebad a znate da je potrebno da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem ili strucnim mestom u koje mozete da imate puno poverenje.
08.12.2016
Dusan Markovic
Po ovom pitanju samo na vreme treba da rezervisete svoju kartu i ako to budete ucinili, sigurno se necete pokajati.