Vratite se na mobilnu verziju sajta
Avio karte Beograd – Sankt Peterburg Avio karte Beograd – Sankt Peterburg - ove agencije imaju u svojoj ponudi avio karte za veliki broj destinacija. Saznajte sve o ovoj atraktivnoj destinaciji i znamenitostima Sankt Peterburga, kao i cene i akcije za kupovinu avio karte do Sankt Peterburga. www.navidiku.rs Avio karte Beograd – Sankt Peterburg

Avio karte Beograd – Sankt Peterburg

Internet je zaista čudo, jer možete da „putujete“ svuda po svetu, tako što gledate fotografije i čitate o istoriji, kulturi i običajima ljudi iz drugih zemalja, ali ipak, verujte nam, da je sve to zanemarljivo u odnosu na istinski doživljaj, kada sednete u avion i odlučite se da nekoliko dana provedete u jednom predivnom gradu, kao što je ruski Sankt Peterburg.
 

Sankt Peterburg znamenitosti

Smisao našeg teksta o ovom veličanstvenom ruskom biseru, jeste da vam zagolicamo maštu, do te mere, da ćete početi da razmišljate da rezervišete avio kartu ili da možda čak i okrenete telefone agencija ispod ovih redova. 
No, krenimo redom – šta je to što vas u Sankt Peterburgu očekuje? 
Hajde da počnemo od Državnog muzeja Ermitaža, što je ujedno i najveći muzej na svetu. Tu su smeštena dela velikih majstora, a sve to u ambijentu koji deluje veoma raskošno. Pored Ermitaža, postoje i Erarta muzej i Novi muzej.
Kada je reč o istoriji, Petropavlovska tvrđava predstavlja jedan od najpoznatijih zatvora u istoriji. Tu možete videti zatvorski muzej, ali i katedralu, pa ćete po izlasku zaključiti da je ovo jedna od najvećih atrakcija Sankt Peterburga.
Sledeća stanica bi mogao biti Katarinin dvorac. Drugi naziv je Carsko selo - Tsarskoye Selo. Ovo je jedan prelepi kompleks pun plavo zlatnih palata, gostinjskih kuća i parkova. 
Peterhof je još jedan kompleks palata, koji krase predivne fontane. Obavezno se preporučuje da obiđete unutrašnjost svih objekata. 
Takođe, Crkva Vaskrsenja Hristovog je nazaobilazna ukoliko se nalazite u Sankt Peterburgu. Ostaćete bez daha i kada vidite spoljašnjost i kada uđete u unutrašnjost koja je urađena u mozaicima koji predstavljaju imitacije dela najpoznatijih ruskih slikara.
Sledeća stanica neka bude Ruski muzej, koji poseduje jednu od najvećih kolekcija ruske umetnosti u svetu. Tu će vas dočekati ikone u vizantijskom stilu ali i dela iz socijal realističkog perioda.
Znamenitosti Sankt Peterburga su i Grand hotel Evropa, kao i Paljkin, što je jedan od najstarijih ruskih restorana. Takođe, okrepite se i u restoranu Terrassa, i uživajte u ukusima Rusije, Evrope i Azije.
 

Koliko traje let od Beograda do Sankt Peterburga?

Letećete u najkraćoj varijanti od pet časova i trideset pet minuta, a u najdužoj, petnaest časova i pedeset minuta, što sve zavisi od toga za koju avio kompaniju ste se odlučili.

Koliko su udaljeni Beograd i Sankt Peterburg?

Dva grada deli 2395,8 km. 

Koja je vremenska razlika između Beograda i Sankt Peterburga?

U pitanju je dva časa više u odnosu na glavni grad Srbije.

Aerodrom u Sankt Peterburgu

Sletećemo na Međunarodni aerodrom Pulkovo, a do centra grada će nas prevesti redovna autobuska linija.

Koja je cena avio karte Beograd – Sankt Peterburg?

Cena zavisi, kao što smo naveli, od avio prevoznika čije usluge koristite, ali i od toga da li birate kartu u jednom smeru ili kupujete povratnu, pošto znate tačan datum svog povratka.
U prvom slučaju, potrebno je platiti od 181 do 554 evra, a u drugoj varijanti, od 281 do 356 evra.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od agencija gde mozete naci ponudu za kupovinu AVIO KARTE BEOGRAD - SANKT PETERBURG

Avio karte Beograd – Sankt Peterburg :
Avio karte Beograd – Sankt Peterburg Beograd:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Avio karte Beograd – Sankt Peterburg
Napišite komentar:
Mihajlo Nastasovic

Petak, 01.09.2017. 11:22

U pogledu avionskih karata do Sankt Peterburga pre svega slobodno mogu da kazem da na prvom mestu nisu ni malo jeftine a da na drugom mestu moraju da se dobro i debelo plate da bi sve to bilo kako treba. Takodje, problem je sto morate da presedate i da prvo odete u Moskvu pa odatle za Sankt Peterburg.

Simona Vucinic

Sreda, 17.05.2017. 12:25

Koliko samo mogu da vidim, ovo je odlican grad i bez njega se zaista kako god da okrenete ne moze. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.

Todor Markovic

Četvrtak, 04.05.2017. 07:11

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je ovo jedan i vise nego odlican grad. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Marta Dencevic

Četvrtak, 20.04.2017. 10:34

Naravno da je ovo kako god okrenete, odlican grad da ga posetite ali je ipak pre ili kasnije kvalitet kvalitet.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 06.04.2017. 08:09

Po meni je ovo odlicna destinacija. Ukoliko se bas za nju opredelite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 04.04.2017. 08:01

Po pravilu, sto se ovog grada tice, potpuno je normalno da na njega letite sa nekom prioverenom avio kompanijom.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 20.03.2017. 11:08

Po meni je ovo odlican grad. Sve u svemu i nije bas toliko vazano sto sve to kosta.

Nikolina Pantelic

Sreda, 01.03.2017. 07:42

Sto se ovog grada tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugop je cisot gubljenje vremena.

Ivan Stojanovic

Petak, 10.02.2017. 10:05

Mogu samo da kazem da je ovo jako lep grad ali da je veoma skup da bi se posetio.

Jana Stankovic

Utorak, 31.01.2017. 07:48

Ovo je zaista jedan prelep grad ali u isto vreme i veoma skup za zivot ali i obicno putovanje.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 10:35

Ovo je jedna zaista prelepa destinacija. Ako se bas za nju odlucite u tom slucaju sigurno da nikako ne biste trebali da se pokajate.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 26.12.2016. 07:40

ovo je zaisat jedan veoma lep grad. Ukoliko buete zeleli da ka posetite trebace dosta novca ali sve to vredi bukvalno svaki dinar.

Dusan Markovic

Četvrtak, 08.12.2016. 11:17

Ako se vec odlucite da posetite Rusiju, onda svakako to treba da uradite bas u ovo vreme posto su sada cene uglavnom ok a i ta drzava je bas lepa zimi.