Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Auckland
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Auckland

Ako želite da odletite negde zaista daleko, birajte Auckland. Za Novi Zeland ljudi često kažu da je to „kraj sveta“. I baš tamo, smestio se grad koji uvek nudi razlog više da preletite preko pola Zemljine kugle.

 

Znamenitosti Aucklanda

Sve što smo napisali u uvodu našeg teksta, već je avantura sama za sebe. Možda ste jednostavno svetski putnik koji je uvek željan daljina, ili ste dobili profitabilan posao; razlog ponekad zna da bude i ljubav koja se nalazi na suprotnom kraju planete, ali kao što znamo, ona ne poznaje granice... 

I granica zaista i nema, jer ćete vi sesti u avion, i za relativno kratko vreme, kročiti na tlo Novog Zelanda.

Interesantan je podatak da u širem prostoru grada živi čak jedna trećina ukupnog broja stanovnika ove daleke zemlje. Auckland se nalazi na uskom pojasu kopna između zaliva Manukau Harbour na jugozapadu (Tasmanovo more) i Waitemata Harbour na severoistoku (Tihi okean).

Vratimo se sa geografije znamenitostima Oklanda, i šta je to što ga krasi, a vi morate obavezno videti. Možemo slobodno reći da je to moderan grad sa mnogobrojnim poslovnim tornjevima.

Toranj Sky Tower, zapravo je telekomunikacijski toranj i ujedno najvažnija građevina, a nosi titulu i najviše građevine južne Zemljine polulopte. Visok je 328 metara. 

U Oklandu se nalazi most Harbour Bridge, preko zaliva Waitemata i predstavlja jedan od najznačajnijih simbola grada. Kao drugi naziv za Auckland koristi se izraz „grad jedara“, a razlog je taj što je on važan nautički centar.

 

 

Kada je reč o parkovima, obavezno posetite Auckland Domain, mada ćete moći da uživate i u drugim lepim i sređenim zelenim površinama. Okland karakterišu i vulkanski vrhovi, One Tree Hill, Mount Victoria, kao i Mount Eden. 

Koliko traje let od Beograda do Aucklanda?

Udaljenost između dva grada je veoma velika, pa je najkraće trajanje putovanja 32 časa, a u najdužoj varijnti, biće vam potrebno čak 52 časa i 25 minuta. Koliko ćete dugo putovati, zavisi od avio kompanije koja pruža usluge.

Ipak, putnici žele da znaju koliko će vremena provesti u avionu, kada se izuzmu čekanja na presedanja. Dakle, letećete celih 22 časa i 40 minuta, pre nego što zgazite na tlo Novog Zelanda, to jest grada Oklanda.

Koliko su udaljeni Beograd i Auckland?

Udaljenost iznosi čak 17691 kilometar, tako da će usluge avio prevoznika biti neophodne da biste stigli na „kraj sveta“.

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Aucklanda?

Kada sletite na aerodrom u Oklandu, vodite računa o tome da pomerite svoje časovnike na čak dvanaest sati više. 

Aerodrom u Aucklandu

Posle dugog putovanja, sletećete na Međunarodni aerodrom Auckland, koji godišnje opsluži blizu petnaest miliona putnika. Od samog centra grada, vazdušna luka je udaljena 13 kilometara.

Kolika je cena karte Beograd – Auckland?

Cenu karte uslovljava da li letite u jednom pravcu, ili ste kupili povratnu kartu zato što znate tačan datum svog povratka u Beograd. Takođe, avio kompanije imaju različite cene, pa se one kreću od 1041 do 6799 evra za let u jednom smeru, dok za povratnu kartu treba platiti od 1512 do 4205 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Lea Stankovic
Zaista ne mogu da znam sta bi to toliko zanimljivo moglo da bude u vezi sa ovim kartama. Njihove cene su naravno razlicite posmatrano u odnosu na avio kompanije ali generalno govoreci, veoma je vazno da to bude nesto sto je kvalitetno.
Mihajlo Nastasovic
Koliko samo mogu da vidim, po mnogo cemu je ovo odlicna destinacija bez koje se u svakom slucaju ne moze. Sve drugo je daleko manje vazno.
Simona Vucinic
Po meni je sto se tice ovog grada vazno da znate da nije bas previse jeftin za izlaske.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je ovo zaisat jedan i vise nego dobar grad bez kojeg se po meni zaista ne moze
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog grada tice, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Janko Zivanovic
Po pravilu, sto se ovog grada tice, sigurno pre ili kasnije treba da dodjete do izrazaja. Sve druge stvari su samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, nisam do sada imala nekih vecih problema sa ovom destinacijom. Poslovnom sam cesto putovala tamo i cene su manje vise uvek bile i vise nego korektne. Samo je naravno potrebno da na vreme rezervisete vasu kartu.
Petar Jankovic
Po meni je ovo odlican grad. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Nikolina Pantelic
Sto se ovog grada tice, bar je ovde situacija jednostavna. Ukoliko hocete kvalitet onda to morate i da platite.
Ivan Stojanovic
Sto se tice putovanja na ovoj relaciji, zaista ne ne znam sat bi tu tako lepo moglo da se vidi.
Jana Stankovic
Nikada do sada nisam putovala na ovu destinaciju i tesko da cu to ikada i da uradim.
Marko Petrovic
Auckland je odlicna destinacija. Medjutim, potrebno je da se povodom nje, posavetujete sa bas nekim strucnim i proverenim licem.
Biljana Brankovic
Realno, ovo je samo jedna veoma zanimljiva zemlja koja u svojoj sustinu pruza veoma veliki broj razlicitih mogucnosti.
Dusan Markovic
Koliko mi je poznato, ovaj grad se nalazi u Amercii i nije ni malo blizu. Tako da su i troskovi puta sigurno takodje i vise nego skupi.