Vratite se na mobilnu verziju sajta
Avio karte Beograd – Las Vegas Avio karte Beograd – Las Vegas - ove agencije imaju u svojoj ponudi avio karte za veliki broj destinacija. Saznajte sve o ovoj atraktivnoj destinaciji i znamenitostima Las Vegasa, kao i cene i akcije za kupovinu avio karte za Las Vegas. www.navidiku.rs Avio karte Beograd – Las Vegas

Avio karte Beograd – Las Vegas

Ako želite da se zabavljate i ludo provedete, čini se da za to ne postoji bolje mesto na svetu od Las Vegasa. Sa pravom ga zovu i „Grad kocke“, pa ako hoćete da iskušate sreću, doživite avanturu i ponesete nezaboravne uspomene, planirajte kupovinu avio karte do ovog američkog grada.
 

Znamenitosti Las Vegasa

Možda niste prošli ceo svet, ali ga možete doživeti u samo jednom gradu – Las Vegasu! Tamo ćete susresti Ajfelov toranj, piramide, venecijanske gondole, kao i još mnogo toga, dok u kockarnicama nema satova, pošto je „uvek vreme za igru“ i nikad nije vreme za spavanje.
Hajde da se malo bliže upoznamo sa tim gde se „Grad kocke“ nalazi. U pitanju je savezna američka država Nevada, a sam grad broji oko dva miliona stanovnika. Legalizacija kockanja se dogodila 1931. godine, tako da Las Vegas postaje prestonica zabave i pravi „Grad greha“.
Ako govorimo o znamenitostima Las Vegasa, onda bi to najpre bili hoteli. Interesantan je podatak da se čak 18 hotela od njih 21, nalazi na listi najvećih na svetu. Hoteli „Luxor“ i „Excalibur“ imaju preko 4000 soba. 
Hotel „Venetian“, predstavlja Veneciju u malom, tako da delove hotela, poput kanala, odvajaju bazeni. Do svoje sobe ćete stići u pravoj pravcatoj gondoli, a u sklopu ovog objekta se nalazi muzej „Madam Tussaud“, 17 restorana, šoping centar...
Ako želite da vidite dvorske lude, poslugu u oklopima i vilinskim haljinama, viteške borbe na konjima, odlučite se za „Excalibur“. Doživljaj će biti kao da se nalazite u bajci, a u tome će posebno uživati najmlađi.
Ukoliko niste bili u pravom Parizu, njegovu kopiju ćete naći u Las Vegasu i to u „Hotelu Paris“. Ajfelov toranj je visok 138 metara, a tu su i Jelisejska polja... U podnožju tornja možete da se kockate, a na vrhu, uživaćete u restoranu koji nudi specijalitete francuske kuhinje... 
Dakle, čak i ako ne volite kocku, bićete oduševljeni ovim gradom, jer kao što kaže Đole Balašević, “kockar se krije u svakom od nas i čeka pravi čas“.
 

Koliko traje let od Beograda do Las Vegasa?

Da biste stigli u „Grad greha“, biće vam potrebno čitavih 24 časa, uz dva presedanja.

Koliko su udaljeni Beograd i Las Vegas?

Dva grada deli 9964 kilometara.

Koja je vremenska razlika između Beograda i Las Vegasa?

U pitanju je razlika od čak devet časova, za koliko ćete morati da pomerite satove unazad, kada sletite na aerodrom u Las Vegasu.

Aerodrom Las Vegas

Slećemo na Međunarodni aerodrom McCarran. Usluge ove vazdušne luke u toku jedne godine iskoristi oko 42 miliona putnika. Od samog centra grada je udaljena svega osam kilometara.

Koja je cena avio karte Beograd – Las Vegas?

Cenu karte uslovljava izbor avio kompanije kojom letite, kao i da li kupujete avio kartu u jednom smeru ili povratnu. U tom smislu, za kartu u jednom pravcu trebalo bi izdvojiti od 778 do 1323 evra, dok za situaciju gde znate tačan datum svog povratka u Beograd, cena je od 851 do 887 evra.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od agencija gde mozete naci ponudu za kupovinu AVIO KARTE BEOGRAD - LAS VEGAS

Avio karte Beograd – Las Vegas :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Avio karte Beograd – Las Vegas
Napišite komentar:
Mihajlo Nastasovic

Petak, 01.09.2017. 09:59

Ukoliko imate viska para i niste bas sigurni na koji nacin da ga potrosite, onda biste sigurno pre ili kasnije trebali da posetite grad kao sto je Las Vegas. On je po mnogo cemu i vise nego idealno resenje bez kojeg se ne moze.

Simona Vucinic

Sreda, 17.05.2017. 11:32

Naravno da je po mnogo cemu ovaj grad i vise nego odlicna destinacija.

Todor Markovic

Četvrtak, 04.05.2017. 06:47

Sto se mene licno tice, odmah treba da znate da u svakom slucaju vredi tamo otputovati bar jednom u zivotu. Ovo je stvarno grad koji po pitanju provoda i turizma zaista moze mnogo da pruzi.

Marta Dencevic

Četvrtak, 20.04.2017. 10:09

las Vegas je po mnogo cemu odlican grad. Ukoliko se bas za njega odlucite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 06.04.2017. 07:40

Ovo je po meni odlican grad. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga nije bas toliko vazno i bitno.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 04.04.2017. 07:33

Po pravilu je sto se ovog grada tice, sigurno kvalitet i vise nego vazan. Pri tome, naravno da je kvalitet garancija kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 20.03.2017. 10:46

Sto se ovog grada tice, sigurno cete se pre ili kasnije moci opredeliti za kvalitet.

Nikolina Pantelic

Sreda, 01.03.2017. 07:21

Moje licno misljenje je takvo da sto se Las Vegasa tice, kvalitet u svakom slucaju treba da budu u prvom planu. Sve drugo je sto se mene tice cisot gubljenje vremena.

Ivan Stojanovic

Petak, 10.02.2017. 09:28

Sto se Las Vegasa tice, mislim da je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Pri tome mislim na neku pouzdanu avio kompaniju koja inace ima visok rejting u bezbednosnim krugovima.

Jana Stankovic

Utorak, 31.01.2017. 07:31

Ako volite da se kockate onda je u svakom slucaju ovo pravi grad za vas.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 10:03

Licno mislim da medju nasim ljudima, ovo i nije toliko zanimljiva destinacija.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 26.12.2016. 07:17

Ako vec imate dovoljno novca, svakako biste trebalid a vodite racuna o tome kako ga trosite. Mozete recimo da otputujete avionom u Las Vegas ali i tamo mozete da zapdnete u iskusenje da svaki dinar potrosite na kocki.

Dusan Markovic

Četvrtak, 08.12.2016. 10:54

Ako mene pitate, po ovom pitanju, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto.