Avio karte Beograd – Las Vegas

Ako želite da se zabavljate i ludo provedete, čini se da za to ne postoji bolje mesto na svetu od Las Vegasa. Sa pravom ga zovu i „Grad kocke“, pa ako hoćete da iskušate sreću, doživite avanturu i ponesete nezaboravne uspomene, planirajte kupovinu avio karte do ovog američkog grada.

 

Znamenitosti Las Vegasa

Možda niste prošli ceo svet, ali ga možete doživeti u samo jednom gradu – Las Vegasu! Tamo ćete susresti Ajfelov toranj, piramide, venecijanske gondole, kao i još mnogo toga, dok u kockarnicama nema satova, pošto je „uvek vreme za igru“ i nikad nije vreme za spavanje.

Hajde da se malo bliže upoznamo sa tim gde se „Grad kocke“ nalazi. U pitanju je savezna američka država Nevada, a sam grad broji oko dva miliona stanovnika. Legalizacija kockanja se dogodila 1931. godine, tako da Las Vegas postaje prestonica zabave i pravi „Grad greha“.

Ako govorimo o znamenitostima Las Vegasa, onda bi to najpre bili hoteli. Interesantan je podatak da se čak 18 hotela od njih 21, nalazi na listi najvećih na svetu. Hoteli „Luxor“ i „Excalibur“ imaju preko 4000 soba. 

Hotel „Venetian“, predstavlja Veneciju u malom, tako da delove hotela, poput kanala, odvajaju bazeni. Do svoje sobe ćete stići u pravoj pravcatoj gondoli, a u sklopu ovog objekta se nalazi muzej „Madam Tussaud“, 17 restorana, šoping centar...

Ako želite da vidite dvorske lude, poslugu u oklopima i vilinskim haljinama, viteške borbe na konjima, odlučite se za „Excalibur“. Doživljaj će biti kao da se nalazite u bajci, a u tome će posebno uživati najmlađi.

Ukoliko niste bili u pravom Parizu, njegovu kopiju ćete naći u Las Vegasu i to u „Hotelu Paris“. Ajfelov toranj je visok 138 metara, a tu su i Jelisejska polja... U podnožju tornja možete da se kockate, a na vrhu, uživaćete u restoranu koji nudi specijalitete francuske kuhinje... 

Dakle, čak i ako ne volite kocku, bićete oduševljeni ovim gradom, jer kao što kaže Đole Balašević, “kockar se krije u svakom od nas i čeka pravi čas“.

 

Koliko traje let od Beograda do Las Vegasa?

Da biste stigli u „Grad greha“, biće vam potrebno čitavih 24 časa, uz dva presedanja.

Koliko su udaljeni Beograd i Las Vegas?

Dva grada deli 9964 kilometara.

Koja je vremenska razlika između Beograda i Las Vegasa?

U pitanju je razlika od čak devet časova, za koliko ćete morati da pomerite satove unazad, kada sletite na aerodrom u Las Vegasu.

Aerodrom Las Vegas

Slećemo na Međunarodni aerodrom McCarran. Usluge ove vazdušne luke u toku jedne godine iskoristi oko 42 miliona putnika. Od samog centra grada je udaljena svega osam kilometara.

Koja je cena avio karte Beograd – Las Vegas?

Cenu karte uslovljava izbor avio kompanije kojom letite, kao i da li kupujete avio kartu u jednom smeru ili povratnu. U tom smislu, za kartu u jednom pravcu trebalo bi izdvojiti od 778 do 1323 evra, dok za situaciju gde znate tačan datum svog povratka u Beograd, cena je od 851 do 887 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko imate viska para i niste bas sigurni na koji nacin da ga potrosite, onda biste sigurno pre ili kasnije trebali da posetite grad kao sto je Las Vegas. On je po mnogo cemu i vise nego idealno resenje bez kojeg se ne moze.
17.05.2017
Simona Vucinic
Naravno da je po mnogo cemu ovaj grad i vise nego odlicna destinacija.
04.05.2017
Todor Markovic
Sto se mene licno tice, odmah treba da znate da u svakom slucaju vredi tamo otputovati bar jednom u zivotu. Ovo je stvarno grad koji po pitanju provoda i turizma zaista moze mnogo da pruzi.
20.04.2017
Marta Dencevic
las Vegas je po mnogo cemu odlican grad. Ukoliko se bas za njega odlucite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
06.04.2017
Janko Zivanovic
Ovo je po meni odlican grad. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga nije bas toliko vazno i bitno.
04.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Po pravilu je sto se ovog grada tice, sigurno kvalitet i vise nego vazan. Pri tome, naravno da je kvalitet garancija kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
20.03.2017
Petar Jankovic
Sto se ovog grada tice, sigurno cete se pre ili kasnije moci opredeliti za kvalitet.
01.03.2017
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je takvo da sto se Las Vegasa tice, kvalitet u svakom slucaju treba da budu u prvom planu. Sve drugo je sto se mene tice cisot gubljenje vremena.
10.02.2017
Ivan Stojanovic
Sto se Las Vegasa tice, mislim da je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Pri tome mislim na neku pouzdanu avio kompaniju koja inace ima visok rejting u bezbednosnim krugovima.
31.01.2017
Jana Stankovic
Ako volite da se kockate onda je u svakom slucaju ovo pravi grad za vas.
16.01.2017
Marko Petrovic
Licno mislim da medju nasim ljudima, ovo i nije toliko zanimljiva destinacija.
26.12.2016
Biljana Brankovic
Ako vec imate dovoljno novca, svakako biste trebalid a vodite racuna o tome kako ga trosite. Mozete recimo da otputujete avionom u Las Vegas ali i tamo mozete da zapdnete u iskusenje da svaki dinar potrosite na kocki.
08.12.2016
Dusan Markovic
Ako mene pitate, po ovom pitanju, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto.