Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Sao Paulo
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Sao Paulo

Ako letite u Sao Paulo, to znači da putujete u najveći grad na južnoj hemisferi, u južnoj Americi. Odmah pri sletanju, i prilikom prvog obilaska grada, oduševiće vas mešavina afričkog, italijanskog i portugalskog uticaja. 

 

Sao Paulo znamenitosti

Dakle, šta sve morate videti i ne smete propustiti ako vas je već put naneo u ovaj deo sveta? Pokušaćemo da vam stavio Sao Paulo „na dlan“, kroz naš tekst, i kratke opise kroz listu must-see.

Najpre, posetite Metropolitansku katedralu, koja predstavlja jednu od najvažnijih znamenitosti grada. Jedna je od pet najvećih neogotičkih građevina na svetu. Sao Paulo muzej umetnosti je među najprestižnijim muzejima umetnosti na južnoj hemisferi. Odvojite vreme i za Ipiranga muzej.

Za ljubitelje biljnog i životinjskog sveta, postoje dve dobre destinacije – to su botanička bašta, prepuna orhideja, sa staklenikom koji predstavlja prašumu, kao i zoo safari koji se nalazi u sklopu zoo vrta. Pravi doživljaj je kada se vozite u zatvorenom vozilu, a oko vas se životinje kreću slobodno.

Sledi odmor, pa odvojite dan za uživanje u parku Ibirapuera. Za Sao Paulo je ovaj park isto što i Central Park za Njujork. Ovde nema gužve, nema saobraćaja, buke, već samo mir i tišina i relaksacija u prirodi. Preko vikenda, možete uživati u koncertima.

Najviši oblakoder se naziva Edificio Altino Arantes, koji ima visinu od 161. metra, i sa koga ćete zaista imati Sao Paulo „na dlanu“. Jednim pogledom ćete grad obuhvatiti u celosti, i ostaje vam samo da uživate u prizoru od koga zastaje dah.

Praia Grande, nudi vam mir od gradske vreve, na svega sat vremena vožnje od centra grada. 

 

 

Ako ste kupoholičar/ka, onda je i po tom pitanju Sao Paulo pravo mesto za vas. Odličan izbor – prihvatljive cene, učiniće kupovinu zabavnom, a ako preferirate ručne radove, za vas je okrug Liberdade.

Koliko traje let od Beograda do Sao Paula?

U najbržoj varijanti, na tlo Sao Paula kročićete za 14 časova i 50 minuta, a u najdužoj opciji, putovanje će potrajati 31 čas i 25 minuta.

Koliko su udaljeni Beograd i Sao Paulo?

Dva grada deli 10193 kilometara.

Koja je vremenska razlika između Beograda i Sao Paula?

Kada sletite na aerodrom u Sao Paulu, pomerite svoje časovnike za pet sati unazad.

Aerodrom u Sao Paulu

Sletećemo na Međunarodni aerodrom Gaurulhos. To je vazdušna luka koja godišnje opsluži oko trideset miliona putnika iz celog sveta. Od centra Sao Paula udaljena je 25 kilometara.

Koja je cena avio karte Beograd – Sao Paulo?

Najbolje je da vašu avio kartu rezervišete na vreme, pošto tako štedite i novac, a i skraćujete vreme putovanja. Cena povratne karte se kreće u rasponu od 1217 do 1896 evra, dok za avio kartu u jednom smeru treba platiti od 749 do 2230 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Lea Stankovic
Moje je licno misljenje takvo da su ovo destinacije koje definitivno pre ili kasnije treba da posetite. Sve drugo bi po meni bilo bacanje para i nista vise od toga. Cene su takodje naravno nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
Mihajlo Nastasovic
Mogu samo da kazem da je po mnogo cemu ovo i vise nego odlican grad bez kojeg se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, ovo je odlicna destinacija za putovanje koju u svakom slucaju pre ili kasnije zaista vredi da posetite. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.
Todor Markovic
Sto se tice ovih avio karata odmah treba da umete da prepoznate kvalitet. Druge stvari nisu po meni ipak toliko vazne.
Marta Dencevic
U svakom slucaju je po meni ovo odlcian grad. Ukoliko se bas za njega odlucie, sigurno se pre ili kasnije u njega necete pokajati.
Janko Zivanovic
Nije po meni bitna samo cena karata vec i cinjenica da postoji veliki broj izuzetno pouzdanih aviokompanija sa kojima mozete da letite u Brazil.
Ljubinka Sreckovic
Po meni je sto se mene licno tice, ovo zaista jedan i vise nego psoeban grad. Sve drugo je manje vazno.
Petar Jankovic
Moje licno misljenje je sto se ovog grada tice, da je kvlalitet i vise nego vazan. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Nikolina Pantelic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovog grada tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve ostalo je cisot gubljenje vremena.
Ivan Stojanovic
Koliko mi se samo cini, ovo je i vise nego udaljena destinacija. Ukoliko se vec za nju odlcuite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Jana Stankovic
Ukoliko se odlucite bas za ovu destinaciju, veoma je bitno da se bar tamo odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Marko Petrovic
Koliko mi se samo cini Sao Paolo je odlicna destinacija. Jedini je problem u tome sto avionske karte mogu da budu bas onako skupe.
Biljana Brankovic
Bas imam veliku zelju da otputujem u taj grad. Nesto sam se raspitivala i kazu mi da avionske karte nisu ni malo povoljne.
Dusan Markovic
Ja da imam novca, odmah bih otputovao u Sao Paolo posto mi se nekako cini da su tamo ipak cene i vise nego povoljne.