Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Milano
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Milano

Možda volite visoku modu? Vatreni ste fan najvažnije sporedne stvari na svetu? Obožavalac ste opere? Ako je odgovor DA, makar na jedno od postavljenih pitanja, Milano je destinacija koju bi obavezno trebalo da posetite.

 

Znamenitosti Milana

Glamur, fudbal, modni trendovi, najčešći su razlozi za preletanje preko Jadranskog mora, međutim, Milano nudi mnogo više od toga. 

Na primer, bez daha će vas ostaviti Duomo katedrala, ali i razne druge istorijske znamenitosti. Svi smo čuli za milansku Skalu, u kojoj uživaju ljubitelji baleta i opere. Veče posvećeno ovoj vrsti umetnosti, pružiće vam vrhunsko uživanje, a poseta muzeju koji čuva „Tajnu večeru“ Leonarda da Vinčija, probudiće vam želju da obiđete sve ostale istorijske i umetničke muzeje tog grada.  

U tom smislu, navešćemo da je Pinakoteka „Brera“ najbolja umetnička kolekcija, koja obuhvata čak 700 godina umetničke istorije. 

Ako ste ceo dan proveli u centru Milana, verovatno ste poželeli da se odmorite i predahnete. Za to će vam dobro doći bujna okolina bašte „Publići“, što je zapravo ogromna zelena površina, koja ima spomenike, statue, fontane, pri čemu možete posetiti i planetarijum i istorijski muzej. 

Kada se vratite iz Milana u Beograd, svi prijatelji će vas odmah pitati „šta ste kupili?“ Naravno, šoping u modnoj prestonici predstavlja posebno iskustvo, jer u Ulici Montenapoleone nalaze se čuveni butici, međutim, cene ne bi trebalo toliko da vas zabrinjavaju, pošto su u njima česte rasprodaje. 

 

 

Epitet najboljih na svetu, koji nose milanski butici, svakako će biti opravdan, jer oni po svojoj ponudi ali i vizuelnom utisku, mogu da pariraju čak i znamenitostima grada. Ako volite modne marke poput Prade, Valentina i Versaćea, Dolče i Gabane, Armanija, onda morate prošetati kroz ulice Sant Andrea, Manconi i Dela Spiga. Jednostavno, ne postoji to što vi želite, ili što ste zamislili, a da se to ne može naći u raskošnoj ponudi ekskluzivnih butika.

Jedna od najvećih znamenitosti Milana je zamak Sforcesko, a pored njega tu su i mnogobrojne srednjovekovne crkve koje u sebi nose duh davno prošlih vremena i istorije. Spomenuli smo na početku teksta Duomo, što je zapravo katedrala okužena sa 3500 statua. Sa vrha katedrale puca pogled na ceo grad, dok se svuda oko vas nalaze statute i šiljci od belog mermera. Zanimljivo je da u katedralu može da stane 40000 ljudi. 

I za kraj ove virtuelne ture po Milanu, ostavili smo sport, a tu moramo spomenuti Inter i Milan, kao dva najpopularnija fudbalska kluba. Staza Formule 1, Monca, takođe se nalazi u ovom gradu.

Koliko traje let od Beograda do Milana?

U Milano ćete veoma brzo stići, jer direktan let traje svega sat i četrdeset minuta.

Koliko su udaljeni Beograd i Milano?

Udaljenost između dva grada iznosi 1030 km, ili vazdušnim putem svega 887 km.

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Milana?

Kaa sletite na milanski aerodrom, nećete morati da pomerate vreme, jer se dva grada nalaze u istoj vremenskoj zoni.

Aerodrom u Milanu Malpensa

Od centra grada, aerodrom je udaljen 40 kilometara. Postoje dva terminala i dve piste, a zateći ćemo i kargo terminal. 

Od aerodroma do centra Milana, možete stići autobusom, koji saobraća na svakih 20 minuta, a vozićete se sat vremena. 

Postoji i voz koji možete da koristite, i putovaćete deset minuta kraće nego autobusom.

Cena avio karte Beograd – Milano:

Najniža cena je 114 evra, za povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Milano. Ako želite let u jednom pravcu, najmanje novca koliko je potrebno da izdvojite je 35 evra. 

*Cene su prikazane informativno, za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

05.11.2018
Zeljana Jeremic
Ukoliko planirate da putujete za Milano, sigurno da ste napravili pravi izbor posto se radi zaista o prelepom gradu. Zbog toga je najbolje da putujete u aranzmanu neke agencije koja ce vam samim tim obezbediti i avvio kartu Beograd-Milano.
01.09.2017
Marina Zivkovic
Imala sam iskreno govoreci veoma pozitivno iskustvo sa ovom linijom. Poprilicno mi se isplatilo to sto sam sa njom radila i generalno govoreci dosta mi je prijalo sto sam letela bukvalno sat vremena i nisam previse vremena izgubila posle da cekiranju.
17.05.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, naravno da do ovih karti pre ili kasnije nije previse tesko da dodjete.
03.05.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju su ovo veoma skupe avio karte i tesko da mozete proci jeftinije.
19.04.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju su ovo avio karte koje nisu ni malo jednostavne. Sve drugo je manje vazno i bitno.
06.04.2017
Lea Stankovic
Tesko da po pitanju avio karata mozete u danasnje vreme da pronadjete bas nesto povoljno. Po meni je to sami cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
06.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni su ovo i vise nego vazne avio karte u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite. Nista vise nije toliko bitno.
03.04.2017
Simona Vucinic
Sto se tice ovih avio karata, zaisat je kvalitet nesto sto vam rpe ili kasnije nece smetati.
20.03.2017
Todor Markovic
Po meni je ovo odlicna destinacija. Od nje po meni jednostavno ne postoji bolja destinacija.
28.02.2017
Marta Dencevic
Nikada avio karte na ovoj relaciji nisu bile narocito jeftine ali opet nisu bile ni narocito skupe.
10.02.2017
Janko Zivanovic
Pre svega, koliko mi se samo cini, veoma je vazno odmah da znate da ove karte nisu ni malo jeftine. Pri tome, zaista ne znam sta tako lepo moze da se vidi u Milanu.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko je samo meni poznato, veoma je vazno da se po ovom pitanju odlucite za kvalitet. Druge stvari vam i nisu onda toliko vazne.
16.01.2017
Petar Jankovic
Ove karte su uvek bile skupe, ma koliko se cinile povoljne za letenje na odredjenoj relaciji.
26.12.2016
Nikolina Pantelic
Ne znam zaista da li neko i dalje leti bas na ovoj distanici.Ako leti, onda se sigurno necete pokajati ako i vi to budete uradili. Vazno je samo da stignete bezbedno.
08.12.2016
Ivan Stojanovic
Sva sreca pa avio karte na ovoj liniji, u danasnje vreme mogu da se uzmu po veoma povoljnim cenama.
22.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebne karte na lini Beograd - Milano, samo trebad a posetite agenciju Super Travel.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Mislim da u ovom trenutku najpovoljnije karte mozete da pornadjete na relaciji Beograd - Milano, mozete da pronadjete u agenciji Oktopod Travel. To se takodje odnosi i na mnoge druge letove.
12.09.2016
Marko Petrovic
Sva sreca pa ovo nije neka preterano velika udaljenost i sva sreca pa se karte uvek mogu kupiti kod nekih jeftinijih kompanija.
08.08.2016
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da putujete za Milano, sigurno da ste napravili pravi izbor posto se radi zaista o prelepom gradu. Zbog toga je najbolje da putujete u aranzmanu neke agencije koja ce vam samim tim obezbediti i avvio kartu Beograd-Milano.