Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Melburn
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Melburn

Melburn ili Sidnej – odlučite sami. Ipak, ako pitate Australijance, oni će vam diplomatski odgovoriti da Melburn ima poseban duh, a da je Sidnej ipak najlepši. Ukoliko tražite zabavu, u drugom najvećem gradu ovog malog kontinenta, svakako ćete je pronaći. Ali, i još puno toga.

 

Melburn znamenitosti

Neke stvari obeležavaju i definišu ovaj grad, kao što je strast prema sportu, ljubav prema kafi koja se smatra religijom, odlična živa muzička scena kao i najživlja scena uličnih grafita.

Ako volite samo jednu od pomenutih stvari, ili možda sve, onda je Melburn prava destinacija za vas. 

Hajde da prvo pričamo o sportu, koji maltene, predstavlja opsesiju stanovnika ovog grada. Svi znamo da se u Melburnu održava prvi grend slem teniski turnir u godini ili Australian Open (januar), zatim Formula 1 australijskog grand pria u martu i Prolećni trkački karneval u novembru.

Iz tih razloga se savetuje da u predloženim mesecima posetite ovaj divan grad, a svakako obiđite i Nacionalni sportski muzej.

Kada stignete u Melburn, verovatno će prva destinacija za posetiti biti Trg Federacije ili Federation Square. Zahvaljujući ovom trgu, grad se ističe u odnosu na sve ostale na kontinentu. Trg se prostire preko celog gradskog bloka.

Zbog toga on predstavlja jedan od najvećih svetskih javnih prostora. U okviru Trga Federacije se nalaze Ian Poter Centar kao i galerije koje su okrenute ka domorodačkoj umetnosti.

 

 

Kafiće ćete zateći na svakom ćošku, i spremanje kafe je podignuto na nivo umetnosti. Kada je reč o hrani, probajte specijalitete restorana koji se nalaze na Trgu Federacije, gde možete eksperimentisati sa domaćom, ali i kineskom kuhinjom, kao i brzom hranom. 

Da biste bolje upoznali grad, možete se priključiti organizovanim turističkim turama sa vodičem, iznajmiti bicikl, zaploviti kruzerom na reci Jara i uživati u savršenim predelima koji se prostiru ispred vas.

Koliko traje let od Beograda do Melburna?

U najbržoj varijanti, na tlo Melburna ćete sleteti za 22 časa i 15 minuta, a u najdužoj, za 42 sata.

Koliko su udaljeni Beograd i Melburn?

Dva grada deli čak 15 400 kilometara. 

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Melburna?

Pošto sletite na aerodrom, moraćete da uskladite vreme sa lokalnim, pa svoje časovnike pomerite za osam časova unapred.

Aerodrom u Melburnu

Slećemo na Međunarodni aerodrom Melburn, koga od centra grada deli 27 kilometara. Ovaj put ćete veoma brzo preći uz pomoć autobuskih linija.

Koja je cena avio karte Beograd – Melburn?

Uvek je korisno na vreme rezervisati kartu, a ukoliko znate tačan datum svog povratka u Beograd, dobro je opredeliti se za povratnu. Na taj način uštedećete i vreme provedeno u putu, a i vaš novac.

Za kartu u jednom smeru, potrebno je izdvojiti od 1469 do 2515 evra, a za povratnu avio kartu treba platiti od 1885 do 2008 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni je definitivno Melburn najbolji moguci grad. Mislim da ne postoji bolji grad za zivot i provod od njega. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
17.05.2017
Simona Vucinic
Po svemu sudeci, kako god da okrenete, ove avio karte nsu ni malo naivne. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
04.05.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, zaista se sve veci broj ljudi odlucuje da otputuje upravo na ovakvu jednu destinaciju. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
20.04.2017
Marta Dencevic
Po mnogo cemu je sto se ovog grada tice, kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.
06.04.2017
Janko Zivanovic
Naravno da je kvalitet putovanja u ovaj grad nesto sto je i vise nego bitno. Sve drugo je samo vazno i bitno.
04.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Po pravilu je sot se ovog grada tice, sigurno kvaltiet nesot sot pre ili kasnije moze da dodje do izrazaja. Sve drugo je po meni samo jedno prosto gubljenje vremena. Nista drugo ne treba da vas toliko cudi.
20.03.2017
Petar Jankovic
Po meni je sto se ovog grada tice, kvalitet sigurno pre ili kasnije veoma vazan.
01.03.2017
Nikolina Pantelic
Ovo je bas daleka destinacija, tako da karta za nju u jednom pravcu tesko da moze da se pronadje ispod 600-700 eura.
10.02.2017
Ivan Stojanovic
Mislim da je Melburn generalno destinacija koja moze da bude veoma popularna. Ako se vec za nju odlucie sigurno je samo da se necete pokajati.
31.01.2017
Jana Stankovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovoga tice, veoma je vazno da se bas po ovom pitanju odlucite za kvalitet.
16.01.2017
Marko Petrovic
Sto se Melburna tice, licno mislim da je ubedljivo najbolje da se odlucite za kvalitet. To je po meni ubedljivo najbolje resenje.
26.12.2016
Biljana Brankovic
melburn je jedan veoma lep grad u Australiji. Mada, jedini je problem u tome sto je do njega veoma tesko doci, odnosno poprilicno je udaljen od Srbije.
08.12.2016
Dusan Markovic
Melburn se nalazi bas daleko u Australiji. Ako se opredelite da posetite bas takvo jedno mesto, onda je najbolje da kartu rezervisete na vreme.