Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Moskva
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Moskva

Ako u Rusiju putujete poslovno ili turistički, to će biti doživljaj za sebe, tako da ćete iz ove velelepne zemlje poneti uspomene za ceo život.

 

 

Kao srce Rusije smatra se Moskva, što je ujedno i glavni grad.

Znamenitosti Moskve

Na neki način, prva pomisao na Moskvu je uvek Crveni trg. Kada dođete u prestonicu Rusije, spomenuti trg će obično biti vaša prva destinacija. Crveni trg okružuje crkva Svetog Vasilija, Lenjinov mauzolej, kao i jedan od zidova Kremlja.

Sledeća stanica može biti Puškinov muzej. Ukoliko ste poznavalac i ljubitelj impresionističkih i postimpresionističkih kolekcija, ovde ćete pronaći neke od najznačajnijih u svetu. 

Kremlj, čini mesto koje ne smete da propustite, jer u protivnom vi niste ni bili u Moskvi. Kremlj predstavlja na određen način, simbol ruske istorije, i jedan je od najvećih muzeja u svetu. Kula Spaskaja smatra se najznačajnijom i najlepšom na Kremlju.

Spomenuli smo Lenjinov mauzolej. U njemu se nalazi balsamovano telo oca boljševičke revolucije, Vladimira Iliča Lenjina. 

 

 

Car Ivan IV Grozni naručio je izgradnju Crkve Svetog Vasilija, i prepoznatljiva je po svojim šarenim kupolama. Interesantna je legenda, koja kaže da je Ivan Grozni oslepeo arhitektu koji je izgradio crkvu, Postnika Jakovljeva, kako nikada više ne bi mogao ni za koga da izgradi ovako lepu građevinu.

Boljšoj teatar se smatra najvećim posle milanskog teatra „La Scala“. Možete dalje produžiti u obilazak moskovskog državnog univerziteta Lomonosov, koji predstavlja najstariji i najveći univerzitet u Rusiji.

Jedan od najboljih svetskih muzeja je Tretjakovskaja galerija. Ona izlaže uglavnom dela ruske umetnosti, i poseduje najlepšu kolekciju ruskih ikona.

U sastavu Kremlja nalazi se Oružana palata u kojoj se čuvaju retki predmeti kao što su kočije, oprema za konje, oružje, carska odeća, predmeti od srebra i zlata...

Novodevičij manastir, u isto vreme predstavlja i manastir i tvrđavu. 

I na kraju, svakako će vam zatrebati usluge moskovskog metroa, čije su stanice veoma lepo dekorisane, i jednim običnim radnim danom pomoću metroa se preveze od osam do devet miliona putnika.

Koliko traje let od Beograda do Moskve?

Nećete leteti predugo, jer ćete u prestonicu Rusije sleteti za dva časa i četrdeset minuta, i to ako je u pitanju direktan let.

Koliko iznosi razdaljina između Beograda i Moskve?

Dve prestonice su udaljene 2190 kilometara, a vazdušnom linijom razdaljina je 1715 km.

Koja je vremenska razlika između Beograda i Moskve?

Kada sletite na aerodrom, svoje časovnike ćete pomeriti jedan sat unapred. 

Aerodromi u Moskvi

Možete birati na koji ćete aerodrom sleteti, i to između Aerodroma Šeremetjevo, koji se nalazi na 29 km od centra grada. 

Druga varijanta je Aerodrom Domodedevo, koji je udaljen 42 km od centra, i on je karakterističan po tome da na njegovim pistama istovremeno mogu poletati i sletati avioni.

I na kraju Aerodrom Vnukovo, nalazi se na 27 km od centra prestonice Rusije. 

Koja je cena avio karte Beograd – Moskva?

Da biste doleteli do Moskve, cena povratne karte je 270 evra, što predstavlja i najpovoljniji izbor. Od ove cifre možete pronaći i niže, ali to nije direktan let, već imate presedanja, što znači da će vam biti potrebno više vremena do sletanja na aerodrom u Moskvi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Moskva je po mnogo cemu odlicna destinacija. Sve druge stvari su koliko mi se generalno cini i vise nego odlicno resenje.
17.05.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ukoliko odlucite Moskvu da posetite. Sigurno se pre ili kasnije necete pokajati. Druge stvari onda nisu bas toliko vazne.
03.05.2017
Todor Markovic
Koliko samo mogu da vidim, po mnogo cemu je Moskva i vise nego idealno resenje.
20.04.2017
Marta Dencevic
Sto se Moskve tice, kvalitet je naravno nesto sto ce pre ili kasnije da svima bude potrebno. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne i bitne.
06.04.2017
Janko Zivanovic
Po pravilu sto se Moskve tice, sigurno je kvalitet nesto sto je pre ili kasnije vazno i sta u svakom slucaju treba da dodje do izrazaja.
04.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Po meni, ako nesto zaista zelite onda zapravo nista nije toliko skupo. Sve moze da se plati kako pre tako i kasnije.
20.03.2017
Petar Jankovic
Po meni je sto se Moskve tice, kvalitet sigurno nesto sto treba da bude u prvom planu.
28.02.2017
Nikolina Pantelic
Znate sta, kada covek nesto hoce i zeli onda mu jednostano nista nije toliko skupo.
10.02.2017
Ivan Stojanovic
Po meni je Moskva odlican izbor za putovanje.
31.01.2017
Jana Stankovic
Bas imam veliku zelju da vidim Moskvu. Jedino sot me zapravo koci je novac, posto zaista treba da imate dosta para - od pocetka za avionsku kartu.
16.01.2017
Marko Petrovic
Koliko mi se samo cini, Moskva je idealno resenje za putovanje. Ako se za tu destinaciju odlucite, odmah treba da spremite dovoljno novca za avio kartu.
26.12.2016
Biljana Brankovic
Moskva je odlicno resenje za zimski odmor mada u ovom trenutku temperature i nisu bas toliko prijatne. takodje, ni karte nisu bas nesto posebno jeftine.
08.12.2016
Dusan Markovic
Za pocetak treba da znate da Moskva nije ni malo jeftin grad. Takodje ni avio karte za letenje na toj liniji takodje nisu ni malo jeftine.