Vratite se na mobilnu verziju sajta
Avio karte Beograd – Šangaj Avio karte Beograd – Šangaj - ove agencije imaju u svojoj ponudi avio karte za veliki broj destinacija. Saznajte sve o ovoj atraktivnoj destinaciji i znamenitostima Šangaj, kao i cene i akcije za kupovinu avio karte do Šangaj. www.navidiku.rs Avio karte Beograd – Šangaj

Avio karte Beograd – Šangaj

Kina, kao daleka zemlja, oduvek je mamila turiste širom planete, najpre svojom kulturom, prirodnim lepotama, tradicijom ali i mentalitetom ljudi, koji je veoma različit od ostatka sveta. 
 

Šangaj znamenitosti

Šangaj je grad koji se veoma brzo razvija, i danas broji preko osamnaest miliona stanovnika. Kada dođete u ovaj kineski grad, primetićete da je on podeljen na dva dela, a to je učinila reka po imenu Huang Pu. 
Naime, stari deo Šangaja na zapadnoj obali zove se Puksi, a na istočnoj obali se nalazi Pudong. Interesantno je da ovaj deo ima perspektivu da postane kineski Menhetn. 
Ono što ćete prvo primetiti u Šangaju, to je da je u njemu pomešan istok i zapad, pa će vas na trenutke podsetiti na Montreal ili Pariz, Njujork, Čikago ili neke gradove u Nemačkoj. Sve to je nastalo zbog velikog uticaja zapada u 20. veku. 
Da biste upoznali Šangaj, odlučite se za turističku turu autobusom, ali isto tako možete i šetati, razgledati okolinu i pre svega posmatrati ljude. Na taj način ćete najbolje osetiti duh Kine. Narodni trg naziva se Renmin Guančang. Kada je reč o gradskom prevozu, možete koristiti autobus, metro ili trajekt. 
Prošetajte duž obale reke Huangpu, ili se odmorite u Šangajskom parku koji se nalazi u samom centru grada. Nanši je stari kineski grad, gde ćete susresti pijacu na kojoj se prodaje svakojaka roba, a nemojte se iznenaditi ni zmijama ni psima. Tu ćete videti kuće koje datiraju još iz 17. veka. 
„Francuski deo grada“ naziva se Luvan, i taj deo krase vile i apartmanska naselja iz dvadesetih i tridesetih godina 20. veka, što je zapravo kolonijalni deo Šangaja. 
Svakako nemojte zaobići dva najveća budistička hrama a to su Jing An Si i Ju Fo Si, a obavezno predahnite na Ksuhuiju, gde se nalaze raznorazni barovi i kafići. Možete i da šopingujete jer u ovom, severozapadnom delu grada, postoje najvažniji tržni centri.
Ako želite dobar noćni provod, znajte da je Šangaj grad koji živi 24 časa dnevno. 
 

Koliko traje let od Beograda do Šangaja?

Najkraće vreme da stignemo u Kinu, tj. u Šangaj je 16 časova i 30 minuta, a najduže samo dva sata više, što zavisi od vašeg izbora avio prevoznika.

Koliko su udaljeni Beograd i Šangaj?

Dva grada deli 8417 kilometara.

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Šangaja?

Kada sletite na aerodrom u Šangaju, moraćete svoje časovnike da pomerite na šest časova unapred, jer toliko iznosi vremenska razlika između dva grada.

Aerodrom u Šangaju

Sletećemo na Međunarodni aerodrom Pudong, koji za godinu dana opsluži čak četrdeset miliona ljudi iz celog sveta. Do centra Šangaja stići ćemo metroom ili autobusom.

Koja je cena avio karte Beograd – Šangaj?

Cena zavisi od toga da li letite u jednom pravcu, ili znate tačan datum svog povratka u Beograd, pa ćete birati povratnu kartu. U prvom slučaju, potrebno je da izvdojite od 760 do 1524 evra, a u drugom, od 1357 do 1941 evro.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od agencija gde mozete naci ponudu za kupovinu AVIO KARTE BEOGRAD - ŠANGAJ

Avio karte Beograd – Šangaj :
Avio karte Beograd – Šangaj Beograd:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Avio karte Beograd – Šangaj
Napišite komentar:
Mihajlo Nastasovic

Petak, 01.09.2017. 11:20

Kako god da okrenete, Sangaj je takva destinacija da pre ili kasnije sigurno treba da je posetite. Sve drugo sto bih vam mogao reci je po meni cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

Simona Vucinic

Sreda, 17.05.2017. 12:23

Po svemu sudeci, ovo je jedan i vise nego odlican grad bez kojeg se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze.

Todor Markovic

Četvrtak, 04.05.2017. 07:08

Koliko mi se samo cini, Sangaj je odlican grad. Mada, treba unapred svakako da znate da ga u svakom slucaju vredi posetiti samo ukoliko unapred tacno znate sta je to sta zelite.

Marta Dencevic

Četvrtak, 20.04.2017. 10:32

Koliko mi se samo cini, ovaj grad je mnogo napredovao u poslednjih nekoliko godina.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 06.04.2017. 08:07

Po pravilu, sto se tice ovog grada, kvalitet putovanja je naravno i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni i nista vise od toga.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 04.04.2017. 08:00

Koliko mi se samo cini, Sangaj je jedna odlicna destinacija. Jedina je stvar u tome sto morate da potrezite zaisat neku proverenu agenciju.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 20.03.2017. 11:05

Po meni je samo veoma vazan, da se bas na ovom mestu opredelit za kvalitet. Sve drugo je po meni manje vazno.

Nikolina Pantelic

Sreda, 01.03.2017. 07:40

Moje licno misljenje je takvo da su avio karte za ovaj grad nesto sto je bas skupo i sto u principu kosta najmanje 1000 eura u jednom pravcu.

Ivan Stojanovic

Petak, 10.02.2017. 10:02

Mislim da je po mnogima Sangaj odlicno resenje. Ako se vec za njega odlucite, sigurno se kasnije necete pokajati.

Jana Stankovic

Utorak, 31.01.2017. 07:46

Sto se mene licno tice, Sangaj je odlicna destinacija. Sve ostalo je po meni daleko manje vazno.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 10:29

Koliko mi se samo cini, ovo su bas onako trazene avio karte i bas iz tog razloga je posebno veoma znacajno da im se posebno posvetite.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 26.12.2016. 07:37

Sto se tice mogucnosti da letite za Sangaj, samo treabd a znate da cene za karte nisu ni malo jeftine.

Dusan Markovic

Četvrtak, 08.12.2016. 11:15

Po ovom pitanju odmah trebad a rezerviste svoju kartu u nekoj dobroj agenciji, posto su inace redovi cekanja poprilicno veliki.