Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Detroit
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Detroit

Detroit se nalazi u saveznoj američkoj državi Mičigen i njen je najveći grad. Mičigen je inače država regiona Velikih jezera, i predstavlja devetu najmnogoljudniju zemlju u SAD-a.

 

 

Ovo je priča o Detroitu, gradu koji je imao veliki američki san i predstavljao je drugo ime za automobilsku industriju. 

Detroit zanimljivosti

Ako već letite „preko bare“, u Detroit, svakako želite da znate nešto više o samom gradu kao i o cenama avio karata, vremenu potrebnom za samo putovanje i slično. U daljem tekstu ćemo se potruditi da vam te informacije ukratko navedemo.

Svojevremeno je američki roker Ted Nadžent, Detroit opevao sledećim stihovima – „Detroit, to je mesto gde treba da budeš“. 

Tokom prošlog veka, grad je predstavljao prestonicu američke automobilske industrije, kao i muzički centar. Na sve to danas podsećaju nadimci Motor siti i Motaun.

Detroit je 1701. godine osnovao Antoan de la Mot Kadilak, i u tom periodu je Francuska nudila besplatnu zemlju za naseljavanje. Zbog toga je Detroit izrastao u najveće naselje od Montreala do Nju Orleansa. 

U narednom periodu usledio je procvat Detroita, da su ga nazivali „Parizom Zapada“. 1904. godine Henri Ford je osnovao „Ford motor kompani“, pa ovaj grad uskoro postaje centar automobilske industrije i sedište Dženeral motorsa, Krajslera... 

Svojevremeno su Detroit nazivali i „gradom šampiona“, zahvaljujući sjajnim sportistima. Tokom Drugog svetskog rata, grad je bio centar podrške saveznicima, a takođe važi i za rodno mesto režisera Fransisa Forda Kopole, kao i rok muzičara Alisa Kupera. 

Ipak, od svega toga su ostale samo uspomene, pošto je grad doživeo kraj američkog sna, a danas imaju moto koji glasi – “nadamo se boljem, koje će se uzdići iz pepela“. 

Koliko traje let od Beograda do Detroita?

Da biste stigli u Detroit, biće vam potrebno najmanje 13 časova i 35 minuta, a najduže 52 sata i dva minuta, što sve zavisi od toga za koju avio kompaniju se odlučite.

Koliko su udaljeni Beograd i Detroit?

Dva grada deli 7736 kilometara.

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Detroita?

Pošto sletite na aerodrom, biće potrebno da svoje časovnike vratite za šest sati unazad u odnosu na prestonicu Srbije.

Aerodrom u Detroitu

Sletećemo na Aerodrom Metropolit, koji važi za jednu od najmodernijih vazdušnih luka u Americi.

Koja je cena avio karte Beograd – Detroit?

Koliko ćete novca izdvojiti za avio kartu najpre zavisi od toga da li letite u jednom pravcu, ili znate tačan datum svog povratka u Beograd. Sledeće na šta bi trebalo misliti je rezervacija karte na vreme, kako biste dobili povoljnu cenu, ali i odabrali avio kompaniju sa kojom ćete najbrže stići do odredišta.

Zahvaljujući svemu nabrojanom, značajno štedite i novac i vreme. Dakle, ako se opredeljujete za povratnu avio kartu, cene se kreću u rasponu od 724 do 1084 evra, dok za kartu u jednom smeru potrebno je platiti između 519 i 1342 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Po mnogo cemu je veoma vazno da se Detroit posebno dobro poseti i da se obidju sva kapitalna zdanja. Jedino je problem to sto za ovaj grad ne postoji direktna avionska linija ali ce sigurno i vremenom to da se popravi.
17.05.2017
Simona Vucinic
Sto se mene licno tice, sto se Detroita tice, pre ili kasnije cete sigurno moci na vreme da pronadjete neke avio karte koje su relativno povoljne.
04.05.2017
Todor Markovic
Detroit je zaista jedan veliki grad i u njemu zaista ima dosta razlicitih sadrzaja. Samim tim, zaista ga vredi posetiti i zbog toga to po meni nisu bas previse bacene pare.
20.04.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se Detroita tice, sigurno je kvalitet nesto do cega cete pre ili kasnije moci da dodjete.
06.04.2017
Janko Zivanovic
Po pravilu, sto se ovog grada tice, kvalitet je nesto sto pre ili kasnije sigurno treba i mora da dodje do izrazaja. Sve druge stvari su po meni daleko manje vazne i bitne.
04.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Moram odmah da kazem da cene avio karata za Detroit nisu vise ni priblizno toliko povoljne kao sto se mozda pojedinim ljudima cini. Ima tu naravno dosta troskova koji mozda ne dolaze odmah u prvi plan.
20.03.2017
Petar Jankovic
nema sta, ovo je po meni odlican grad. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
01.03.2017
Nikolina Pantelic
Sto se ovog grada tice, sigurno je veoma lepo da se vidi ali je u isto vreme i veoma skupo da se u njega otputuje.
10.02.2017
Ivan Stojanovic
Koliko mi je samo poznato, sto se Detroita tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno. Bezbednost ipak svima treba da bude na prvom mestu.
31.01.2017
Jana Stankovic
Koliko mi se samo cini, sto se Detroita tice, ovde je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
16.01.2017
Marko Petrovic
Licno samo mislim da je potrebno sto se ovoga tice, samo da potrazite neku bas dobru, strucnu i proverenu agenciju.
26.12.2016
Biljana Brankovic
Sto se ove destinacije tice, koliko mogu da vidim sve veci broj ljudi se odlucuje da otputuje bas na nju. Verovatno tamo imaju neke rodjake
08.12.2016
Dusan Markovic
Koliko je samo meni poznato, ovo nisu ni malo jeftine karte. Samo zbog toga treba da posetite neko provereno mesto.