Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Hanover
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Hanover

Ako želite da čujete kako se najpravilnije izgovara namački jezik ili da obiđete grad koji pruža najudobniji život, destinacija koju bi trebalo da posetite je Hanover. Za vrlo kratko vreme ćete se zaljubiti u ovaj grad, a možda najviše u uređen sistem po kome isti funkcioniše.

 

Hanover znamenitosti

Grad Hanover naseljava oko pola miliona ljudi, a sa aerodroma do centralne železničke stanice, Hauptbanhof, stići ćete regionalnim vozom. Odmah pored, nalazi se stanica Kropke. 

Na velikom trgu, postoji spomenik Ernstu Augustu koji je predstavljen na konju, tako da je to sličnost između Beograda i Hanovera, jer se žitelji sastaju „kod konja“.

Sam centar vodi od Bahnhof Strasse do trga Kropke. Ovde se nalazi pešačka zona, sa biciklističkim stazama, ali i gradska pijaca, kao i mnogobrojni restorani gde možete da popijete nemačko pivo ili kafu i odmorite se do sledeće stanice za obilazak.

Ako se u Hanoveru nalazite po prvi put, za vas postoji takozvana „crvena nit“, ili linija iscrtana po ulicama koja vas vodi kroz središte grada, pokazujući vam sve najvažnije arhitektonske ukrase, tako da „crvena linija“ sadrži ukupno 36 crvenih tačaka. 

Marktkirche je crkva izrađena od crvene cigle i predstavlja jednu od glavnih znamenitosti Hanovera. Njena visina je 90 metara, a kada priđete vratima, ona će se automatski otvoriti. 

Inače, ovaj grad važi i za jedan od ekonomskih i univerzitetskih centara Nemačke. Poznat je i po dvorcu Schloss, koji je izgrađen u renesansnom stilu, a kao obavezna mesta za posetiti navešćemo i Pokrajinski muzej ili Landesmuseum, Muzej Kestner, koji je poznat po kolekciji egipatskih predmeta, ali i po dekorativnoj i primenjenoj umetnosti. 

Obiđite i Opernhaus, ili Operu, koja predstavlja sjajno delo neoklasične arhitekture, i odmorite u Herrenhausen, što su zapravo prelepe zelene bašte, smeštene sa obe strane Herrenhauser avenije. 

Ako ste mladi i želite zabavu u Hanoveru, radovaće vas kada pročitate da postoji dosta poznatih noćnih klubova u kojima nastupaju svetski poznati DJ-evi. Dobri restorani će vam ponuditi vrhunske specijalitete nemačke kuhinje, a ako uživate u šopingu, na raspolaganju vam stoje mnogobrojni tržni centri.

 

Koliko traje let od Beograda do Hanovera?

Najrbže ćete stići za tri sata i pedeset minuta, a najduže ćete putovati 22 sata i 5 minuta.

Koliko su udaljeni Beograd i Hanover?

Dva grada deli 1405 kilometara.

Koja je vremenska razlika između Beograda i Hanovera?

Prestonica Srbije i nemački grad se nalaze u istoj vremenskoj zoni, tako da nećete morati da usklađujete vreme nakon sletanja. 

Aerodrom u Hanoveru

Slećemo na Aerodrom Hanover (Lagenhagen). Ova vazdušna luka je udaljena 11 kilometara od centra grada.

Koja je cena avio karte od Beograda do Hanovera?

Cena uvek zavisi od toga za koju avio kompaniju ste se odlučili, ali i da li letite u jednom smeru ili ste rezervisali povoljnu povratnu avio kartu. U prvom slučaju cene se kreću u rasponu od 352 do 655 evra, a u drugoj varijanti, biće vam potrebno između 451 i 606 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Kada pricamo o ovim avio kartama, sigurno ce trebati dosta vremena i vode da protekne dok se to nesto ne zavrsi. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Cene su takodje nesto sto bi trebalo da pre ili kasnije dodje do izrazaja.
17.05.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, po mnogo cemu je ovaj grad i vise nego dobro resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i bacanje novca.
04.05.2017
Todor Markovic
Naravno da je Hanover odlicna destina. Licno smatram da je to zapravo destinacija koja i vise nego vredi.
20.04.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je ovo i vise nego odlican grad.
06.04.2017
Janko Zivanovic
Sto se ovog grada tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve druge stvari su po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
04.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko se vec odlucite za Hanover, bolje vam je da odmah potrazite neku proverenu avio kompaniju koja je poznata po udobnosti i kvalitetu svojih usluga.
20.03.2017
Petar Jankovic
Pre svega je ovo odlican grad za putovanja a i pivnice su odlicne.
01.03.2017
Nikolina Pantelic
Sto se tice ovog grada, za njega mozete bez problema da letite za nekoliko stotina eura.
10.02.2017
Ivan Stojanovic
Moje je licno misljenje da sto se ovog grada tice, veoma je vazno da se oducite za kvalitet.
31.01.2017
Jana Stankovic
Nikada do sada nisam putovao u ovaj grad i tesko da cu to ikada i uraditi.
16.01.2017
Marko Petrovic
Iako su ovo relativno destinacije koje su blizu, najvaznije je da se odlucite za kvalitet. Ostalo nista vise ne treba da vas zanima.
26.12.2016
Biljana Brankovic
sto se tice hanovera, samo treba da znate da je bitno da se oko toga posavetujete sa nekim proverenim mestom.
08.12.2016
Dusan Markovic
Ako se vec odlucite da putujete u ovaj grad, odmah treba da znate da je veoma let i da ga definitivon vredi posetiti.