Vratite se na mobilnu verziju sajta
Avio karte Beograd – Los Angeles Avio karte Beograd – Los Angeles - ove agencije imaju u svojoj ponudi avio karte za veliki broj destinacija. Saznajte sve o ovoj atraktivnoj destinaciji i znamenitostima Los Angeles-a, kao i cene i akcije za kupovinu avio karte za Los Angeles. www.navidiku.rs Avio karte Beograd – Los Angeles

Avio karte Beograd – Los Angeles

Možda su vam potrebne „Tri karte za Holivud“? Želite da obiđete Grad Anđela i srce svetske filmske industrije, odnosno, najveću fabriku snova?
 
 
Los Angeles je glavni grad američke države California, i ujedno i najveći grad na Zapadnoj obali. Ako bismo nabrajali najveće gradove u SAD-a, prvi bi bio New York, a na drugom mestu Los Angeles.

Zašto treba posetiti Grad Anđela?

Pored toga što se u Holivudu stvara mnogo filmova koje sa zadovoljstvom gledamo, Los Angeles je i centar biznisa, mode i trgovine. 
Ako preletite okean, i nađete se u ovom veličanstvenom gradu, svakako morate obići pored Hollywood-a, i Santa Monica Pier, Venice Beach, Los Angeles Downtown, Hollywood Walk of Fame, Griffith Observatory, Rodeo Drive, Grauman’s Chinese, Malibu i naravno, Beverly Hills. 
Često ćete čuti da Los Angeles skraćeno zovu L.A. (el-ej). Evo nekih zanimljivosti koje verovatno niste znali. Čuvena slova na Hollywood Hills-u, zajedno su teška 220 tona. Na Rodeo Drive-u pronaći ćete najeksluzivnije trgovine koje je obišla Julia Roberts u kultnom filmu „Zgodna žena“ (Pretty woman). 
Verovatno ste gledali čuvenu seriju „Baywatch“, na koju će vas podsetiti poznata Venice plaža, a ukoliko volite da surfujete, uživo a ne putem interneta, za vas je nezaobilazno mesto Malibu i Surfrider Beach. 
Nemojte izovstaviti da obiđete muzej voštanih figura „Madam Tussauds“, gde se posetioci mogu slikati kraj realističnih sportskih, filmskih zvezda i svih drugih poznatih osoba i slavnih ličnosti iz istorije.

Koliko traje let od Beograda do Los Angelesa?

Iz Beograda do Grada Anđela ne postoji direktan let, ali možete presedati koristeći najpoznatije svetske avio kompanije. Koliko dugo ćete leteti preko okeana, zavisi za kog prevoznika ste se odlučili. 
 
 
Najkraće vreme potrebno da se stigne u Los Angeles je 19 časova i 20 minuta, pri čemu se pravi pauza u trajanju od pet časova. Najduže trajanje putovanja do grada na obali Tihog okeana, je ceo jedan dan, dakle oko 24 časa, u šta se računa i zadržavanje na aerodromima.

Kolika je udaljenost između Beograda i Los Angelesa?

Ako pogledamo na kartu sveta, ili na globus, videćemo da ćemo uskoro otići na drugi kraj planete. Beograd i Los Angeles su udaljeni čitavih 10299 kilometara. 
Kolika je vremenska razlika između Beograda i Los Angelesa?
Kada sletite na međunarodni aerodrom LAX, biće potrebno da vratite svoje kazaljke devet časova unazad, pošto toliko iznosi razlika u vremenskim zonama, između Los Angelesa i Beograda.

Aerodrom LAX

Aerodrom u glavnom gradu Kalifornije, godišnje primi oko 67 miliona putnika, što ga svrstava na treće mesto kada se radi o najprometnijim aerodromima na svetu. U neposrednoj blizini aerodroma LAX nalazi se dosta hotela koji nude uslugu prevoza od i do aerodroma. 

Cena avio karte Beograd – Los Angeles:

Cena karte zavisi da li kupujete povratnu kartu ili u jednom smeru, kao i od toga koju avio kompaniju ćete izabrati. U tom smislu, potrebno je izdvojiti između 754 i 855 evra. Ako se odlučite za kartu u jednom pravcu, platićete između 622 i 1222 evra.
*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Avio karte Beograd – Los Angeles
Napišite komentar:
Snezana Aleksic

Ponedeljak, 05.11.2018. 04:32

Nisam siguran da li posotji direktan let za Los Angeles iz Beograda. Mozda je takav let postojao nekada kada je JAT bio mocna firma. Sa druge strane, ukoliko odlucite da letite za Los Angeles, sigurno cete moratiti da presedate.

Milen Jovanovic

Petak, 01.09.2017. 08:26

Los Angeles je veoma udaljena destinacija i ne postoji direket let iz Beograda vec morate da presedate. To moze da bude kako god da okrenete posebno veliki problem. Bez takvog jednog problema sigurno ne biste trebali da se dalje dvoumite u pogledu rezervacije na vreme.

Jovana Milinkovic

Sreda, 17.05.2017. 10:54

Koliko mi se samo cini, mogu ove avio karte da se plate bez nekih vecih problema. Pri tome, zaista tu ne moze nista previse da me zacudi.

Filip Milutinovic

Sreda, 03.05.2017. 02:29

Ukoliko izaberete bas Los Angeles da otputujete, smatram da cete u tom slucaju sigurno izabrati jednu i vise nego dobro destinaciju za putovanje.

Lea Stankovic

Sreda, 19.04.2017. 02:26

U svakom slucaju su ovo i vise nego dobre karte. Samo treba naravno da imate dovoljno novca.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 06.04.2017. 06:58

Po meni su licno ovo odlicne avio karte. Sve drugo je ako mene licno pitate samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 03.04.2017. 02:12

Kako god da okrenete, moraju ove avio karte da se lepo plate, kako pre tako i kasnije.

Todor Markovic

Ponedeljak, 20.03.2017. 09:52

Po meni ovo nije bas toliko daleko. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.

Marta Dencevic

Utorak, 28.02.2017. 11:44

Nema sta, ovo je jedna odlicna destinacija. Ukoliko se ipak za nju odlcuite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.

Janko Zivanovic

Petak, 10.02.2017. 08:32

Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da znate da su ovo karte koje prvo moraju da se rezervisu nekoliko meseci ranije a da dalje pri tome moraju i dosta da se plate.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 30.01.2017. 01:19

Licno mislim da je sto se ovoga tice, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo onda i nije bas toliko vazno.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 08:52

Sto se mene licno tiče, veoma je ovo lepa relacija ali je osnovni problem sto avio karta na njoj veoma puno kosta.

Nikolina Pantelic

Ponedeljak, 26.12.2016. 12:06

Ako mene pitate, bilo bi bas dobro kada bi moglo direktno da se leti do Los Angelesa. Ak bsa to budete uradili, sigurno se onda necete pokajati.

Ivan Stojanovic

Četvrtak, 08.12.2016. 09:57

Sigurno su avio karte na ovoj relaciji i vise nego povoljne. Sve naravno zavisi od toga gde ih kupujete i u koje vreme to radite.

Jana Stankovic

Utorak, 22.11.2016. 12:58

Licno smatram da je po pitanju letnja na relaciji Beograd - Los Angels ubedljivo najbolje resenje da posetite agenciju Viza Air Travel i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 10:39

Beograd - Los Angeles je definitivno jedan veoma lepa destinacija za letenje ali je problem u tome sto morate da presedate. Zbog toga treba da se obratite agenciji kao sto je Play Travel posto u nju zaista mozete da imate puno poverenje.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 12.09.2016. 11:11

Bilo bi bas lepo kada bi ponovo oziveli avio letovi na ovoj liniji, ali iskljucivo ono koji su direktni (bez presedanja).

Dusan Markovic

Ponedeljak, 08.08.2016. 12:38

Nisam siguran da li posotji direktan let za Los Angeles iz Beograda. Mozda je takav let postojao nekada kada je JAT bio mocna firma. Sa druge strane, ukoliko odlucite da letite za Los Angeles, sigurno cete moratiti da presedate.