Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Abu Dabi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Abu Dabi

Okružen pustinjom, nalazi se Abu Dabi. Ne morate biti posebno avanturističkog duha da biste poželeli da odletite na ovaj kraj sveta, potrebno je samo da volite osećaj koji pruža upoznavanje drugih kultura, ljudi, arhitekture, običaja...

 

 

Sasvim dovoljno razloga da rezervišete kartu za čaroliju zvanu Abu Dabi.

Abu Dabi znamenitosti

Hajde da krenemo od obilaska pustinje, jer je to jedinstven doživljaj. Ujedno, to je i najpopularnija turistička atrakcija, jer ćete sesti u džip i voziti se preko usijanog peska, sve do Beduinskog kampa. Tu se možete oprobati u jahanju kamila, ali i degustirati razne specijalitete, pa kada se okrepite, krenite dalje u avanturu.

Yas Marina Circuit, je staza na kojoj učestvuju vozači Formule 1, pa eto prilike, da makar na kratko, postanete i vi jedan od njih, ulazeći u krivinu 200 na sat.

Vratimo se kulturi i arhitekturi. Sheikh Zayed džamija, po veličini je treća muslimanska bogomolja, i u istu može stati oko četrdeset hiljada posetilaca i vernika. Oduševiće vas prizor prelepih tepiha, koji su osvetljeni kristalnim lusterima.

Da biste upoznali arapsku istoriju i kulturu, obiđite Saadiyat Island kulturni centar. Ovo ostrvo sačinjavaju Kulturni Performans Centar, Louvre Abu Dabi, Guggenheim Abu Dab i Zayed Nacionalni Muzej.

Hajdemo opet na temu vožnje, da bismo vam dočarali kako možete zadovoljiti sva svoja interesovanja u jednom gradu, kao što je Abu Dabi. Na Yas Ostrvu nalazi se Ferrari pak, gde će vam adrenalin dostići vrhunac kada se budete vozili na popularnim toboganima.

Najatraktivniji vodeni tobogani sveta, nalaze se upravo u ovom gradu. Ako niste uživali u vožnji na njima, kao da niste ni posetili Abu Dabi. Ukupno postoji četrdeset tri tobogana, pa ćete biti u dilemi koji je najuzbudljiviji, za jednu ludu porodičnu, ili vožnju u dvoje.

Može se reći da celokupna poseta ovom gradu predstavlja uzbuđenje u svakom trenutku. Provozajte se žutim gliserima po pučini, pa gledano sa vodene strane, možete da uživate u Abu Dabiju iz jedne sasvim drugačije perspektive.

Ako više volite vožnju na četiri točka, sedite na vrh otvorenih autobusa, i prepustite se lepotama od kojih zastaje dah.

I za kraj smo ostavili poslasticu, a to je najskuplji hotel koji je ikada izgrađen. U pitanju je Palata Emirates, koja je postala mesto okupljanja svetskog krem društva.

 

Koliko traje let od Beograda do Abu Dabija?

Naravno, ako putujete direktnim letom, stići ćete veoma brzo, i to za svega pet sati. Ukoliko se odlučite za avio kompaniju kod koje ima presedanja, vaše putovanje trajaće znatno duže, ali vam to daje priliku da obiđete neke prelepe gradove dok čekate na sledeći let. 

Kolika je udaljenost između Beograda i Abu Dabija?

3799 kilometa deli dva grada, pa se uvek preporučuje korišćenje usluga avio kompanija, jer je to najjeftiniji, najbrži i najudobniji način da stignete na odredište.

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Abu Dabija?

Kada sletite na aerodrom, moraćete da pomerite svoje časovnike dva sata unapred.

Aerodrom u Abu Dabiju

Od aerodroma moraćete da pređete još 25 kilometara da biste došli do centra grada, naravno, prevoz je organizovan. Ako vam je potreban odmor, pre nego što nastavite dalje, u blizini se nalaze hoteli sa vrhunskom uslugom.

Kolika je cena avio karte Beograd – Abu Dabi?

Za povratnu kartu na ovoj relaciji potrebno je izdvojiti između 369 i 607 evra. Koliko ćete platiti, zavisi za koju avio kompaniju ste se odlučili.

Ako ne znate kada ćete se tačno vratiti iz Abu Dabija za Beograd, uzećete kartu u jednom smeru. Ona će vas koštati od 252 do 336 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Abu Dabi je odlicna destinacija ali je problem u tome sto nije ni malo skupa. E sad, mozda tokom godine mozete da pronadjete popuste na kojima mozete mozda avionsku kartu da rezervisete po nesto povoljnijim cenama.
17.05.2017
Marta Dencevic
Po mnogo cemu je Abu Dabi odlicno resenje ali kao sto je vec neko do sada rekao, nije ovo bas previse pristupacna destinacija za putovanje.
03.05.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju je ovo jedan i vise nego zahtevan grad.
06.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Po pravilu je ovo odlicno resenje. Sve drugo samo moze da bude jedno cisto gubljenje vremena u ciji kvalitet u svakom slucaju nemate razloga da sumnjate kako pre a tako ni kasnije.
03.04.2017
Janko Zivanovic
Uvek je problem sa ovim kartama u tome sot nius bas nesto psoebno jeftine. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
20.03.2017
Nikolina Pantelic
Po meni je ovo odlicna destinacija. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
28.02.2017
Petar Jankovic
Moje licno misljenje je takvo da ukoliko se vec odlucite za ovu destinacijiju, da se sigurno necete pokajati.
10.02.2017
Jana Stankovic
Medju nasim ljudima, ovo je zaista jedan sve popularnija destinacija. Ukoliko se vec za nju odlcuite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
31.01.2017
Ivan Stojanovic
Nema sta, Abu Dabi je odlicna destinacija. Jedina je stvar u tome sto karte za nju nisu ni malo jeftine.
16.01.2017
Marko Petrovic
Ovo je prelepa destinacija ali je zaista i vise nego veliki problem pravi finansijski momenat. Ovo su avio karte koje su veoma skupe.
26.12.2016
Biljana Brankovic
Abu dabi je sigurno idealno resenje za vas. Ako se odlucite da ga posetite sigurno se necete pokajati.
08.12.2016
Dusan Markovic
Ovo je koliko mogu samo da vidim jedan veoma zammljiva i u isto vreme i veoma popularna destinacija. Naravno, da biste avionom putovali u nju, zaista treba da imate puno novca.