O nama - TURISTIČKA AGENCIJA TIJUANA TICKETS


Turistička agencija Tijuana Tickets uvodi Vas u čarobni svet putovanja kreiran u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela, avio karata, ekskurzija i izleta za ceo svet.

U skladu sa aktuelnim trendovima u turističkoj industriji, agencija Tijuana Tickets nudi Vam mogućnost organizacije Vašeg ličnog putovanja bilo gde u svetu. Dužina i sadržaj putovanja oblikovani su prema Vašim željama, a datumi putovanja na raspolaganju su tokom čitave godine.

Provedite savršeno letovanje na najlepšim plažama popularnih letovališta u Grčkoj, Španiji, Italiji, Turskoj, Egiptu i Crnoj Gori. U ponudi turističke agencije Tijuana Tickets očekuje Vas veliki izbor aranžmana, a Vaše je samo da izaberete avionski ili autobuski prevoz.

Otkrijte plavetnilo morskih dubina i vrelinu belog peska na nekoj od atraktivnih egzotičnih destinacija koje su bliže nego što mislite posredstvom agencije Tijuana Tickets. Obradujte Vaše najmilije i posetite Sejšele, Bali, Maldive, Tajland, Mauricijus, Dominikansku Republiku, Kubu…

Za sve one koji vole aktivan odmor, dobar šoping, ali i susret sa zadivljujućom kulturom i istorijom, naša preporuka je poseta nekom od najlepših gradova u Evropi: Beč, Lisabon, Rim, Madrid, Prag i drugi.

Turistička agencija Tijuana Tickets bavi se prodajom najjeftinijih avio karata vodećih svetskih i low cost kompanija za ceo svet. Za Vaš miran i siguran boravak u inostranstvu, nudimo usluge putnog osiguranja, u saradnji sa našim partnerima Delta Generali i DDOR osiguranje.

Uživajte i Vi na putovanju iz snova, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h

Turistička agencija Tijuana Tickets, Vespučijeva 24, Bežanijska kosa, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Turistička agencija Tijuana Tickets
  • turistička agencija Tijuana Tickets,
  • turistička agencija Tijuana Tickets Bežanijska kosa,
  • turistička agencija Tijuana Tickets Novi Beograd,
  • turistička agencija Tijuana Tickets Beograd,
  • turistička agencija Bežanijska kosa,
  • turistička agencija Novi Beograd