Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Avio karte Beograd – Boston
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Avio karte Beograd – Boston

Ukoliko želite da u Americi vidite grad koji liči na evropske, a pri tome uživate u zelenim površinama i lepim građevinama, Boston je na listi gradova koje bi obavezno trebalo posetiti.

 

Znamenitosti Bostona

Ovaj američki grad možete da istražujete i sami, ali je dobro rešenje i da se priključite turističkim turama koje će vas provesti kroz celu istoriju Bostona.

Kao što smo naveli, ovo je jedan od najzelenijih gradova u SAD-u, tako da stanovnici veoma vode računa o reciklaži, smanjenju emitovanja štetnih gasova i slično, a sve u svrhu zaštite životne sredine.

Boston Common, sa svojim jezerom, u kome se nalaze labudovi, patke i ostala družina, predstavlja jedan od najpoznatijih parkova. Možete se čak voziti brodićem koji je u obliku labuda, što će biti posebno zanimljivo.

Ukoliko ste u Bostonu sa svojom decom, ona će svakako uživati, jer osim što je grad izuzetno čist i pun pažljivo osmišljenih parkova, tu se nalaze i mnogobrojna igrališta sa igračkama i voznim parkom.

Nedaleko od samog centra grada smestio se čuveni Harvard, a nekoliko kilometara izvan Bostona se nalazi arboritum, što je veći park, gde ćete videti što-šta zanimljivog, kao što je izložba ukrasnih biljaka penjalica i grmova.

Glavni put koji je prolazio kroz Boston, premešten je pod zemlju, a na površini su izgrađeni parkovi. Čak se i u finansijskom distriktu nalaze zelene površine, a za kraj evo i jedne zanimljivosti – ovaj grad se često naziva i „Pasuljgrad“, pošto postoji veoma ukusno jelo od pasulja iz tog kraja. 

 

Koliko traje let od Beograda do Bostona?

Da biste pristigli u ovaj zeleni grad u Sjedinjenim Američkim Državama, biće vam potrebno najmanje dvanaest časova i četrdeset dva minuta, a najviše trideset jedan čas. Za koliko ćete tačno stići, zavisi od avio kompanije za koju se odlučite. 

Koja je razdaljina između Beograda i Bostona?

Dva grada su udaljena tačno 6957 kilometara.

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Bostona?

Pošto sletite na bostonski aerodrom, moraćete svoje časovnike da pomerite za šest sati unazad, jer toliko iznosi vremenska razlika između dva grada.

Aerodrom u Bostonu

Sletećemo na Međunarodni aerodrom General Edvard Logan, čije usluge za godinu dana iskoristi oko 13,5 miliona putnika iz celog sveta. 

Koja je cena avio karte Beograd – Boston?

Na cenu avio karte utiče vaš izbor avio prevoznika, to jest da li ste svoje karte rezervisali na vreme. Ukoliko ste to učinili, a znate tačan datum svog povratka u Beograd, možete uštedeti novac i brže stići na odredište.

U tom smislu, cena povratne karte se kreće u rasponu od 618 do 697 evra, a ako letite u najzeleniji grad Amerike u samo jednom smeru, potrebno je da izdvojite između 606 i 1756 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Od Bostona po meni jednostavno ne postoji bolja destinacija, sve drugo sto bih vam rekla sigurno bih vas samo slagala. U tom gradu su koliko samo mogu da vidim ubedljivo najbolje turisticke destinacije od kojih po meni ne postoji nista bolje.
17.05.2017
Simona Vucinic
Po mnogo cemu je Boston i vise nego odlican grad bez kojeg se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze.
04.05.2017
Todor Markovic
Koliko samo mogu da vidim, po mnogo cemu je ovo zaista jedna i vise nego odlicna destinacija.
20.04.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih avio karata tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje. Druge stvari po meni naravno da nisu bas toliko vazne kao sto bi mogda mogle da budu.
06.04.2017
Janko Zivanovic
Po pravilu, sto se ovog grada tice, sigurno je samo to da pre ili kasnije treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini.
04.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Ja kada bih leteo u Bosotn samo bih gledao da to bude u vreme kada postoji ili ima neka velika kosarkaska utakmica zbog toga sto je to za mene jedan pravi dogadja i dozivljaj.
20.03.2017
Petar Jankovic
Po meni je sto se ovog grada tice, kvalitet nesto u sta u svakom slucaju ne treba da sumnjate.
01.03.2017
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je takvo da sto se Bostona tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je sto se mene licno tice, cisot gubljenje vremena.
10.02.2017
Ivan Stojanovic
Koliko mi je samo poznato, sto se Bostona tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
31.01.2017
Jana Stankovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovoga tice, licno je voema bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
16.01.2017
Marko Petrovic
Ako nesto moze da vam bude za utehu je onda to da u Bostonu zaista zivi i vise nego veliki broj Srba.
26.12.2016
Biljana Brankovic
Boston je idealan grad kada pricamo o putovanjima u Ameriku. Pri tome, to je i grad u kojem zivi bas veliki broj Srba.
08.12.2016
Dusan Markovic
Koliko je meni poznato, Boston je bas onako veliki i lep grad. Kazem to onako iz prve ruke. Moji prijatelji tmao zive vec nekoliko godina i rade kao samostalni umetnici. Bas su me skoro zvali da dodjem kod njih. Mada, najvise me koci cena karte koaj izgleda nije ni malo jeftina.