Volvo servis Beograd

Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Mokroluška Nova 17
Beograd
Adresa: Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd

Volvo servis Novi Sad

Adresa: Novosadski put 160
Novi Sad
Adresa: Vršačka 52
Novi Sad

Volvo servis Šabac

Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Petra I, br.80
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Volvo servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Volvo servis

Bilo da vam je potreban redovan servis ili se nosite se težim kvarom, u susret vam može izaći bilo koji od predstavnika dobro rasporostanjene mreže auto servisa za Volvo.

Mali servis za Volvo

Mali servis se preporučuje kao redovno i obavezno održavanje automobila. Ovaj vid servisa predstavlja zamenu svih filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja, a povremeno se proveravaju i dodaju tečnosti rashladog i kočionog sistema. Stručnjaci savetuju vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000-20000 km.

Veliki servis za Volvo

Veliki servis ili periodično održavanje vozila obavlja se u intervalu između pređenih 60000 km i 120000 km. Prilikom velikog servisa vrši se zamena zupčastog kaiša, zamena rolera, španera i vodene pumpe i obavlja prilagođena provera stanja vozila. Interval između dva velika servisa, u zavisnosti od starosti i performansi datog vozila, obuhvata raspon između pređenih 60000 km i 120000 km.

Servis i delovi za Volvo

Servis za Volvo V40, servis za Volvo V50, za Volvo V70, servis za Volvo S40, Volvo S60 servis, servis i popravke za Volvo S80, za Volvo C70, servis za Volvo Amazon, servis za Volvo XC90, obavljaju kvalifikovani serviseri u više radionica u Srbiji.
Servis automobila najčešće podrazmeva i zamenu nekih pokvarenih ili dotrajalih auto delova. Delovi se javljaju u sledećim kategorijama kvaliteta:
 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge Volvo servisa

Svi tipovi servisa, popravki i nadogradnji za Volvo V40, Volvo V70, Volvo S80 i sve ostale modele podeljeni su u naredne kategorije usluga:
 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene Volvo servisa

Cena malog servisa za Volvo S40 kreće se od 11000 do 13000 dinara (oko 100 evra), dok za veliki servis treba izdvojiti od 34000 do 38000 dinara (od 280 do 320 evra).
Cena malog servisa za Volvo V40 može biti u rasponu od 10000 do 14000 dinara (od 85 do 115 evra), a cena velikog servisa kreće se oko 35000 dinara (blizu 300 evra).
Mali servis za Volvo V50 iznosi od 11000 do 14000 dinara (od 95 do 115 evra), a veliki servis košta od 35000 do 40000 dinara (od 290 do 330 evra).
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Mladen Todorovic
Kada pricamo o kvalitetu, mislim da u Beogradu postoji svega nekoliko tipova ovlascenih volvo servisa. Ukoliko se odlucte da poklonite svoje poverenje nekom od takvih servisa, onda se sigurno necete pokajati.
Petar Jankulovski
Ovakav jedan kvalitetan auto kako god da okretene, zhateva jednu posebnu paznju. Ukoliko je njemu posvetite, sigurno se ni pre ali ni kasnije necete pokajati. Sa druge strane, za sve su potrebne pare ukljucujuci i servis Volvo vozila.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, ovo je pre ili kasnije psoebna vrsta servisa.
Ivana Petrovic
Moje licno misljenje je takvo da sot se tice Volvo vozila, kvalitet treba da bude i vise nego vazan.
Milen Jovanovic
kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta servisa. Pre svega automatik na ovim vozilima mora dobro i kvaltietno da se odrzava.
Marina Zivkovic
Sto se tice volvo vozila, odmah treba da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvaltiet. Sve drugo je onda manje vazno.
Filip Milutinovic
Mislim da je veoma bitno da se kaze da je Volvo nekada bio dobar automobil ali da j danas u svakom slucaju daleko od nekog kvaliteta.
Jovana Milinkovic
Potpuno se slazem sa tim da je Volvo odlican auto ali kao da j malo izgubio na kvalitetu. Posebno se to odnosi na verzije koje imaju automatske menjace.
Lea Stankovic
kada ve pricamo o ovoj vrsti servisa, odmah treba da znate da je on veoma tezak i zahtevan.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, po ovom pitanju je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Ipak se na kraju krajeva to jedino i racuna.
Simona Vucinic
Volvo je zaista vrhunski automobil ali kada pricamo o njemu nije bas nesto narocito dobra varijanta sa automatskim menjacem.
Todor Markovic
Ovo jeste dobar auto je zato ipak tezak za odrzavanje, posebno zbog toga sto cene ipak nisu bas toliko povoljne.
Marta Dencevic
Sto se tice ovog vozila, moj muz ga je vozio nekoliko dodina, pri tome je imao verziju sa automatskim menjacem.
Janko Zivanovic
Po pitanju volvo servis ako imate novca uvek vam je najbolje resenje da svoje poverenje ukazete ovlascenom servisu. U tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Ako vam je vec i potreban kvalitetan Volvo servis, samo treba da posetite servis Rasuo. To je mesto koje je poznato po veoma dobrom odrzavanju automatskih menjaca.
Nikolina Pantelic
Moja topla preporuka svima je da uvek tezite da posetite volvo servis. Pre svega, to je servis u koji mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Ukoliko imate kvalitento vozilo koje je Volvo i pri tome ima automatski menjac, onda je ubedljiov najbolje da posetite auto servis Simonovi i sigurna sam da se necete pokajati.
Biljana Brankovic
Po pitanju Volvo servisa, ubedljivo je najbolje resenje da posetite auto servis Zivkovic i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Petar Jankovic
Volvo je generalno poprilicno kvalitetan automobil bez obzira da li govorimo o njemu kao o vozilu sa manuelnim ili automatskim menjacem.
Ivan Stojanovic
Volvo servis je servis u koji mozete da imate puno poverenje ukoliko ga posetite u Beogradu. U tom smislu je definitivno najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Marko Petrovic
Kao i sva vozila koja nisu toliko zastupljena na nasem trzistu, tako i Volvo vozila su zahtevna vozila za odrzavanje. Ukoliko se vec odlucte da ih kupite, onda je u svakom slucaju najbolje unapred izracunate troskove odrzavanja.
Dusan Markovic
Kada pricamo o kvalitetu, mislim da u Beogradu postoji svega noliko tipovima ovlascenih servisa upravo za ovaj tip vozila. Ukoliko se odlucte da poklonite svoje poverenje nekom od takvih servisa, onda se sigurno necete pokajati.
Petar Jankulovski
Tradicionalno, Volvo su odlicni automobili ali poprilicno zahtevni za odrzavanje. Njih ne moze svaki majstor da odrzava. Zbog toga su vlasnici Volvo vozila uglavnom osudjeni da servisiraju svoje vozilo u nekom ovlascenom servisu.