Redovni servisi automobila su veoma isplativa investicija. Propisnim održavanjem ulažete u ispravnost i dugovečnost svog Nissan automobila.

Mali servis za Nissan

Mali servis predstavlja osnovno održavanje automobila. Kod ove vrste servisa vrši se zamena dotrajalih delova kao što su filter za gorivo, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine i motornog ulja. Ponekad se pristupa i dodavanju kočione i rashladne tečnosti. Propisani vremenski interval između dva mala servisa za većinu vozila marke Nissan jeste 12 meseci ili pređenih 10000-20000 km.

Veliki servis za Nissan

Veliki servis je zamena seta zupčastog kaiša (kaiša, španera, rolera) i vodene pumpe. U zavisnosti od modela i stanja vozila, veliki servis treba vršiti između pređenih 50000 km i 120000 km. Ukoliko automobil umesto kaiša ima lanac, ovu vrstu servisa nije potrebno obavljati pre pređenih 200000 km.

Servis i delovi za Nissan

Popravke i servis za Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan Note, auto servis za Nissan Qashqay, Nissan Almera, Nissan X-Trail, Nissan Patrol, servis za Nissan Juke i za ostale modele moguće je obaviti u radionicama kvalifikovanih servisera na našem tržištu.

Ukoliko bude potrebe za zamenom delova prilikom servisa, možete se odlučiti za OEM delove (delove za prvu ugradnju), originalne japanske rezervne delove, zamenske i polovne delove različitih japanskih i svetskih brendova. 

Usluge Nissan servisa

Intervencije i servisi iz narednih kategorija vrše se na svim modelima marke Nissan: 

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša ili lanca itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Nissan

Redovno održavanje automobila marke Nissan ne smatra se preterano skupim.

Mali servis za Nissan Almeru košta od 7000 do 8500 dinara (od 60 do 70 evra), dok za veliki servis, koji uključuje zamenu lanca, treba izdvojiti od 50000 do 60000 dinara (od 420 do 500 evra).

Cena malog servisa za Nissan Micru 1.2 iznosi od 4500 do 6000 dinara (od 35 do 50 evra), a veliki servis košta oko 40000 dinara (oko oko 330 evra).

Mali servis za Nissan Navaru iznosi oko 9000 dinara (oko 75 evra), a za zamenu lanca i veliki servis potrebno je izdvojiti od 50000 do 60000 dinara (od 420 do 500 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nissan servis
Pitaj firme

Besplatna kontrola antifriza!

0 Din.
Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena antifriza

Akcija -% 1200 Din.
Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

25.10.2018
Miroslav Jagnjic

Nissan su generalno kvalitena vozila. Primetio sam u poslednje vreme da je Nissan Patrol sve vise prisutan na nasem trzistu. Zbog toga mislim da je za odrzavanje takvo jednog finog vozila svakako potreban jedan kvalitetan servis.

06.03.2017
Stojance Ristovski

U svakom slucaju je ovo vrsta servisa koja dosta kosta i koja poprilicno treba da da se plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

05.03.2017
Ivana Petrovic

Nisam ima bas dobra vozila ali ako bih se vec odlucio da pas njega vozim onda bih svakako gledao da ga servisiram u ovlascenom servisu.

15.02.2017
Milen Jovanovic

Nikada ne bih imao dovoljno hrabrosti da kupim Nissan koji ima automatski menjac. Sve drugo je daleko manje vazno.

15.02.2017
Marina Zivkovic

U svakom slucaju ako ste vec kupili Nissan, niste pogresili. To jeste dobro i pouzdano vozilo ali zaista zahteva da ga redovno odrzavate u nekom dobrom servisu.

01.02.2017
Filip Milutinovic

Sto se Nissan vozila tice, mislim da su ona veoma zahvalnd aza odrzavanje i da generalno nisu sklona velikim kvarovima.

01.02.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini, sve veci broj ljudi se zali na Nissan vozila. Kazu da su veoma zahtevna za odrzavanje jos ako imaju automatski menjac, onda je to tek katastrofa.

19.01.2017
Lea Stankovic

Prva stvar, nikada do sada ne bih kupila Nissan vozilo a jos kada bih cula da ima automatski menjac, izbegavala bih ga u sirokom luku.

19.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Mogu samo da kazem da je sto se ove vrste servisa tice, i vise nego bitno da se opredelite bas za neki dobar i proveren kvalitet.

30.12.2016
Simona Vucinic

Nisam do sada imala iskustvo bas sa ovakvim tipom vozila.

29.12.2016
Todor Markovic

Sto se tice ovog servisa, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

14.12.2016
Marta Dencevic

Nissan vozila jesu bas onako kvalitetna vozila ali kako mi kaze jedan dobar prijatelj imaju bas osetljive automatske menjace, koji zahtevaju bas onako veliku paznju.

13.12.2016
Janko Zivanovic

Nisam je veoma zahtevan automobil za odrzavanje i zbog toga nije za svaciji dzep. Ukoliko se ipak opredelite za tako nesto, potrebno je da u tom pogledu dobro razmislite gde cete da ga odrzavate i servisirate.

28.11.2016
Ljubinka Sreckovic

realno govoreci, po pitanju Nissan vozila, samo treba da posetite servis Spasic i da se bas po tom pitanju opredelite za kvalitet.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Po mom misljenju, ako se vec opredelite da posetite nissan servis, samo treba da posetite servis Andriju. Bas iz tog razloga treba da posetite servis Stanojevic.

09.11.2016
Jana Stankovic

Nissan vozila su po privilu veoma kvalitetna vozila. U njihov kvalitet je potrebno da se posebno uverite ukoliko posetite neko od strucnih i provernih mesta.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko vam je potreban kvalitetan servis za Nissan, onda je zbog toga najbolje da posetite auto servis Tomasovic i onda se sigurno necete pokajati.

20.09.2016
Petar Jankovic

Nissan kao i svako rugo vozilo koje ima automatski menjac, zahteva jednu posebnu paznju i nacin odrzavanja. Zbog toga je nisam nesto na sta uvek posebno mozete da se oslonite.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Ne znam ni za jedan servis u Beogradu za kojeg bi se moglo reci da se moze nazvati ovlascenim servisom za Nissan vozila. Ali zato poznajem nekoliko majstora koji su vrhunski u svom poslu i koji bi mogli da ga obavljaju bez problema.

17.08.2016
Marko Petrovic

I ja bih u svakom slucaju preporucio da se Nissan vozila odrzavaju iskljucivo u ovlascenim servisima. Ono sto moze da bude problem je automatski menjac koji ne moze svako na kvalitetan nacin da odrzava.

16.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko ste se vec odlucili da kupitet noko od Nissan vozila, onda svima slobdno mogu da posavetujem da to vozila servisiraju iskljuciov u ovlascenim servisima. U te servise u svakom slucaju mozete imati puno poverenje.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Nissan su generalno kvalitena vozila. Primetio sam u poslednje vreme da je Nissan Patrol sve vise prisutan na nasem trzistu. Zbog toga mislim da je za odrzavanje takvo jednog finog vozila svakako potreban jedan kvalitetan servis.